Ben renklendirme ve koruyuculuk özelliğinden dolayı tav oldum bu ürüne.
Ben mxfktr kullanıyorum ve çok sıkıldım e makyajsızda işe gidilmiyor beyaz tenli olmak çok zor saçlarda sarı illa bişiler yapmak zorundayım ama kararlıyım fondotene de elveda diyeceğim
Az önce bir blog yazarının yorumlarını okudum bb nin çok ağır olduğunu ve yağlandırdığını yazmış cildi bir süre sonra yağlandırıyor mu tatlım ?
Bence de kesin birilerine verdim. Mavi anemon kremini anneme verdim bakalım memnun kalacak mi kendine asla bakım yapmayan kadın nasıl sevdi nasıl. Shea buttera hasta olmuştu zaten. Ürünleri biraz daha kullanayim öyle tek tek yorum yapacağım ama su arganı tam düzenli kullanamiyorum.
Cildim normalde yağlı benim hangi fondoteni sürsem burnumdan itibaren parlıyorumAma bunda öyle bişey olmadı hatta hala yüzümde dısarı çıkarken sürmüştüm sen sorunca gittim aynaya baktım suratımda doğal bir parlaklık var sadece yağlanma yok canım :)
Ben de aldım o kremden kendime anneme ablama :)) sürdüm cildim pamuk gibi oldu inş onlar da beğenirler. Ben de shea butter larımdan bi tanesini anneme vermeyi düşünüyorum o da sever eminim yumuşasın ayakçıkları :))Bence de kesin birilerine verdim. Mavi anemon kremini anneme verdim bakalım memnun kalacak mi kendine asla bakım yapmayan kadın nasıl sevdi nasıl. Shea buttera hasta olmuştu zaten. Ürünleri biraz daha kullanayim öyle tek tek yorum yapacağım ama su arganı tam düzenli kullanamiyorum.
Bu arada ben değişikliklere çok açık bir insan değilim, hiçbir konuda. Şampuanın değiştiğini yorumlarınızdan okuyunca adeta üzüldüm. Ben eskisinden memnundum. Köpürmeyen ve kokusuz olandan:2:
bende değişimi sevmeyenlerdenim ,keşke eski şampuanıda deneme şansım olsa ,parfüm miktarı çok az ,zaten fazla olsa kullanamam hemen alerji yapıyor bende.
Hadi ya:26:
Ama herkes çok memnundu bu üründen, hatta ben de pudra sürmem artık makyaj yaptığımda diye seviniyordum:26:
Canım istenen sonucu verdiği için herkesin memnun olması normal ama bizim sorgulamamız lazım ,zararlımı değil mi diye ,Doa ürünlerindende çok memnunuz ama Doa ürünlerini nasıl sorguluyoruz demek istediğim zaralının dahası diye birşey olamaz zararlı zararlıdır doğalda doğal Doa gibi :))) sen zaten güzelsin pudraya da ihtiyacın yok kalbin güzel arkadaşım.
Ben fesleğen ve melisa kremlerini yüzüme sürüyorum hep, hatta nişanlım yüz traşından sonra kullanıyor nemlendirici olarak. Ve çok memnunduk.. Silikonu neden koymuşlar içineee, çıkarsalar ya
Çok üzgünüm
ipeksi yumuşaklık veriyor canım silikon.el için kullanışlı bir ürün.
Zaten dimeticone sonlarda, yani diğer maddelere göre az. Ben de likit parafini çıkarmalarını istiyorum, ama yine de memnunum kremden
Doa yetkilileri çok biliyorsan kendin yap diyecekler, ne deseler haklılar:18:
kızlar bu katı parfümlerin içeriğinde hint yağı yazıyor.hint yağı kaş kirpik falan gürleştirmek ya olmadık yerden kıl tüy çıkartmaz dimi? :26:
Bence de kesin birilerine verdim. Mavi anemon kremini anneme verdim bakalım memnun kalacak mi kendine asla bakım yapmayan kadın nasıl sevdi nasıl. Shea buttera hasta olmuştu zaten. Ürünleri biraz daha kullanayim öyle tek tek yorum yapacağım ama su arganı tam düzenli kullanamiyorum.
Oooo çok güzel o zaman... Gerçi benim e vitaminli nemlendirici icadımdan sonra ay gibi parlayan cildimle mutluyum aynı paralelde gidecekse şahaneama dediğim gibi işe giderken illa hafif makyaj şart
Fondoten kullanma adetin varmış madem bundan çok memnun kalacaksın eminim ama normal fondotenler gibi ağır bi kapatma bekleme cildi çok çok kusurlulara göre değil bu hafif, yüzeyi pürüzsüzleştiriyor durdukça cilt emdikçe de daha da güzelleşiyor :)))
sen zaten güzelsin pudraya da ihtiyacın yok kalbin güzel arkadaşım.
Teşekkür ederim utandım
Oooo çok güzel o zaman... Gerçi benim e vitaminli nemlendirici icadımdan sonra ay gibi parlayan cildimle mutluyum aynı paralelde gidecekse şahaneama dediğim gibi işe giderken illa hafif makyaj şart
Bütün gün pc karşısında veri takibi zor tatlım ya cildimden yorulduğumu anlayabiliyorum, en iyisi fondotenle dengelemek oluyordu. Bakacağım yarın gidip ürüne mutlaka yüksek kapatıcılık değilde renk tonu dengelesin yorulduğumda solgun bir cilt olmasın yeter bana
Bak e vitamini deyince aklıma geldi, doanın argan yağının ciltteki etkisi de çok güzel...ufak boy alıp denemeni öneririm.
Bu sabah 6 da yatıp sabah 10 da kalktım canım ve bu saate kadar hala ayaktayım 4 saatlik uykuyla ve suratımda bb krem olmadan nasıl göründüğümü gayet iyi biliyorum daha önceden ama şimdi dısarı çık deseler bi ruj işimi görür ciltteki tonu harikaben memnunum ama sen de denemelisin ki en iyi kararı sen verebilesin canım
Şu bursadan kendimi bir izmire atabilsem neler neler alacağımda işim geregi çok koşturuyorum bu ara. Planda aksilik olmazsa bir hafta on güne izmire gidiyorum listemi yaptım o zaman alacağım
Çok teşekkürler tatlım ben yarın orada küçük bir deneme ile anlarım zatenBende bir parlatıcı bir rimel ile kendimi dışarı atabilmek istiyorum. Umarım cilt rengime yakındır renkler ben epey beyazım
İnşallah beklediğim gibidir de bende ürünü alır çıkarım
Ben de beyazım ama hiç fondoten gibi durmuyor inan nasıl bir teknolojiyse bu cildime cuk oturdu:) git bi dene inş hoşuna gider ben bu kadar reklam yaptıktan sonra beğenmezmişsin bi dezaten beni yakında watsonsa eleman alcaklar geçen gün bi kıza çalışanın yanında bi şampuan hesapta olmayan bi de maske aldırmışlığım var şaşkın bakışlar arasında
Uyar canım sana, ben buğday tenliyim, hafif beyazlıyorum sürünceama sonra rengi oturuyor.
Bir de missha çok iyimiş ama o da çok pahalı. Onun renk tonları var mesela.
Siparişlerine şampuanı da ekle mutlaka. yolladıkları keratin maskesini çok seveceksin, sabunlara ve solid parfümlere bayılacaksın, tüm yağları zaten harika. hediyelere daha çok bayılacaksın
Aldıkça alası geliyor insanın
kızlar tekrar merhaba
ben bugünde solid parfüm , shea butter ve 2 ad.duş jeli sipari verdim.
size de bi sorum olucaktı geçen sefer gönderdikleri keratin bakımı 1 kerelik mi kullanıyoruz yoksa haftalık mı yardımcı olursanız çok sevinicem. eğer konu içinde geçiyorsa cvp'ı kusura bakmayın hepsini okuyamadım iş yerindeyim çok fazla bakamıyorum .
Bugun sıparıslerım geldı anne setı vermıstım sıparıs bır de papatya duş jeli. Keratınlı bakım kremı gondermısler bana da hedıye dogrusu bır de katı parfumlerden beklıyordum çunku sıparıs etmek ıcın telefon ettıgımde beyfendı satışlarının olmadıgını ellerınde çok az kaldıgını ama hedıye olarak gondereceklerını belırtmıstı ben de heveslenmıstım ama gelmemıs napalım yenıden satısa cıkana kadar bekleyecegım artık merakla. Şuan tek bır katı krem satısta ama ona da bazı arkadaslar cok kadınsı bır koku dıye yorum yapmıs begenmemısler çok kadınsı kokuları ben de sevmıyorum fakat yıne de kararsızım sıparıs verıp vermemekte, bugun şampuan sıparıs vermeyı dusunuyorum şampuanlar hakkında herkes olumlu yorum yapmıs.
Ben de gelen urunlerımın yorumlarını kullandıktan sonra yaparım arkadaşlar.
Ayrıca erguvan tohumlarım da gelmıs annem saksıya dıkecek ve dıkmelerı ıcın arkadaslarıma da verecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?