Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sipariş verdim pazartesi gelicek kullanınca yazarım sonuçlarıDoa nın tüy azaltıcı kremini kullanan var mı kızlar sonuc nasıl?
ya kızlar argan yağı aşırı ucuz kullananlar alanlar aldıkları yağın kokusu ve rengi hakkında bişey söyleyebilir mi.ben daha önce farklı bir marka kullandım argan yağı süperdi ıslak saçlarımda sürerdim saçlarım kurumaz kabarmaz ışıl ışıl oluodu.doa nın ki nasıl merak ettim
Bahsedilen ürünlere buradaki yorumları okuduktan sonra baktım. Katı parfümler var kullananlar var mı hangisinin kokusu güzel acaba önerebileceğiniz var mı?
Aksam neredeyse aldigim tum urunleri hemen denedim canım. Hepsi süper, ben birtek sampuandan verim alamadım. Sertlestiriyor sacımı, bana yaramadı ne yazık ki
en çok denemek istediğim argan yağı ve katı parfümler bitmiş niye geç gördüm ben burayı ama ya
Cevabınız için teşekkur ederım, katı parfumler bıtmış maaelesef sıtede satısta yoktu o nedenle sıparıs veremedım ama anneler ıcın olan kampanyalı setten sipariş verdım bugun buradakı yorumları okuduktan sonra. Umarım ben de dıger yorum yapan arkadaslar gıbı memnun olurum ve bır dahakı sıparısımde de parfum alırım.
ya kızlar argan yağı aşırı ucuz kullananlar alanlar aldıkları yağın kokusu ve rengi hakkında bişey söyleyebilir mi.ben daha önce farklı bir marka kullandım argan yağı süperdi ıslak saçlarımda sürerdim saçlarım kurumaz kabarmaz ışıl ışıl oluodu.doa nın ki nasıl merak ettim
Saça ıslakken surup öylece bırakıyor musunuz argan yagını yıkamadan benım saçlarım röfleden cok kurudu ve kabarıyor düzelmesi için birrşeyler yapmak ıstıyorum ama ne yapacagım bılemıyorum bende dee argan yagı var ama hıc sacıma surmemıstım.
Benim hemen geldi bu sefer siparişlerim. Yine hediye koymuşlar sağolsunlar, halbuki bu sefer sadece iki kutu şampuan aldım diğer ürünlerinden elimde var diye. Hem keratinli maske hem de yağ göndermişler, şampuan ücretinden pahalıdır belkide hem sevindim hem de üzüldüm bunlar böyle nasıl para kazanacak. Çünkü hep böyleler
Bu ürünleri ve doayı bir şekilde yaygınlaştırmaya çalışan arkadaşları da tebrik ediyorum. Ben de bahsediyordum fakat daha etkili yöntemler de denemeye karar verdim. Mesela bir arkadaşım önceden sülfatsız kullanıyormuş saçını kaskatı ve şekle girmez yapmış. Zararlı maddelere kurban olayım benim saçıma onlar yarıyor diyordu. Benim şampuanlardan birini ona vereyim bir kullansın bakalım belki doanınki yarar
kızlar siparişlerim bugün geldi. ama sakura cherry solid parfüm eksik
kargoyu getiren görevli para alması gerektiğini bilmiyordu ödemeyi başka yere mi yapmamız gerekiyordu? :26:
Bir de öğretmen de olsa çevreyle ilgili konulara duyarlı insan sayısı çok az. Öğretmenler odasında çok gülüyorlar yahu, şimdi sen et yemeyin dersin falan diyorlar bana :)
Karbonatla ve elma sirkesiyle evimi temizlediğimi duyunca iyice çıldırdılar :) Zaten ot yemekleri yaptığım ve bitki çayı içtiğim için adım ebe nineye çıktı
Ah doa işin gerçekten zor. Bu yüzden içimden gelerek daha çok kişiye ulaşmanı istiyorum
her konuda çok yardımcı ve ilgililer konu paraya ve hesaba dayandığında verdikleri cevap şoka uğratıyo benihiç sıkıntı yapmayın halledilir problem değil şaşkınım hemde çok nası yani diyo insan sizn gibi düşünmeden edemedim kendileryle her görüşmemde anladımki niyet ve maksatta para en son sırada bile değil ne güzel kalmış böyle insanlar :81:
bugün benim doğum günümdü arkadaşalrım doayla iş birliği içine girerek bana kocaman bi kutu hazırlamışlar :) çok mutlu oldum tam bana göre bir hediyeydi gerçekten doada taşlardan oluşan bir kolye yollamış bugüne kadar aldığım en güzel hediyelerden biriydi çok mutlu oldum içinde nerdeyse herşey vardı kızlar fotosunu çekip eklerim sonra