Çok kıskandım, benim hediyem nerdee
Bu taşlar doğal taş mı? Merak ettim foto bekliyoruz
İyi senelerin olsun canım.
benimde ürünlerim geldi boyalı saçlar için şampuan aldım duş jeli sabunalr vs şampuanı kullandım ama saçımı keçe gibi yaptı banyo esnasın ardında kerat,nli maskesini kullandımm tarraken baya döküldü saçlarım açılmadı keçe gibi olduğu için
Ben daha yeni şampuanı denemedim ama eskisine hastayım cok güzel saçlarım devamlı yumuşak bir kaç damla da cam terebentın koydum iyi mi yaptim bilmiyorum ama saç kepeği sorunu bayağı azaldı. Ben yağlı saç icin şampuan aldim kuru saçlar icin olan kadar güzel yapar mi bilmiyorum. Ama eski şampuan dan aldığım verimi alamam diye korkuyorum. Ben yurt da kızlara gösterdiğim zaman herkes bana nasıl güveniyorsun falan diyordular su her yerde satılmayan minicik paketi kırk in üzerinde olan şampuanlar dan kullanıyorlardı simdi her gün bir bir kaç kisi daha geliyor nasıl bir sey bu doa kozmetik diye. Her alan ürünleri başkasına tanıtıyo. Herkes ailesine bu tür şeylerle ilgisi olmayan lar bile bir merak bir merak cok seviyorum doa yi su parfümlerini sabunlarini bile bazen hediye ediyorum öyle süper bir hediye oluyor ki cok seviyorlar
Eki Görüntüle 414514 Eki Görüntüle 414513 Eki Görüntüle 414512
Kızlar merhaba yarına bırakıcaktım ama dayanamadım ,2 ve 3 sipariş ürünlerim erkenden geldi,tabi ki hemen denemeler başladı.
Şampuan böyle birşey gerçekte varmış,kalite tomarla para demek değilmis hele o etkisi ,inanılmaz,dökülme nerdeyse durdu,yumuşacık ipek gibi hemde saç kremi kullanmadan(saçlarım boyasız kızlar)ököpürmüyor diye fazla kullanmayın ,şampuanın temizleme metodu zaten köpürmeden temizlik.
pedese adı altında gelen katı parfüm muhteşem vanilyayı anımsatan hoş bir kokusu var,kızlar ilk sürdüğünüz zaman çok ağır gelebilir bu katı parfümlerin hepsi ama biraz zaman geçince tenle uyumu ahenkle sergiliyor resmen .maskeyi henüz denemedim ,yogun bir yapısı ve müptela edici bir kokusu var benden söylemesi gidiip gelip kokluyorum :)))resimlerdekiler kalan ürünler çoğunu dagıttım aile üyelerine ardıç ve adaçayı sabunu her ne kadar anneler günü olsada Babama gitti ,ayak mantarını önlemede gayet başarılı yapımlardır kendileri.Anlatmakla anlamıyor bizim insanlarımız en iyisi veriyim kullansınlar kendileri görsünler etkilerini:)
bu arada bana gönderdikleri kutu nasıl :))))
Ürünler cok güzel of kutu cok güzel içinde sadece doa kozmetik ürünlerin olacak ne güzel güzel valla heves ettim ama arkadaşa almak nasıp oldu insallah bir daha böyle kutulu bir kampanya olursa benim de bir kutum olacak doa kutum. Kızlar bende parfüm kalmadi hepsini dağıttım annem gelmişti istanbul a memleketten . Nasıl mutluyum nasıl nasıl anlatamm. Annecigım zaten hasta idi ona shea butterle ayaklarına bir güzel masaj yaptim. Defne sabunlarimi katı parfümlerimı çantasına koydum. O shea butter a bayıldı çünkü ayakları öyle kötü ki aynı rende gibi olmuş. Bir de cok yoruluyor. Cok mutlu oldu dünyalar benim oldu.
ben de sizlerin ve şahane yorumlarınızdan etkilenerek doa ya ilk siparişimi perşembe günü verdim ve bugün cumartesi geldi erken geldi yani. şampuan, she butter, badem yağı, hint yağı ,ısrgan sabun, ananas sabun, okaliptus sabun.....üstelik dediğiniz gibi hediye tahta tarak, keratinli maske ve erguvan tohumları....denediğimde inşallah ben de memnun kalacağım.en azından ürünlerinden memnun kalmasam bile ilgilerinden hediyelerinden samimiyetlerinden herşeyden önce doğayla ilgili doğallıkla ilgili farkındalık yarattıkları için bile memnun kalacağımı, minnettar kalacağımı biliyorum
Annene yaptıkların çok hoşuma gitti ellerine sağlık arkadaşım,iyi yapmışsın.yakın olsan kutunun birini sana veriridim .ayrıca kızlar o kutuyu ben yaptım :))) öyle gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?