Eki Görüntüle 414514 Eki Görüntüle 414513 Eki Görüntüle 414512 Kızlar merhaba yarına bırakıcaktım ama dayanamadım ,2 ve 3 sipariş ürünlerim erkenden geldi,tabi ki hemen denemeler başladı.
Şampuan böyle birşey gerçekte varmış,kalite tomarla para demek değilmis hele o etkisi ,inanılmaz,dökülme nerdeyse durdu,yumuşacık ipek gibi hemde saç kremi kullanmadan(saçlarım boyasız kızlar)ököpürmüyor diye fazla kullanmayın ,şampuanın temizleme metodu zaten köpürmeden temizlik.
pedese adı altında gelen katı parfüm muhteşem vanilyayı anımsatan hoş bir kokusu var,kızlar ilk sürdüğünüz zaman çok ağır gelebilir bu katı parfümlerin hepsi ama biraz zaman geçince tenle uyumu ahenkle sergiliyor resmen .maskeyi henüz denemedim ,yogun bir yapısı ve müptela edici bir kokusu var benden söylemesi gidiip gelip kokluyorum :)))resimlerdekiler kalan ürünler çoğunu dagıttım aile üyelerine ardıç ve adaçayı sabunu her ne kadar anneler günü olsada Babama gitti ,ayak mantarını önlemede gayet başarılı yapımlardır kendileri.Anlatmakla anlamıyor bizim insanlarımız en iyisi veriyim kullansınlar kendileri görsünler etkilerini:)
bu arada bana gönderdikleri kutu nasıl :))))