Bu arada ben değişikliklere çok açık bir insan değilim, hiçbir konuda. Şampuanın değiştiğini yorumlarınızdan okuyunca adeta üzüldüm. Ben eskisinden memnundum. Köpürmeyen ve kokusuz olandan:2:
bende değişimi sevmeyenlerdenim ,keşke eski şampuanıda deneme şansım olsa ,parfüm miktarı çok az ,zaten fazla olsa kullanamam hemen alerji yapıyor bende.
Hadi ya:26:
Ama herkes çok memnundu bu üründen, hatta ben de pudra sürmem artık makyaj yaptığımda diye seviniyordum:26:
Canım istenen sonucu verdiği için herkesin memnun olması normal ama bizim sorgulamamız lazım ,zararlımı değil mi diye ,Doa ürünlerindende çok memnunuz ama Doa ürünlerini nasıl sorguluyoruz demek istediğim zaralının dahası diye birşey olamaz zararlı zararlıdır doğalda doğal Doa gibi :))) sen zaten güzelsin pudraya da ihtiyacın yok kalbin güzel arkadaşım.
Ben fesleğen ve melisa kremlerini yüzüme sürüyorum hep, hatta nişanlım yüz traşından sonra kullanıyor nemlendirici olarak. Ve çok memnunduk.. Silikonu neden koymuşlar içineee, çıkarsalar ya
Çok üzgünüm
ipeksi yumuşaklık veriyor canım silikon.el için kullanışlı bir ürün.
Zaten dimeticone sonlarda, yani diğer maddelere göre az. Ben de likit parafini çıkarmalarını istiyorum, ama yine de memnunum kremden
Doa yetkilileri çok biliyorsan kendin yap diyecekler, ne deseler haklılar:18: