Doa Kozmetik Ürünleri

Çok mutsuzum şu anda siparişlerim bugün gelmiş geri dönmüş haftasonu da kapalı kargo anneler günü hediyelerim orada ne yapacağım ben şimdi

Doa nın tüy azaltıcı kremini kullanan var mı kızlar sonuc nasıl?

Siparişimi verdim

Şu meşhur setten aldım ben de bir de bilgilerimde eksiklik olduğunu siparişi verdikten sonra fark ettim ve hemen iletişime geçtim gerçekten çok ilgililer anında cevap verip çözüm buldular

Ben haftaya şehir dışında olacağım için ürünlerim ayın 21inde gelecek artık 21inde yazarım yorumlarımı

Keşke şu katı parfümler bitmeseydi onlarda aklım kaldı yaa artık hesap kesim tarihinden sonra da onları da alırım

Yaa hepsinden var bende sipariş versem mi çok kararsız kaldım :26:

Son düzenleme:
ya kızlar argan yağı aşırı ucuz kullananlar alanlar aldıkları yağın kokusu ve rengi hakkında bişey söyleyebilir mi.ben daha önce farklı bir marka kullandım argan yağı süperdi ıslak saçlarımda sürerdim saçlarım kurumaz kabarmaz ışıl ışıl oluodu.doa nın ki nasıl merak ettim

Saça ıslakken surup öylece bırakıyor musunuz argan yagını yıkamadan benım saçlarım röfleden cok kurudu ve kabarıyor düzelmesi için birrşeyler yapmak ıstıyorum ama ne yapacagım bılemıyorum bende dee argan yagı var ama hıc sacıma surmemıstım.

Bahsedilen ürünlere buradaki yorumları okuduktan sonra baktım. Katı parfümler var kullananlar var mı hangisinin kokusu güzel acaba önerebileceğiniz var mı?

Japon kirazı ve yasemini çok beğeniyorum ben..japon kirazı favorim..

Aksam neredeyse aldigim tum urunleri hemen denedim canım. Hepsi süper, ben birtek sampuandan verim alamadım. Sertlestiriyor sacımı, bana yaramadı ne yazık ki

canım şampuanın etkisini bir yıkamayla anlayamazsın. Kaldı ki bu sülfatsız şampuan. Saçını sertleştirmesi çok normal. Kuruttuktan sonra parlak ve yumuşak olur. E tabi saç kremi de kullanman gerekir sülfatsız şampuanın yanında.
Tuzsuz ve sülfatsız her şampuan saçı ıslakken sertleştirir. Devamlı kullanımdan sonra saçtaki etkisi fgözle görülür düzeyde farkedilir. Bilmiyorum ama doanın şampuanından ben çok verim aldım. Bana çok iyi geldi.

en çok denemek istediğim argan yağı ve katı parfümler bitmiş niye geç gördüm ben burayı ama ya

Yakında koyarlar yine stoklara kızlar üzülmeyin

Canım yağ renksiz ve kokusuz. Yani olması gerektiği gibi. Orjinal argan yağı kokulu olmaz.
Saçtaki etkisi çok güzel..Yumuşacık yapıyor saçı..ama ben ciltteki etkisini daha çok seviyorum.

Kızlar bu arada bugün watsonsa gittim..%50 indirim vardı, bb kremler 14 e düşmüş bilginize

Doa'dan da bb krem, temizleme losyonları, jelleri v.s gibi çalışmalar bekliyoruz artık

Son düzenleme:
Benim hemen geldi bu sefer siparişlerim. Yine hediye koymuşlar sağolsunlar, halbuki bu sefer sadece iki kutu şampuan aldım diğer ürünlerinden elimde var diye. Hem keratinli maske hem de yağ göndermişler, şampuan ücretinden pahalıdır belkide hem sevindim hem de üzüldüm bunlar böyle nasıl para kazanacak. Çünkü hep böyleler

Bu ürünleri ve doayı bir şekilde yaygınlaştırmaya çalışan arkadaşları da tebrik ediyorum. Ben de bahsediyordum fakat daha etkili yöntemler de denemeye karar verdim. Mesela bir arkadaşım önceden sülfatsız kullanıyormuş saçını kaskatı ve şekle girmez yapmış. Zararlı maddelere kurban olayım benim saçıma onlar yarıyor diyordu. Benim şampuanlardan birini ona vereyim bir kullansın bakalım belki doanınki yarar

Okulda saçımı pek açmam ama nadiren açtığımda kesin sorarlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz diye. Çok tozlu okul ama saçımı da açabilirim :)

Bir de öğretmen de olsa çevreyle ilgili konulara duyarlı insan sayısı çok az. Öğretmenler odasında çok gülüyorlar yahu, şimdi sen et yemeyin dersin falan diyorlar bana :)

Karbonatla ve elma sirkesiyle evimi temizlediğimi duyunca iyice çıldırdılar :) Zaten ot yemekleri yaptığım ve bitki çayı içtiğim için adım ebe nineye çıktı

Ah doa işin gerçekten zor. Bu yüzden içimden gelerek daha çok kişiye ulaşmanı istiyorum

kızlar siparişlerim bugün geldi. ama sakura cherry solid parfüm eksik
kargoyu getiren görevli para alması gerektiğini bilmiyordu ödemeyi başka yere mi yapmamız gerekiyordu? :26:

evet canım öylece sürüp bırakıyorsun eğer orjinal argan yağı ise kullanduğın inanılmaz güzel

benimde ürünlerim geldi sonunda :) perşembe günü sipariş vermiştim bugün geldi çok şaşırdım açıkçası. ptesi bekliyordum. hemen kullanmaya başlıycam şampuan ve saç kremi çok önemli benim için. umarım bende sizler gibi iyi sonuçlar alırım

her konuda çok yardımcı ve ilgililer konu paraya ve hesaba dayandığında verdikleri cevap şoka uğratıyo benihiç sıkıntı yapmayın halledilir problem değil şaşkınım hemde çok nası yani diyo insan sizn gibi düşünmeden edemedim kendileryle her görüşmemde anladımki niyet ve maksatta para en son sırada bile değil ne güzel kalmış böyle insanlar :81:

kızlar siparişlerim bugün geldi. ama sakura cherry solid parfüm eksik
kargoyu getiren görevli para alması gerektiğini bilmiyordu ödemeyi başka yere mi yapmamız gerekiyordu? :26:

Hesap numaraları var ödemeyı oraya da yapabılırsınız, ben hesaplarını yaptım ödemeyı.

benimde ürünlerim geldi boyalı saçlar için şampuan aldım duş jeli sabunalr vs şampuanı kullandım ama saçımı keçe gibi yaptı banyo esnasın ardında kerat,nli maskesini kullandımm tarraken baya döküldü saçlarım açılmadı keçe gibi olduğu için

hint yağı,kükürt sabunu,limon sabunu,süt bal sabunu,nar sabunu,tüy azaltıcı krem,jasmin katı parfüm ürünleri elime geldi.erguvan tohumları ve keratinli saç bakım maskesi de hediye geldi.
birazdan saç maskesini yapıcam.jasmin katı parfümü beğenmedim hacı yağı gibi kokuyor
tüy azaltıcı krem sonuçları için vakit lazım tabi.kullandıkça sonuçları yazarım yine :)

bugün benim doğum günümdü arkadaşalrım doayla iş birliği içine girerek bana kocaman bi kutu hazırlamışlar :) çok mutlu oldum tam bana göre bir hediyeydi gerçekten doada taşlardan oluşan bir kolye yollamış bugüne kadar aldığım en güzel hediyelerden biriydi çok mutlu oldum içinde nerdeyse herşey vardı kızlar fotosunu çekip eklerim sonra

Aynen. böyle gittiğim yerlerde kendime görev edindim sanki.
Beni tanımayan pazarlamacı der.
Herkese bırakıyorum site adreslerini.

Para konusunda öyleler ya.
Bir kere hesabımda para yoktu, olmadığından habersiz siparişi vermiş bulundum, sonra iptal etmek için yazdım,umursamadılar beni :) Ertesi gün çıkarmışlardı paketimi. Utandırıyorlar da insanı.

Çok kıskandım, benim hediyem nerdee
Bu taşlar doğal taş mı? Merak ettim foto bekliyoruz
İyi senelerin olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…