• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Sayenizde bende doa ile tanıştım kızlar, teşekkür ederim. Biraz önce ikinci siparişim elime ulaştı. Sabunlar, melisa kremi, Hindistan cevizi yağı, Hint yağı ve duş jeli sipariş vermiştim. Hediyemde geldi tabii ki keratin maskesi. Melisa kremi yüze sürülüyor muydu , elime sürdüm harika yaptı.

Güle güle kullan arkadaşım .tüm ürünlerinin faydasını gör inşallah.

Melisacım teşekkür ederim bunu hatırlattığın için çok haklısın o zaman akşam siparişimi verim ben de arkadaşımdan rica edeyim o teslim alsın :1:

Ürünleri görmek için biraz beklemiş olacam ama yapacak bişi yok :1:

Akşam siparişten sonra neler aldığımı tek tek yazarım ben de :52:

benimkiler bugün geldi ,seni anlıyorum ilk siparişi beklerken insan elinden olmayan yeni tanışmanın vermiş oldugu heyecan ile sabırsızlanıyor,ama sonu bu beklemeye degiyor emin ol.Güle güle kullan canım.

Bahsedilen ürünlere buradaki yorumları okuduktan sonra baktım. Katı parfümler var kullananlar var mı hangisinin kokusu güzel acaba önerebileceğiniz var mı?

melek hanım sakura cherry ve larisa çok begeniliyor ,alerji yapmıyor,benım suan elimde sakura cherry var ,böyle nostaljik bir kokusu var,ve çok kalıcı buram buram kokuyor inanın,larisa ve ıhlamur çiçeğinide soylerdim ama daha elime ulaşmadı bu urunler gelince onlarıda elimden geldıgınce tarıf etmeye calısırım.

Sevgili arkadaşlarım önce hepinize teşekkürü bir borç bilirim, beni böyle eşine nadir rastlanan saygıdeğer bir firma ve kaliteli doğal ürünleri ile tanıştırdığınız için ;bugün itibari ile ürünlerim elime ulaştı.
paketi açtığım zaman gördüğüm erguvan tohumları,o anlam dolu mektuplar,birbirinden güzel ürünler ve keratinli saç bakım maskesi(hediye) için çok teşekkür ederim.
Almış oldugum yağların doğal olluşları zaten belli oluyor,sıvı formda olanlar pompalı ve çok pratik cam şişelerde.kakao ve shea butter katı formda,ikisindende karıştırıp hemen dudaklarıma uyguladım bol bol sanki parlatııcı sürülmüş gibi duruyor,birde sanki dudaklarım silikonlu gibi görünmeye başladı:) şampuanı henüz kullanmadım kullanıp yorum yazıcağım inşallah.sakura chery katı parfum hos kokulu eskı bayramları anımsatan nostalljık bır havası var ve hıc hafıf bır koku degıl cok kalıcı ve buram buram kokuyor resmen,cildim çok hassas ve alerjik,her ürünü kullanamıyorum ama bu katı parfüm beni etkilemedi,çok hoş.
Genel olarak ürünler gerçekten çok uygun ,ve doğal .herşey bir yana önceliği insana değer olan felsefeleri ,isteklerimizi ikiletmemeleri,hep çözüm odaklı politikaları,birbirinden güzel hediyeleri,hızlı kargo,güzel paketleme ve kibarlıkları ilk izlenimlerim.
Şimdilerim modası the bady shop ve watson dan alacağım 2 içi kimyasal MADDE dolu, etiketi ben natural,im diyen ürün fiyatına ben DOA Kozmetikten almadığımı bırakmadım.TEŞEKKÜRLER DOA.

melek hanım sakura cherry ve larisa çok begeniliyor ,alerji yapmıyor,benım suan elimde sakura cherry var ,böyle nostaljik bir kokusu var,ve çok kalıcı buram buram kokuyor inanın,larisa ve ıhlamur çiçeğinide soylerdim ama daha elime ulaşmadı bu urunler gelince onlarıda elimden geldıgınce tarıf etmeye calısırım.

Cevabınız için teşekkur ederım, katı parfumler bıtmış maaelesef sıtede satısta yoktu o nedenle sıparıs veremedım ama anneler ıcın olan kampanyalı setten sipariş verdım bugun buradakı yorumları okuduktan sonra. Umarım ben de dıger yorum yapan arkadaslar gıbı memnun olurum ve bır dahakı sıparısımde de parfum alırım.

ben pazar günü sipariş verdim.sitede ayın 10unda gelecek yazıyordu ama bugün gelmedi.yarın gelirse evde kimse yok.ne yapıcam ben :(

buradaki paylaşımlar çok samimi:29: sürekli takip ediyorum kızlar hemen hemen bütün ürünlerine denedim diyebilirm:21: donın bütün ürünleri harika ananas sabunum kokum da japonkirazı oldu:16: ve birçoğu hala kullanılıyor tarafımdan ben dahada ileri gittim doayı şuan tüm çevreme tanıtıyor denetiyor ulaştırıyorum sonuçlar harika :16: bana bu fırsatı tanıyan doa ailesinin sıcaklığını samimiyeti gerçekten tartışılmaz güzellikte onlara burdan çok ama çok teşekkür:16:

bende çevremdekilere tanıtıyorum en başta çevreye olan duyarlılıkları etkiliyor insanları sınıftaki herkes brer kşer sabun aldı şampuan aldılar ve çok memnunlar yeniden sipariş edicek arkadaşlarımda var o ona o ona derken büyük bir kitle tanıycak artık

Larısa daha önce almıştım kötü gelmişti bana . Ama dün gelen larısa cok güzeldi. Linden ve limon çiçeği bence güzel değil.

Bahsedilen ürünlere buradaki yorumları okuduktan sonra baktım. Katı parfümler var kullananlar var mı hangisinin kokusu güzel acaba önerebileceğiniz var mı?

hepsi birbirinden güzel kokuyo tenle uyumları olumlu en azından bu bana gitmedi diyen yok bence tercihin ne olursa olsun memnun kalırsın ıhlamur alırsan ferahlık,yasemin alırsan,buram buram çiçek,japon kirazı alırsan şekerimsi meyveli çok hoş bir koku beni mest ediyo ayrıca bu benim kokum japon kirazı :1:daha bir çoğu aynı etkilere sahip tabi tercih senin canım birinden başla eminim tercihin ne olursa olsun seveceksin :109:

bende çevremdekilere tanıtıyorum en başta çevreye olan duyarlılıkları etkiliyor insanları sınıftaki herkes brer kşer sabun aldı şampuan aldılar ve çok memnunlar yeniden sipariş edicek arkadaşlarımda var o ona o ona derken büyük bir kitle tanıycak artık

evt katılıyorum :46: benide zaten bu yaklaşımları düşünceleri çok etkiledi :34:en güzelide ne biliyormusun ürünleri alıpda ertesi günü o yüzlerdeki gülümsemeyle karşılaşmak çok güzel:109: sonrası malum gittiğm yerlerde elimdekiler bitiyor ama oldumu şimdi diyip çok az ürün taşıyosn yanında evim ve çevrem arası 10 tur yapmışımdır :9:ilgi böyle çok olunca taleplerde arttıkça durmak yok yola devam diyorum :10:

ben az evvel anneler günü için hazırlanan cilt setinden sipariş verdim, sabunları söylemek için aradığımda, 72 adet kaldığını söylediler, cidden setteki indirim çok iyi, yani ben 150 gr shea yağına yıllarca l'occitane de 80 lira vermiş birisi olarak söylüyorum bedava resmen.

Ben argan yağının 30 ml sini 30 liraya aldım yakın zamanda, doa nın sitesinde 100 ml si 33 lira ne kadar da kazık yemişim ben böyle :53:

Cevabınız için teşekkur ederım, katı parfumler bıtmış maaelesef sıtede satısta yoktu o nedenle sıparıs veremedım ama anneler ıcın olan kampanyalı setten sipariş verdım bugun buradakı yorumları okuduktan sonra. Umarım ben de dıger yorum yapan arkadaslar gıbı memnun olurum ve bır dahakı sıparısımde de parfum alırım.
Merhaba kampanyalı ürünler bitmek üzereymiş bende 2 adet sipariş verdim ,çok çok uygun zaten ürün içeriği harika kullanışlı ürünler,birdaha böyle kampanya olurmu düşünemiyorum :) hayırlı olsun .

Larısa daha önce almıştım kötü gelmişti bana . Ama dün gelen larısa cok güzeldi. Linden ve limon çiçeği bence güzel değil.

Bende tam bu ürünleri almıştım şimdi merak ettim doğrusu, kullananlar çok beğenmiş ,ürünler gelsin kullanıp fikrimi yazarım, gerçi zevkler kişiseldir.

ben az evvel anneler günü için hazırlanan cilt setinden sipariş verdim, sabunları söylemek için aradığımda, 72 adet kaldığını söylediler, cidden setteki indirim çok iyi, yani ben 150 gr shea yağına yıllarca l'occitane de 80 lira vermiş birisi olarak söylüyorum bedava resmen.

Benim demek istediğim insanlara anlatmak istediğimde tam olarak buydu ,bady shop ve watson lardan alınan 2 urune buradan herseyı alıyorsun ,üstelik Dünya standartında ecosert sertifikalı ürünler bilen bilir , koli içinde gelen anlam yüklü mektuplar ve ürünlerin ulaşılabilir bir fiyat politikası ile satışa sunulması , insana ve doğaya verilen değerin bir nebze olsun göstergesidir,böyle firmaya elimden gelen destegi sunarım . inşallah herkes bu ürünlerden faydalanır .

Oda arkadaşıma aldık az önce o meşhur setten . Cok uygun bir fiyat ya cidden. Kızlar ya bana bir tane parfüm geldi pedesa diye normalde böyle bir parfüm istemedim ama istedigim parfümleri göndermemisler üzerinde pedesa yazan bir tane de mistra yazan bir tane göndermisler bayıldım bayıldım kokularına.

Bu başlığı görmüştüm ama merak edip hiç bakmamıştım ta ki 2 gün öncesine kadar...
Biraz yorumlara baktım sonra siteye girdim ve 30 tllik alışveriş yaptım ayın 13ü teslim tarihi diyor ama keşke bugün gelse:)))

Back