Hesap kesim tarihim geçer geçmez hemen siparişimi verdim o kadar çok şey aldım ki 40tlcik tuttu keşke kredi kartına taksit imkanı da koysalar
yazdığınız yorumlardan ekstra olarak japon kirazı katı parfüm aldım, aslında ben jasmin kokusunu çok severim ama ekstra olarak dediğinizi de aldım. Birde melissa kremi aldım ve de yazın böcek sinek ve haşerelerden korunmak için fesleğen kremi aldım. Duş jelim bitmek üzereydi kara üzüm duş jelinide sepete ekledim hemen :)
Ve bir sürü yağ ve sabun. Biran önce salı olsa da gelse keşke...
Birde bana da minik farklı bir hediye yollarlarsa nasıl memnun olurum :))
pirinç kepeği yağı ve argan yağını birlikte alarak aç gözlülük mü yaptım diyorum ama biri bitince diğerini kullanırım artık yüzüme krem sürme alışkanlığım yok, bu aralar zaten kılıçbalığı saolsun buğday yağına iyi sardım. Bu aldıklarım ama ondan daha iyi gelicek sanırım
Ayrıca az önce mail atmıştım taksit imkanınız olsa keşke gibisinden birdahaki alışverişimde saç ürünlerinizi alacağım diye, anında cevap vermişler:)
Çok samimi ve esprili bir cevap vermişler, saç bakım ürünlerini biz size hediye olarak ışınlayacağız diye:)
taksit imkanının olduğunu ama her karta olmadığını, zaten fiyatlarının ucuz olduğunu belirtmişler, ve gülücükler koymuşlar, çok hoşuma gitti açıkcası, daha ürünler gelmeden mutlu oldum :))