Doa Kozmetik Ürünleri

bu arada kızlar bende diğer ürünlerini gördüm doa nın . duş jelini vücut losyonunu kremlerini merakk ediyorm şu an :) cumartesi günü almayı düşünüyorum ben :)) alanlar ellerine ulaşıp kullananlar yorum yazabiliier mi :)) yeni şampuanları da çok merak ediyorum :)

bu arada kızlar bende diğer ürünlerini gördüm doa nın . duş jelini vücut losyonunu kremlerini merakk ediyorm şu an :) cumartesi günü almayı düşünüyorum ben :)) alanlar ellerine ulaşıp kullananlar yorum yazabiliier mi :)) yeni şampuanları da çok merak ediyorum :)

dün okumaya üşensem de bugün bi baktım okumuşum bütün sayfaları zaten Amonra ve Kılıçbalığı'nın daimi kuyruğu olmayı meslek edindiğimden durmamış buraya da yorum yazmışım meğer
ürünleri almak için anneler gününü bekliyorum kadınlar gününde indirim yaptılarsa o günde de yaparlar diye düşündüm tabi meraktan dayanamayıp alabilirim de.. :44:

ben çilekli vücut losyonunu kullandım kokusunu pek beğenmedim
ama nemlendirmesi gayet iyi
mavikuş sanırım kayısılı olanı kullanıyodu beğenmişti kendi daha iyi açıklar
duş jellerini daha kullanmadım gelsin
kokulu kokulu yorumlarımı yapıcam

böyle kuruğa can kurban yerim seni
şimdi de indirim var kuzu 7 nisana kadar mıydı öyle bişeydi
ama anneler gününde de olur büyük ihtimalle her yerde yoluyo sonuçta:26:

valla bende o günü bekliyorum sampuan filan alcam doa dan bide alcagım bi kaç kozmetik ürünü var onu da cumartesi alcam mağzadan :)

bende yorumlarını bekliyorum kokulu kokulu :) bu arada teşekkür ederin hem cevabın için hem de gliserinli tarif içinn :)) harika bişey bu :)

Canım bana papatyalı losyondan gelmişti bir siparişimde hediye olarak. Kokusunu çok beğeniyorum çiçek bahçelerine benzetiyorum. Yağsız cilde sadece nem veriyor çok hafif. Arkadaşlarım da çok beğenmişti, ne parfümü sıktın da geldin diyorlardı

İçindekiler kısmını okuyamıyorum canım. Beyaz renkle yazılmış, krem de sarı okunmuyor pek. Sitesinde paraben kullanmıyoruz yazıyordu yoktur herhalde

duş jellerinde sls var ayrıca kampanyalı kremler ve losyonlarda da zararlı maddeler var onlar doanın arap ülkelerine ihraç ettikleri ürünlermiş.

duş jellerinde sls var ayrıca kampanyalı kremler ve losyonlarda da zararlı maddeler var onlar doanın arap ülkelerine ihraç ettikleri ürünlermiş.

duş jellerindekini bende gördüm sls içerir yazıyordu . e şampuanlar da mı arap ülkelerindenmiş

Ay bilemedim canim ya,amxa selulite turk kahvesinin telvesinin iyi geldigini duymustum

Kızlar sanırım ben anlatamadım, selülit tedavisine başladıktan sonra sanki görüntü daha kötüleşti, yanlış bir şey mi yapıyorum diye sormuştum

Kızlar sizin yorumlarınızdan sonra ben çileklileri değiştirdim Duş jelini karaüzüm, losyonuda mavikuşcuğumun dediğiyle değiştirdim.

Siparişlerimi değiştirmek için aradığımda bunu da sordum. Daha önce hangi duş jelini kullanıyordunuz bilmiyorum ama tüm market jelleri zaten sls li..Market jellerinden daha zararlı olmadığı kesin.
Ayrıca kremlerde ne gibi zararlı madde var? Vazelin oranının biraz daha fazla olduğunu söyledi yetkili. Saf vazelini her tarafımıza süren bir milletiz biz. yani yine piyasadaki çeşitli markalardaki bir çok üründen daha zararsız olduğunu söyleyebiliriz.
Paraben ise hiç bir ürününde yokmuş içiniz rahat olsun.

duş jellerindekini bende gördüm sls içerir yazıyordu . e şampuanlar da mı arap ülkelerindenmiş

Canım burada ne demek istediğini anlamadım ama şampuanlar doanın kendi şampuanları.
Sadece miktarları artmış ve saç tiplerine göre çeşitlendirilmiş.
Arap ülkeleriyle alakasını anlayamadım. Oraya ihraç ediyorlarmı diye soruyorsan onu sormadım bizi bağlamadığı için

Son düzenleme:

canım ben saçmalamısm azcık :) ihrac ettikleri ürünleri ithal ettiler gibi düşününce dedim bu ürünler zararlı olmasın. şampuan konusuna gelince cumartesii yada pazar almayı düşünüyorum indirim olur diye evde sampuanım var ama artık onu da erkek arkadşıma yada anneme veririm :)

arkadaşlar duruma bir açıklama getireyim şampuanlar için birşey demedim ben sadece bana aldığım ürünlerle birlikte çilekli vücut losyonu yollamışlardı. onlar ihraç ürünlerimiz diğer ürünlerimizden farklı diye bir açıklama yapmışlardı. yani herbal.... diye etiket bulunduran ürünleri ihraç ürünleri. tabi ki marketlerden alıp kullanıyoruz birçoğunu ama doa nın diğer ürünlerinden farklı kategorideler benim için. duş jeline gelince ben içinde sls içermeyen duş jeli kullanıyorum. ama market ürünlerinin hepsinin içinde var doğru.

Şampuanlar normal şampuanları canım..Yalnız çeşitlendirilmesi çok iyi olmuş bence..

Haklısın..Her şeyleri doğal olunca insan hep bunu arıyor

Son düzenleme:
Bu arada kızlar hindistan cevizi yağından herkes çok memnun kalmış..Pirinç kepeği yağı hakkındaki yorumlarınız neler, kullandınız mı?
Cilt lekeleri için çok iyiymiş

Bir de nar sabnunu soracaktım ya, ondan da aldım, kullananan oldu mu?
Yeni çıkan diğer sabunları da çok merak ediyorum...

Almadığım başka bir ürün de fesleğen kremi kızlar onu kullanan olmuş muydu?
Melissayı aldım, mavikuş ta memnun kaldığını söylemişti, diğer kremi nasıl?

oh oh yazanlar artmış ne de güzel şu olacağından ne hikmetse pek emin olduğum anneler günü indirimine kadar bol bol kullanıp beğendiklerinizi yazın lütfen

kızlar bende alışveriş yapıyorum, ama indirime denk gelemedim ben 3 gün önce aldım baya birşey ( bu arada yüzünüze sabun kullanmayın faydalı birşey değil benden söylemesi. birde şu pirinç kepeği yağını bende merak ediyorum sitede birşey yazmamışlar, bileniniz var mı?

fesleğen kremi güzel bi krem ben yüzüme pek bişey süremiyorum aslında az olmak sartıyla süreblceğmi söylemşlerdi ürüne güveniyorumda cildime güvenmiyorum olur olmaz herseyden alerji oluyorumda amaa ellerime sürüyorum pamuk gibi oluyo yumuşacık kıvamı da çok güzel . bu arada teyzem de melisa kremi kullanmıştı onun elleri egzama olmuştu bebği var diye sürkli yıkamak zorunda kalıyodu ellerini o kadar memnun kaldı ki yeni ürünlerin ççıktığnı söyleyince hemen girip bakıcağnı söyledi :) yani kremleri tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…