- 24 Ekim 2009
- 1.372
- 39
- 73
yağlı saçlar için olan yumuşatmaz mı şmdi ?
Baktım içindeki maddeler aynı, sadece az miktar yeşil çay yağı var o kadar.. Ben denediğimde sonucu yazarım. Saç tipim normal fakat kuruya yakın. Senin saç tipin nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yağlı saçlar için olan yumuşatmaz mı şmdi ?
keşke deodorant falan da çıkarsalar ya hemen alırım.bu kullandıklarımız çok zararlı
işte zararsızını yapsınlar :) özellikle kullandığımız roll-on deodorantlarda aliminium var bu da kansere neden oluyormuşDeodorantın içindeki gazlar çevreye zararlı ya pek çıkaracaklarını zannetmem. Onun da zararsızını mı yaparlar yoksa :)
evet kızlar uzun zamandır yazmaya fırsat bulamamıştım
benim yorumlarıma gelince
ben yeni nesil şampuanlardan işlem görmüş yıpranmış saçlar için olan
bal jajoba şampuanı ve aynı serinin shea butter ve jajobalı kremini sipariş etmiştim
bi kere bu seri gayet iyi köpürüyo diğerine göre
ayrıca saçları yumuşacık yapıyo
yani sulfatsız şampuanlara benzemiyo cidden
kremiyse harika minnacık bi parça tüm saça yetiyo
diğer klasik doa şampuan ve kremle alakası yok
aşık oldum valla çok beğendim harika olmuş
şikayet sebebim olan az köpürme saçları gıcır gıcır yapma
sorunu kalmamış
üstelik daha ekonomik boyu kullanım da az miktar yetiyo
diğerini fazla fazla kullanıyodum
ay mest oldum resmen
duş jeline gelince diğer duş jellerinde durulayamıyomuşum
hissi olurdu kaygan kaygan
ama bu öyle değil
sabun gibi temiz hissi veriyo
çileklisini denedim losyondan binkat güzel kokuyo
10 üzerinden 9,5 veriyorum
bugün üçüncü siparişimi de verdim
öncesinde arayıp görüştüm kendileriyle, annem ve teyzem şampuan yerine sabun kullanıyorlar hangilerini önerirsiniz dedim, sabun pek önermiyoruz kadın saçında özellikle uzun ve işlem gördüğü için sabun sertleştirecektir dedi ama illa da sabun kullanıyorlarsa zeytinyağı defne kükürt argan gibi birçok çeşit mevcut.
etkisini merak ettiğimden ömrümde ilk kez bu sabah doa defne sabunuyla yıkadım saçlarımı şampuan değiştirmişim gibi bir etkisi oldu yani mat hafif kuru ama aşırı kuruma matlaşma olmadı kesinlikle.
güneş ürünlerinin çıkacağını duyduğumu söylediğimde de içeriğinin çoğu kakao yağından oluşacak hızlı ve sağlıklı bronzlaşmayı sağlayacak ürünlerin hazırlığında olduklarını söylediler. bronzlaşmayı öyle ballandıra ballandıra anlattı ki derdim beyaz kalmak sevmiyorum esmerliği demedim diyemedim
bb krem çıkarsalar bayram ederim, jasmine kullanıyorum indirimlerde watsons dan depoluyorum ama içeriği endişelendiriyor tabi.
Hadi bakalım 3 kişi olduk yeni nesile aşık olan
Cidden muazzam bir ürün çıkarmışlar ortaya..
Yarım puanı nerden kırdınız acep
adet yerini bulsun
gevşemesinler daha iyisine çabalasınlar diye
ama cidden olmuş bu sefer
Eğer bu şampuan devam etmezse kadınları toplar linç girişiminde bulunurum diye tehdit ettim ben
bu bahsettiğiniz yeni nesil şampuanları köpürüyorsa ben de alıcam
bir de şu an indirimdeki duş jelleri nasıl acaba?
hele ben çok çok beğendim kolye gerçek taşlardanmış stresi alıyomuş hediye sepetimde arkadaşlarım gerçekten çok iyi düşünmüşler benim için en iyi hediye bu olmalı teşekkrler bu aradaHepsi bi harika canım çok beğendim kolyeye bayıldım :)) güle güle kullan bu arada mutlu yıllar
benim sorunumda az köpürmesiydi
ama yeni nesil gayet iyi köpürüyo
duş jelleri de güzel
çilekliyi kullandım süper kokuyo
üzümlüyü denemedim ama o da buram buram kokuyo
üstelik kolay durulanıyo vucuttan
hele ben çok çok beğendim kolye gerçek taşlardanmış stresi alıyomuş hediye sepetimde arkadaşlarım gerçekten çok iyi düşünmüşler benim için en iyi hediye bu olmalı teşekkrler bu arada
üzümlü duş jeli beyaz gazoz gibi kokuyor
benim sorunumda az köpürmesiydi
ama yeni nesil gayet iyi köpürüyo
duş jelleri de güzel
çilekliyi kullandım süper kokuyo
üzümlüyü denemedim ama o da buram buram kokuyo
üstelik kolay durulanıyo vucuttan
ben de meyveli sakıza benzettim kokusunu
bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun canım