Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninde bayramın kutlu olsun canım.evet mavı anemon kremı salyangoz kremı dus jellerı ve sampuanların hem cesıdı artmıs hemde boyları 400 ml olmus sac kremlerınınde tabı...Doa yeni ürünler mi çıkarmış? Gerçi maaştan sonra bakarım artık.
Bu arada işçi bayramımız kutlu olsun hepimizin
Doa yeni ürünler mi çıkarmış? Gerçi maaştan sonra bakarım artık.
Bu arada işçi bayramımız kutlu olsun hepimizin
Evet ya tuy azaltıcı çıkarmis ama ne kadar güvenebilirizki ise yarıyor mu diye. Lazer e gittim bir bir sene bos atışmi ne attılarsa kampanya dan almıştım zaten hiç bir ise yaramadı. Bu istanbul şirinevler civarında nereye gitsem hayal kırıklığı zaten. Ben siparisıme ekleme nasıl yapcam ki kredi kartı ile ödüyorum ya kargo parası ekleyecek yine
Kizlar nasilsiniz?ben bu doa sampuanin yarinisi kullandim ve son 2 yikadamadan sonra hep ensemde basimin enseye yakin yerlerinde ve kulaklarima yakin yerlerde ve kulak arkalarimde boyle deri kabuklanmasi oldu.dr ye gittim kullandigin bisey alerji yapmis dedi,bende son 2-3 haftadir yikamaktan baska bisey yapmadim.acaba sampuanin icindeki veya sac kreminin icindeki biseymi dokundu bana?
Doadan aldigim diger urunlerden memnunum ,ozellikle shea yagi cok harika,ama sampuan veya sac kremi hangisi bilemiyorum dokundu bana snirim
Kizlar nasilsiniz?ben bu doa sampuanin yarinisi kullandim ve son 2 yikadamadan sonra hep ensemde basimin enseye yakin yerlerinde ve kulaklarima yakin yerlerde ve kulak arkalarimde boyle deri kabuklanmasi oldu.dr ye gittim kullandigin bisey alerji yapmis dedi,bende son 2-3 haftadir yikamaktan baska bisey yapmadim.acaba sampuanin icindeki veya sac kreminin icindeki biseymi dokundu bana?
Doadan aldigim diger urunlerden memnunum ,ozellikle shea yagi cok harika,ama sampuan veya sac kremi hangisi bilemiyorum dokundu bana snirim
geçmiş olsun canım,
doğa şampuanın bir serisinde içindeki maddelerden paraben mi neydi o bozukmuş sanırım böyle rahatsızlık vermiş kullananlara ama herkeste olmamış canım,
hatta kılıçbalığı ve valhala arkadaşlarımız da aynı sıkıntıyı yaşamışlar.bu yüzden olabilir, önceki sayfaları kontrol et istersen
Sen bir de yeni çıkardığı ürünleri gör
Canım bir seride böyle bir sıkıntı olmuş fakat bizler böyle bir sıkıntı yaşamadık.
Doa bir ara şampuanı satıştan kaldırdı, şimdi yeni nesil şampuanlar yine satışta.
400 ml e çıkmış şampuanlarlar. Artı kuru saçlar, yağlı saölar, boyalı saçlar v.s gibi çeşitlendirilmiş.
Artık böyle bir sıkıntı olmaz diye düşünyorum. Bir kaç tanede böyle bir sıkıntı olmuş.
doa şampuanda paraben yok bu arada.
Evet öyle bişeydi, hatırlayamadım maddenin adını
Ya kızlar ben konu harici bişey soracağım sizlere, bilgisi olan yazsın lütfen. Forumu takip özürlüyüm ben, burdan yazayım dedim.
Benim bacaklarda, özellikle iç taraflarda selülit peydah olmuştu.
wollex titreşimli kemer aldım çift motorlu. selülitin tedavisi masaj, spor ve beslenme sonuçta. her gün yarımşar saat bir bacağıma olmak üzere günde 2 kez uyguluyorum. yani toplam 2 saat. bunun yanında haftada 4 gün kadar bisiklet kullanıyorum.
Ama bacaklarıma baktığımda, böyle daha parça parça olduğunu gördüm..Tamam hemen sonuç beklemiyorum ama sanki görüntü daha kötüleşmiş gibi
Yanlış bişey mi yapıyorum? Bilgisi olan cevaplasın lütfen ya, nette araştırdım biraz bir sebep bulamadım.,birde bol su
Konuyu dağıttığım için de kusura bakmayın artık
Evet öyle bişeydi, hatırlayamadım maddenin adını
Ya kızlar ben konu harici bişey soracağım sizlere, bilgisi olan yazsın lütfen. Forumu takip özürlüyüm ben, burdan yazayım dedim.
Benim bacaklarda, özellikle iç taraflarda selülit peydah olmuştu.
wollex titreşimli kemer aldım çift motorlu. selülitin tedavisi masaj, spor ve beslenme sonuçta. her gün yarımşar saat bir bacağıma olmak üzere günde 2 kez uyguluyorum. yani toplam 2 saat. bunun yanında haftada 4 gün kadar bisiklet kullanıyorum.
Ama bacaklarıma baktığımda, böyle daha parça parça olduğunu gördüm..Tamam hemen sonuç beklemiyorum ama sanki görüntü daha kötüleşmiş gibi
Yanlış bişey mi yapıyorum? Bilgisi olan cevaplasın lütfen ya, nette araştırdım biraz bir sebep bulamadım.
Konuyu dağıttığım için de kusura bakmayın artık