Doa Kozmetik Ürünleri

içinde sls içermeyen dus jeli varmıs demek ...markasınıda soyleyebılırmısın merak ettım,bende arayıs ıcerısındeyım.

arkadaslar urunlerı kullananlar deneyımlerını paylasırsa cok ıyı olur bır fıkır edınırız ve karar verme asaması kolaylasır .bende buarada pazar gununu beklıyorum,senede bellı gunlerde ındırım oluyor cocuklar gıbı mutlu oluyorum ,doa nın sahıbı ne kadar sevap aldıgını bır bılse ,ayrıca sakura chery parfumlerı bıtmıs cok uzuldum alacaklarımın ıcınde oda vardı hesap kesım tarıhını beklıyordum sıparıs vermek ıcın ,oda bu hafta sonu anneler gunune gelıyor :))...tanısalım artık bu Doa ürünleri ile,kullanım sonucu etkilerini mutlaka paylaşırım.

içinde sls içermeyen dus jeli varmıs demek ...markasınıda soyleyebılırmısın merak ettım,bende arayıs ıcerısındeyım.

canım body shop un earth lovers diye bir serisi var onda sls yok , bir de forever young diye bir türk markasını biliyorum sls içermeyen. ben body shop ınkini kullanıyorum. bu arada body shop ın sls içeren duş jelleri de var bu ayrı bir seri. şu an başka marka bilmiyorum.

Yeşil kopuk diye bir marka var onun duş jelı ni kullanıyorum icinde nerdeyse hiç bir şey yok biraz araştırı n ister sen iz bende internet de görüp almıştım arkadaşlar melisa kremi nı bir hafta da bitirdim söylesek de daha büyüğünu yapsa la r simdi diğer kremi ne baslayacam

Melisa kremi cok güzel ama banyo dan sonra tum vücut da kullanmak icin biraz sıkıntı oluyor çünkü bence bayağı yoğun bir krem kokusu cok güzel diğer krem de ise öyle bir koku yok kokusuz bence. Arkadasim bunun icinde alkol var dedi kullanmadı ama icinde ki alkol u araştırdım iyi özellikli bir alkolmus

melisa kremini ben de duştan sonra kullanıyorum. çok sıcak suyla yıkandığım için cildim çok kuruyor bana yoğun gelmiyor o yüzden biliyorum zararlı ama üşüyorum :26:
şampuan ve diğer ürünlere gelince 2 kere ancak kullanabildim sabun şampuan ve saç kremini kullanınca saçlarım keçe gibi oldu :s daha doğrusu sanki hiç yıkanmamış da birbirine yapışmış gibi bir şey oluyor :s
twitterdan ulaşıp sorduğumda şehrin suyu kireçliyse şampuanın etkisini gösteremeyeceğini söylediler bu bana çok saçma geldi :s türkiye'de kireçsiz su ne kadar ilde bulunabilir ki? :s kaldı ki zaten suyun ve piyasa şampuanlarının saça zararlarından dolayı bu firmayı seçtik :s
bu konuyu tam çözememiş olsam da erguvan kampanyası ve firmanın genel doğa anlayışını, sade ve doğal paketlerini seviyorum ve taktir ediyorum. benim erguvan tohumlarım çıkmadı bu arada

şimdi şöyle oluyor bu benim başıma birkaç kez geldi lpg ve kavitasyon yapılırken normalde sıkı olmama rağmen bacaklarım çukur çukur oldu. güzellik merkezinin sahibi aval aval bakıp bir yorum getiremezken şöyle bir şey söyledi selülit tabakası önce parçalanıp sonra yağlar çözünüyormuş. kavitasyonda da aynı şeyi yaşadım tüm tedaviler bittikten sonra doku tekrar kendini toparlıyor. ben ikisinden de sonuç alamadım o ayrı ama doku eski haline geliyor o kesin :)
şahsi yorumum da şöyle, özellikle kavitasyonda yağ hücreleri patlıyor ciddi bir sonuç alınıyor yani, deri aynı hacmini korurken içindeki yağ hücreleri parçalanıp sıvı şekilde dokular arasına yayıldığı için çukurlar oluşuyor çok su içerek bunu dışarı atmak gerekiyor bu esnada deri de kendini toparlıyor ama şu da bir handicap deriye esnekliğini kollajen fibrilleri veriyor umarım bu yapıya bir zarar vermiyoruzdur :s

Bu arada kızlar hindistan cevizi yağından herkes çok memnun kalmış..Pirinç kepeği yağı hakkındaki yorumlarınız neler, kullandınız mı?
Cilt lekeleri için çok iyiymiş
hint yağı ve sarımsaklı sabunu ben de saç dökülmem için aldım ama saçlarımı çok kurutuyor yapış yapış tuhaf bi şey oluyor sadece diplerine kullanıyorum artık :s

hint yağı ve sarımsaklı sabunu ben de saç dökülmem için aldım ama saçlarımı çok kurutuyor yapış yapış tuhaf bi şey oluyor sadece diplerine kullanıyorum artık :s

Saç için sabun kullanmak istiyorsan üzerinden elma sirkeli su dökmelisin. Sabun saçın ph sını yükseltir ve pulcuklarını açar, şehir suyu da sertse zarar verir. Sirkeli su ph dengesini kurabilir ve pulcukları kapatır

Ben daha önce sabun kullanıyordum zeytinyağlı, saçımı çok kuruttum ve diplerine de çok zarar verdim. Başarısız bir deneyim oldu benim için

Şehir suyundaki iyonlar saçta birikir, bunu gidermek için şampuana biraz ( çok az) elma sirkesi veya birkaç granül limon tuzu atabilirsin

Bunu denersen tüm şampuana yapma azar azar yap

Bende duştan sonra kullanıyorum melisa yi o yüzden bir hafta da bitti ee hacmim de büyük olunca. Şampuan ve sac kremi bende hiç kurutma yapmadı ama ben sabun kullanmıyorum. Millet saçımı yurt da gördü cok beğendiler tabii birde kılıçbalığı nin tarif ettiği sac suyunu kendime göre geliştirdim onun da faydası büyük . Telefon dan internet e giriyorum simdi alabilirsm alacağım şampuan

Hesap kesim tarihim geçer geçmez hemen siparişimi verdim o kadar çok şey aldım ki 40tlcik tuttu keşke kredi kartına taksit imkanı da koysalar
yazdığınız yorumlardan ekstra olarak japon kirazı katı parfüm aldım, aslında ben jasmin kokusunu çok severim ama ekstra olarak dediğinizi de aldım. Birde melissa kremi aldım ve de yazın böcek sinek ve haşerelerden korunmak için fesleğen kremi aldım. Duş jelim bitmek üzereydi kara üzüm duş jelinide sepete ekledim hemen :)
Ve bir sürü yağ ve sabun. Biran önce salı olsa da gelse keşke...
Birde bana da minik farklı bir hediye yollarlarsa nasıl memnun olurum :))
pirinç kepeği yağı ve argan yağını birlikte alarak aç gözlülük mü yaptım diyorum ama biri bitince diğerini kullanırım artık yüzüme krem sürme alışkanlığım yok, bu aralar zaten kılıçbalığı saolsun buğday yağına iyi sardım. Bu aldıklarım ama ondan daha iyi gelicek sanırım

Ayrıca az önce mail atmıştım taksit imkanınız olsa keşke gibisinden birdahaki alışverişimde saç ürünlerinizi alacağım diye, anında cevap vermişler:)
Çok samimi ve esprili bir cevap vermişler, saç bakım ürünlerini biz size hediye olarak ışınlayacağız diye:)
taksit imkanının olduğunu ama her karta olmadığını, zaten fiyatlarının ucuz olduğunu belirtmişler, ve gülücükler koymuşlar, çok hoşuma gitti açıkcası, daha ürünler gelmeden mutlu oldum :))

Son düzenleme:

pek şirinler ben de kararsızlıktan fenalık geçiriyorum anneler günü indirimini mi beklesem alsam mı diye zaten yarın bitiyor bu indirimleri ben karar verene kadar
umarım sen de memnun kalırsın bütün ürünlerinden, Kılıç duymasın ben buğday yağını hala kullanmaya başlamadım
özelden bana yazarsan peek memnun olurum nasıl etki ettiğini

Yahu ben biseymi kacirdim kilic bugday yagini ne icin tavsye etmisti biri bana soylesn yoksa catlarim :)))

Ben bu gidişle anneler gününde de alıcam

kızlar bende siparişimi verdim hayırlısı ile deneme amaçlı kullanım olacak bu sefer çün ki benim cildim çok hassas ve alerjik zaten ürün kullanım sonucu etkilerini sizinle paylaşıcam .

merhaba.. bende zoretanin kullanıyorumda cildimde kızarıklıklar var nasıl geldi bu karışım iyi mi? birde ben hep krem falan istiyorum doktordan vermiyor :) ilaç bitince diyip duruyor. bir etkisi olur mu acaba? birde son olarak isterken nasıl istedin canım ona göre sipariş vericemde ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…