Doa Kozmetik Ürünleri

Çok teşekkür ederim canım buradan bir kaç arkadaşa daha gelmişti bende yorumlarda okumuştum çok begenilmiş ,bende çok begendim japon kirazını sollar bu Pedesa solid parfüm :)) ben de henüz hepsi yok melisayı,mimozayı,ve yasemini çok merak ediyorum yorumları okudum ama ikilemde kaldım .

evet canım buğün yaptım yarım saat sürmedi ,herşeye meraklıyım maalesef çok .Daha güzelleride senin olsun canım,kardeş kardeş kullanalım :))

Şaka mı ediyorsun Yeni şampuanlara bayılacaksın...Eskisinin de verimi çok iyiydi evet..Ama bunun hem verdiği his, hem etkisi, hem de verimi harika..Ben böyle bir şey kullanmadım hayatım boyunca..

Ohh ya yaşasın :))
Acaba bir tek ben mi bu etkiyi alıp bu kadar abarttım diye düşündüm hiç yorum gelmeyince
Yalnız dikkat ettin mi bilmiyorum, eskiye göre çok daha iyi köpürüyor. Ama market şampuanları gibi değil tabi..Olmasın da zaten..İnan elim hala saçımda geziyorum..

Kutularını çok kıskandım, benimkiler niye böyle kutuda gelmedi ki

Bu arada kızlar, ben belirtmeyi unuttum, yetkili bana dedi kii, şamğuanları çok çok uzun süre veya hani güneşte falan bekletmeyin, çünkü normal şampuanlara koyulan koturucu kimyasallar bunlarda yok biliyorsunuz..Çok uzun süre ya da güneşte falan bekletmek sakıncalıymış..
Hani etkisi çok güzel diye 3-er 5 er almayın =)

Son düzenleme:
Annene yaptıkların çok hoşuma gitti ellerine sağlık arkadaşım,iyi yapmışsın.yakın olsan kutunun birini sana veriridim .ayrıca kızlar o kutuyu ben yaptım :))) öyle gelmedi.

marifetli hatunmuşsun ne yalan söyliyim öyle geldi sandım sana bende anneme ve kayın validem için verdim spariş bize iyi fikir verdin teşşekkür canım.gerçi kayınvalidem ahşap boyamaya gidiyor bu aralar eline ne geçerse boyuyor hani güzelde oluyor yaptığı eminim kutuyu görünce ilk işi boyamak olur kesin

kendim için ayırdığım mimozayı sevdiğim bir arkadaşıma verdim oda tabi hemn sürüp sürüştürdü birlikte ogün alışveriş çarşı pazr derken soluklanmak için oturduk çaybahçesine çayımdan bir yudum aldım yüzüme habire öyle bir koku çarpıyorki nereden geliyo nerden geliyo derken birde baktım canım sıcak hava iyice bunaltmış arkadaşı bluzunu havalandırıp duruyor.o nası güzel bir koku öyle sanki dört bir yanımız mimozayla çevrili bu kadarmı doğal olur güzel olur bir koku.mimoza deneyimimi paylaştım bence sende mimozayı denemelisn derim :)

Ben de sabun setinden aldım diğerlerinden 2 şer 3 er tane vardı çünkü ben de kutuyu ablama boyatırım ahşap boyama kursuna gitmişti

bugün tekrar sipariş verdim
şampuan,saç kremi,melissa kremi,fesleğen kremi,shea butter ve pedessa solid parfum. şampuan o kadar çok anlatılıyor ki çok merak ettim dayanamadım aldım

saç uzamasına yardımcı saç bakım yağını kullanan varmı kızlar ?

ben eposta adresimi yanlış yazmışım değiştirmeleri için iletişime yazdım inşallah hallolur sorun

Benim saçlarımın yapısı dalgalı oldugu ıcın zaten kabarık bır de röfleden dolayı kurudu tel tel kabarıyor bir türlü çözüm bulamıyorum şampuan yorumlarını okudukça heveslendim, perşembe sipariş ettiğim paket sanırım yarın gelir o gelsin sonra da şampuanları sipariş vereyim bu hafta umarım bende de işe yarar. Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

Memnun kalmana sevindim canım. Elimde var yeni şampuanlarından almıştım, ama kullanmak için su olması gerek. Benim suyum yok ...Sularımız gelince kullanıp sonuçları yazarım

Ben de sabunlarımı dağıttım baya. Kendime sadece kekiklisiyle keçi sütü olan kalmış. Bir sonraki siparişim yine ağırlıklı sabun olacak galiba

Memnun kalmana sevindim canım. Elimde var yeni şampuanlarından almıştım, ama kullanmak için su olması gerek. Benim suyum yok ...Sularımız gelince kullanıp sonuçları yazarım

Dün çok heyecanlıydım sana mesaj yollamak istedim ama yollayamadım Sen maddelerden, bileşimlerden v.s daha iyi anlıyorsun..Senin yorumunu çok merak ediyorum..
Ama çok şaşıracaksın..Ben yaklaşık 2.5 senedir sülfatsız şampuan kullanıyorum ve çok şaşkınım..

Sen hangisinden aldın canım? Bana normal ve kuru saçlar için olanından yollamışlar..

şampuanların birçok çeşidi var kızlar siz hangisini tercih ettiniz hangisi daha iyi?

şampuanların birçok çeşidi var kızlar siz hangisini tercih ettiniz hangisi daha iyi?

Canım bana normal ve kuru olanından yollamışlar..

Ama ben dün sordum, mesela boyalı ve yıpranmış saçlar için olanının onarıcı özelliği daha yoğunmuş..Dkülmeye karşı olan da öyle..Yağlı saçlar için olanının temizleme özelliği daha fazlaymış v.s..Sanırım maddelerin oranıyla falan ilgili, dün anlattılar baya da, ben anlamıyorum

Yani hepsi çok iyi..Normal olanın etkisi böyleyse diğerlerini düşünemiyorum bile..

Son düzenleme:
ben dökülen saçlar için istedim memnun kalırsam bidahakine boyalı ve yıpranmış saçlar için alıyım o zaman. memnun kalıcağıma da eminim zaten. bu firmaya çok güveniyorum :)

Canım bende normal ve kuru saçlar için olanından var. Bir de yağlı saçlar için olanından aldım, saç tipime uygun değil ama içinde yeşil çay vardı. Merak ettim, denemek istiyorum onu da. Çok kurutucu olacağını zannetmiyorum, diyelim ki oldu, saç tipine uygun olan birini elbet blurum çevremde.

İçindeki maddelerin oranlarını titizlikle ayarlamış olmalılar. Gördüğün farkı anlayabiliyorum kullanmasam da, çünkü daha önceden kullandığımız şampuanlar içine silikon basılmış sıvı sabunlar. Bu kadar çalışmaya elbet özel birşey çıkarmışlardır

Niye mesaj atamamıştın acaba

Ekleme: Hmm yeni okudum zaten önceden de sülfatsız kullanıyormuşsun. Diğer sülfatsız şampuanlara göre de daha iyi yani. Ben de iyice merak ettim, bir an önce denemek istiyorum şimdi

Son düzenleme:

Mesaj sayımı yeterli bulmadı sistem canım =)

Özellikle eski nesil şampuanlarını kullanan ve memnun olanların da yorumlarını merak ediyorum.

Saç kremleri de maske gibi olmuş..Ama bunlar diplere sürülmüyormuş.
Bakımlarıma baz olarak diğer kremden almaya devam edicem ben, saçımı yıkarken de bu kremlerden kullanıcam. Hoş kreme hiç gerek kalmıyor ama onun da yarattığı etki çok güzel, bir de mis gibi kokuyor :)

yağlı saçlar için olan yumuşatmaz mı şmdi ?

Bilmem ki canım... Ama dediğim gibi normali buysa, diğerleri de muazzamdır.
Ben kendim tercih etseydim boyalılar için olanından alırdım. Ama bu yolladıkları bana çok uygun geldi.
Tüm çeşitlerini alıp denemek lazım etkisini anlamak için.

Eski saç kremini kaldırsalardı üzülürdüm gerçekten. Hem yoğun hem organik zor bulunuyor çünkü. Doğal içerikli saç kremleri hep su gibi genelde, olsa da olmasa da farketmiyor

Yenilerini niye diplere sürmeyin dediler acaba? Neyse ben eskisinden devam ederim sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…