bayıldım çok şeker kutubak şimdi merak ettim bu kokuyu üstelikte birçoğundan spariş verdim o hariç henüz sitede tanımı yok beklemede yim keşke araya sıkıştırsalar neyse ürünlerin hayırlı olsun canım gülegüle kullan
Sağol arkadaşım. Annem ya elimden gelse de cok cok daha iyilerinı yapsam. Valla sen de kutunu iyi süslemişsin gelir gelmez mi yaptın kız. Söyle kına gecesi sepeti gibi olmuş güle güle kullan ürünlerinin hayrinı gör
Ben daha yeni şampuanı denemedim ama eskisine hastayım cok güzel saçlarım devamlı yumuşak bir kaç damla da cam terebentın koydum iyi mi yaptim bilmiyorum ama saç kepeği sorunu bayağı azaldı. Ben yağlı saç icin şampuan aldim kuru saçlar icin olan kadar güzel yapar mi bilmiyorum. Ama eski şampuan dan aldığım verimi alamam diye korkuyorum. Ben yurt da kızlara gösterdiğim zaman herkes bana nasıl güveniyorsun falan diyordular su her yerde satılmayan minicik paketi kırk in üzerinde olan şampuanlar dan kullanıyorlardı simdi her gün bir bir kaç kisi daha geliyor nasıl bir sey bu doa kozmetik diye. Her alan ürünleri başkasına tanıtıyo. Herkes ailesine bu tür şeylerle ilgisi olmayan lar bile bir merak bir merak cok seviyorum doa yi su parfümlerini sabunlarini bile bazen hediye ediyorum öyle süper bir hediye oluyor ki cok seviyorlar
Eki Görüntüle 414514 Eki Görüntüle 414513 Eki Görüntüle 414512
Kızlar merhaba yarına bırakıcaktım ama dayanamadım ,2 ve 3 sipariş ürünlerim erkenden geldi,tabi ki hemen denemeler başladı.
Şampuan böyle birşey gerçekte varmış,kalite tomarla para demek değilmis hele o etkisi ,inanılmaz,dökülme nerdeyse durdu,yumuşacık ipek gibi hemde saç kremi kullanmadan(saçlarım boyasız kızlar)ököpürmüyor diye fazla kullanmayın ,şampuanın temizleme metodu zaten köpürmeden temizlik.
pedese adı altında gelen katı parfüm muhteşem vanilyayı anımsatan hoş bir kokusu var,kızlar ilk sürdüğünüz zaman çok ağır gelebilir bu katı parfümlerin hepsi ama biraz zaman geçince tenle uyumu ahenkle sergiliyor resmen .maskeyi henüz denemedim ,yogun bir yapısı ve müptela edici bir kokusu var benden söylemesi gidiip gelip kokluyorum :)))resimlerdekiler kalan ürünler çoğunu dagıttım aile üyelerine ardıç ve adaçayı sabunu her ne kadar anneler günü olsada Babama gitti ,ayak mantarını önlemede gayet başarılı yapımlardır kendileri.Anlatmakla anlamıyor bizim insanlarımız en iyisi veriyim kullansınlar kendileri görsünler etkilerini:)
bu arada bana gönderdikleri kutu nasıl :))))
Annene yaptıkların çok hoşuma gitti ellerine sağlık arkadaşım,iyi yapmışsın.yakın olsan kutunun birini sana veriridim .ayrıca kızlar o kutuyu ben yaptım :))) öyle gelmedi.
Çok teşekkür ederim canım buradan bir kaç arkadaşa daha gelmişti bende yorumlarda okumuştum çok begenilmiş ,bende çok begendim japon kirazını sollar bu Pedesa solid parfüm :)) ben de henüz hepsi yok melisayı,mimozayı,ve yasemini çok merak ediyorum yorumları okudum ama ikilemde kaldım .
Benim reklamlarını yaptığımı ve abarttığımı düşünenler olabilir. Doğal karşılarım.
Ancak dediğim gibi, eski nesil şampuanlarını kullanan ve memnun kalan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaklar ve bana hak vereceklerdir..Dersim gibi, mavikuş gibi..
Bir an önce kullanın, sizdeki etkisini çok merak ediyorum :)
Memnun kalmana sevindim canım. Elimde var yeni şampuanlarından almıştım, ama kullanmak için su olması gerek. Benim suyum yok ...Sularımız gelince kullanıp sonuçları yazarım
şampuanların birçok çeşidi var kızlar siz hangisini tercih ettiniz hangisi daha iyi?
ben dökülen saçlar için istedim memnun kalırsam bidahakine boyalı ve yıpranmış saçlar için alıyım o zaman. memnun kalıcağıma da eminim zaten. bu firmaya çok güveniyorum :)Canım bana normal ve kuru olanından yollamışlar..
Ama ben dün sordum, mesela boyalı ve yıpranmış saçlar için olanının onarıcı özelliği daha yoğunmuş..Dkülmeye karşı olan da öyle..Yağlı saçlar için olanının temizleme özelliği daha fazlaymış v.s..
Sanırım maddelerin oranıyla falan ilgili, dün anlattılar baya da, ben anlamıyorum
Canım bende normal ve kuru saçlar için olanından var. Bir de yağlı saçlar için olanından aldım, saç tipime uygun değil ama içinde yeşil çay vardı. Merak ettim, denemek istiyorum onu da. Çok kurutucu olacağını zannetmiyorum, diyelim ki oldu, saç tipine uygun olan birini elbet blurum çevremde.
İçindeki maddelerin oranlarını titizlikle ayarlamış olmalılar. Gördüğün farkı anlayabiliyorum kullanmasam da, çünkü daha önceden kullandığımız şampuanlar içine silikon basılmış sıvı sabunlar. Bu kadar çalışmaya elbet özel birşey çıkarmışlardır
Niye mesaj atamamıştın acaba
yağlı saçlar için olan yumuşatmaz mı şmdi ?
Mesaj sayımı yeterli bulmadı sistem canım =)
Özellikle eski nesil şampuanlarını kullanan ve memnun olanların da yorumlarını merak ediyorum.
Saç kremleri de maske gibi olmuş..Ama bunlar diplere sürülmüyormuş.
Bakımlarıma baz olarak diğer kremden almaya devam edicem ben, saçımı yıkarken de bu kremlerden kullanıcam. Hoş kreme hiç gerek kalmıyor ama onun da yarattığı etki çok güzel, bir de mis gibi kokuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?