Doa Kozmetik Ürünleri

ilk kargoma ulaşamasam da bugün anneler günü kampanyasıyla aldığım paket gelmiş, çok mutlu oldum
buldumcukluğumdan da gelen ürünlerimin fotoğrafını çektim

sabunlardan biri eksik çünkü nar sabununu eve gelir gelmez denedim makyajımı temizledim hem de yumuşacık oldum hemen sonra melisa kremini sürdüm çok hafif güzel kokusu var, dudağıma da shea butter sürdüm ooh mis.
ama enn güzeli papatya losyonu kokusuna bayıldımmm
keratin maskesinin kokusu da pek güzel ama onu henüz denemedim.
paketimden erguvan tohumu çıkmamasına üzüldüm biraz.
pazartesi günü asıl siparişime kavuşabilirsem uzun uzun koklarım artık hepsini

bende saçtı şampuandı bakınırken gördüm burda sonra sitelerine girdim fiyatlar çok uygundu . 1 ad şampuan ve kil sabunu siparişini verdim geldi kargom yanında hediyede göndermişler keratin saç bakımı şaşırdım ve çok sevindim :)

arkadaşlarr az önce teyzemle konuştum kendisi süslü bakımlı bi bayandır ve her zaman pahalı ürünler kullanır yüzüne . ben sizler sayesinde doa ile tanışmıştım o da benimle tanıştı . yeni ürünler çıktığında haber vermiştim o da almış duş jeli , vücut losyonu mavi anemon kremi , salyangoz kremi , yeni şampuan ve saç kremlerinden . bundan sonra pahalı markalardan ürün almam ürünleri çok güzel dedi bende hemen sipariş vermek için girdim ama ne göreyim salyangoz kremi kalmamış çok üzüldüm çıkar çıkmaz alıcam =) aranızda kullanan var mı =9

ben de sizlerin ve şahane yorumlarınızdan etkilenerek doa ya ilk siparişimi perşembe günü verdim ve bugün cumartesi geldi erken geldi yani. şampuan, she butter, badem yağı, hint yağı ,ısrgan sabun, ananas sabun, okaliptus sabun.....üstelik dediğiniz gibi hediye tahta tarak, keratinli maske ve erguvan tohumları....denediğimde inşallah ben de memnun kalacağım.en azından ürünlerinden memnun kalmasam bile ilgilerinden hediyelerinden samimiyetlerinden herşeyden önce doğayla ilgili doğallıkla ilgili farkındalık yarattıkları için bile memnun kalacağımı, minnettar kalacağımı biliyorum

bu keratinli saç maskesinin tamamını tek seferde mi saçımıza sürüyoruz? Ben az sürdüm şimdi kağıdı okudum hepsini yazıyor

Kızlar, bana bugün bir paket daha geldi..İçindekileri yazmayayım fena kıskanırsınız

Benim hala şampuanım olduğu için yeni nesillerden almamıştım. Fakat bir şampuan bir de saç kremi yollamışlar her zaman ki gibi sağolsunlar.
Şampuan "kuru ve normal saçlar" için olandan, saç kremi ise "hindaistan cevizi-argan" lı olandan.

Şimdi ben eski şampuanı da kullanan biri olarak kıyaslamayı çok rahat yaptım, bu kıyaslamayı mesela mavikuş ta çok net yapacaktır. O da uzun süredir kullanıyordu ve memnundu.

Saçlarının keçe gibi olduğunu söyleyen arkadaşları okuyunca bugün kullandım yeni şampuanı. Normalde eskisi bitmeden yensini açmak adetim değildir, ama net olarak yazabilmek için kullandım.

Arkadaşlar, bu şampuanın saçları keçe gibi yapması olanaksız. Bu yaşıma kadar kullanmadığım şampuan kalmadı, organik,inorganik, sülfatsız, sülfatlı, tuzsuz, tuzlu, aklınıza ne geliyorsa ben kullandım. Çok net ve samimi söylüyorum ve abartmıyorum, TÜRKİYE'DE BU ETKİYİ YARATAN BİR ŞAMPUAN YOK. Ben hala şoktayım. Bu yumuşaklık ve bu his beni tedirgin etti ve hemen aradım. Saat 11 olmuş bakın, çekinmedim aradım, ne var bunun içinde diye. Çünkü doğal ve sülfatsız şampuanların saçı biraz sertleştirmesi normaldir. Eski nesil şampuanı kremsiz kullandığımızda, ıslakken sert oluyordu evet, ama kurutunca yine yumuşacık oluyordu..
Yeni nesili üretirlerken, çok fazla çalışıp araştırma yaptıklarını ve çok pahalı olan doğal bir aktifi bir tık daha fazla kullandıklarını anlattılar. Artık merak eden mail atsın, benim kafam basmıyor madde işlerine falan.

Şu an Türkiyede çok pahalıya satılan bir şampuan var bilirsiniz hepiniz, 90-100 civarı fiyatı..İnanın ondan çok ama çok daha etkili. Ve banyo esnasında tek bir tel bile saçım dökülmedi. İlgisi var mıdır bilmiyorum ama bu da dikkatimi çekti.
Ellerim hala saçlarımda...

Saç kremine gelince, saç kreminin etkisi de sanki maske gibi..Selective in keratin maskesi var, kullananlar bilir, saçı inanılmaz yumuşatır ve parlatır. Aynen o hissi yaratıyor saç kremi de..
Muhteşem ya..
Yalnız eski saç kremini diplere sürebiliyorduk biliyorsunuz, hatta ben bakımlarıma ve cilalarıma baz olarak kullanıyordum..
Bu saç kremini diplere uygulamıyoruz.
Nedenini yine mail atarsanız söylerler..

Bu şampuanlar üzerinde çok çalışıldığı çok belli..
Ben bu etkiyi yaratan doğal bir şampuan bilmiyorum Türkiyede...
Kullanın ve asla değiştirmeyin derim, market şampuanları saçlarımız mahvediyor..Anlık bir güzel his veriyor diye, o şampuanların iyi olduğunu sanıyoruz..

Sonuç olarak;
Yeni nesil şampuanla doa piyasayı fena sallar zira tam 12'den vurmuşlar...

Benim reklamlarını yaptığımı ve abarttığımı düşünenler olabilir. Doğal karşılarım.
Ancak dediğim gibi, eski nesil şampuanlarını kullanan ve memnun kalan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaklar ve bana hak vereceklerdir..Dersim gibi, mavikuş gibi..
Bir an önce kullanın, sizdeki etkisini çok merak ediyorum :)

Son düzenleme:
Ben daha yeni şampuanı denemedim ama eskisine hastayım cok güzel saçlarım devamlı yumuşak bir kaç damla da cam terebentın koydum iyi mi yaptim bilmiyorum ama saç kepeği sorunu bayağı azaldı. Ben yağlı saç icin şampuan aldim kuru saçlar icin olan kadar güzel yapar mi bilmiyorum. Ama eski şampuan dan aldığım verimi alamam diye korkuyorum. Ben yurt da kızlara gösterdiğim zaman herkes bana nasıl güveniyorsun falan diyordular su her yerde satılmayan minicik paketi kırk in üzerinde olan şampuanlar dan kullanıyorlardı simdi her gün bir bir kaç kisi daha geliyor nasıl bir sey bu doa kozmetik diye. Her alan ürünleri başkasına tanıtıyo. Herkes ailesine bu tür şeylerle ilgisi olmayan lar bile bir merak bir merak cok seviyorum doa yi su parfümlerini sabunlarini bile bazen hediye ediyorum öyle süper bir hediye oluyor ki cok seviyorlar

Kızlar merhaba yarına bırakıcaktım ama dayanamadım ,2 ve 3 sipariş ürünlerim erkenden geldi,tabi ki hemen denemeler başladı.
Şampuan böyle birşey gerçekte varmış,kalite tomarla para demek değilmis hele o etkisi ,inanılmaz,dökülme nerdeyse durdu,yumuşacık ipek gibi hemde saç kremi kullanmadan(saçlarım boyasız kızlar)ököpürmüyor diye fazla kullanmayın ,şampuanın temizleme metodu zaten köpürmeden temizlik.
pedese adı altında gelen katı parfüm muhteşem vanilyayı anımsatan hoş bir kokusu var,kızlar ilk sürdüğünüz zaman çok ağır gelebilir bu katı parfümlerin hepsi ama biraz zaman geçince tenle uyumu ahenkle sergiliyor resmen .maskeyi henüz denemedim ,yogun bir yapısı ve müptela edici bir kokusu var benden söylemesi gidiip gelip kokluyorum :)))resimlerdekiler kalan ürünler çoğunu dagıttım aile üyelerine ardıç ve adaçayı sabunu her ne kadar anneler günü olsada Babama gitti ,ayak mantarını önlemede gayet başarılı yapımlardır kendileri.Anlatmakla anlamıyor bizim insanlarımız en iyisi veriyim kullansınlar kendileri görsünler etkilerini:)
bu arada bana gönderdikleri kutu nasıl :))))

Son düzenleme:

taramasaydın keske saç köklerine gelmiş olabilir ,uçlarına sür yedir yeter .Bende bügün kullandım şampuanlarını ,normalde saçlarım kuru ,çok narin ve alerjiye müsait, ben dökülen saçlar için olanını aldım ama inan bu sonucu beklemiyordum,elimi saçlarımda gezdiriyorum saçlarımı hissetmiyorum :)))) şampuanı az kullan belki çok kullanmışsındır .ben çok az kullanıyorum.2 ,3 defa yine yıka bakalım sonuç nasıl olacak .

Ürünler cok güzel of kutu cok güzel içinde sadece doa kozmetik ürünlerin olacak ne güzel güzel valla heves ettim ama arkadaşa almak nasıp oldu insallah bir daha böyle kutulu bir kampanya olursa benim de bir kutum olacak doa kutum. Kızlar bende parfüm kalmadi hepsini dağıttım annem gelmişti istanbul a memleketten . Nasıl mutluyum nasıl nasıl anlatamm. Annecigım zaten hasta idi ona shea butterle ayaklarına bir güzel masaj yaptim. Defne sabunlarimi katı parfümlerimı çantasına koydum. O shea butter a bayıldı çünkü ayakları öyle kötü ki aynı rende gibi olmuş. Bir de cok yoruluyor. Cok mutlu oldu dünyalar benim oldu.

canım ben hinoki diye bir sete 7 ,8 yıl önce 110 tl verdigimi biliyorum,içinde alkol var tabi hemen anladım,saçlarımı mahfetti nasıl döktü anlatamam,keşke pahalı olupta işe yarasaydı demekki tomarla para saçmakla ,markalı ürünler kullanmakla ,kalite ve verim sağlanmıyor.Anladım ama geç iş te Doa kozmetik 2 yıldır varmış ,ben nasıl duymadım ya ......

yeni gördüm arkadaşım hata etmişşin çam terebentin koymakla ,çam terebentin piyasadaki şampuanların içindeki alkali ve zararlı maddeleri nötr ,lemek için kullanılıyor bizim Doa şampuan zaten %99 saf arınmış zararsız hammedde .Ayrıca şampuanlarının hepsi aynı canım içerigine bak sadece bazılarında %5 ile %1 oranında değişimler var bu saçı fazla etkilemez,güvenle hepsini kullanabilirsin.

Son düzenleme:

bayıldım çok şeker kutu bak şimdi merak ettim bu kokuyu üstelikte birçoğundan spariş verdim o hariç henüz sitede tanımı yok beklemede yim keşke araya sıkıştırsalar neyse ürünlerin hayırlı olsun canım gülegüle kullan

Annene yaptıkların çok hoşuma gitti ellerine sağlık arkadaşım,iyi yapmışsın.yakın olsan kutunun birini sana veriridim .ayrıca kızlar o kutuyu ben yaptım :))) öyle gelmedi.

Ben internet de doa şampuan duydum ama hep reklam amaçlıdir diye itibar etmedim. Cok araştırdım ama ancak klasik yorumlar buldum en son bir alışveriş yapınca devamı geldi resmen bir ayda 4 kez mi ne sipariş verdik benimle alay eden saçına arap sabunu sür daha iyi diyen ler simdi ikişer kutu istiyor. Herhalde öğrenci olmasam çalışan biri olsam doa da hic bir ürünü bırakmam hepsini alırım hatta aldığım ürünleri insanlara zevkle dağıtırm deneyip görsunler diye. Zaten su an da öyle oluyor şampuanımı yurtdakiler deneye deneye bitirdi. Sabun ve parfümleri devamlı dağıtıyorum. Herkes bilsin böyle bir marka var ürün var herkes tanısin yararlansin istiyorum

Kızlar pedesa cok hoş böyle bileğe sür biraz bekle cok hoş kadınsı bir sey oda arkadaşımin tabiri ile avrat kokusu

Güle güle kullan ,bu doğal ürünlerden faydalanmayan kalmaz inşallah.ben artık öyle diyorum, bu bir nimet .Kullanan anlar sadece.

Annene yaptıkların çok hoşuma gitti ellerine sağlık arkadaşım,iyi yapmışsın.yakın olsan kutunun birini sana veriridim .ayrıca kızlar o kutuyu ben yaptım :))) öyle gelmedi.

Sağol arkadaşım. Annem ya elimden gelse de cok cok daha iyilerinı yapsam. Valla sen de kutunu iyi süslemişsin gelir gelmez mi yaptın kız. Söyle kına gecesi sepeti gibi olmuş güle güle kullan ürünlerinin hayrinı gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…