• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

merhaba.. bende zoretanin kullanıyorumda cildimde kızarıklıklar var nasıl geldi bu karışım iyi mi? birde ben hep krem falan istiyorum doktordan vermiyor :) ilaç bitince diyip duruyor. bir etkisi olur mu acaba? birde son olarak isterken nasıl istedin canım ona göre sipariş vericemde ben :16:

bnm lekelerimin rengini açtı ama istersen sadece pirinç kepeği yağıda alabilrsin oda lekeler için kullanılıyor ama uzun süre kullanmalısın tabi.Br arkadaşa argan shea butter macadamia ve pirinç kepeği yağı karışımı yapmşsınız dyeblrsin

anneler günü yaklaşıyor bir indirim olur mu acaba ona göre hemen sipariş vericem.. ilk defa deniycem umarım banada yarar ürünleri :)

bnm lekelerimin rengini açtı ama istersen sadece pirinç kepeği yağıda alabilrsin oda lekeler için kullanılıyor ama uzun süre kullanmalısın tabi.Br arkadaşa argan shea butter macadamia ve pirinç kepeği yağı karışımı yapmşsınız dyeblrsin

anladım canım teşekkür ettim. dediğin gibi yaparım :34:

birazdan kuzenimin saçında yaptığı harika etkiyi resimleriyle anlatacağım. kuzumun saçları yanmıştı, düğüm düğüm olmuştu. keratin maskesi ve saç bakım yağı uyguladıktan sonra, müthiş oldu, hala abla ehuhe ehuhe diye gülüyor. şu kuzuyu mutlu ettiler, onlarda çok mutlu olsunlar.

saçın boyadan yanmış düğümlü hali

$ez1.jpg

Evvela saç bakım yağını uyguladım ki, derin nem tutusun. Ben yağı siparişten önce arayıp, hazırlattırıyorum. Kakao, shea, katı hindistan cevizi, pirinç kepeği ve argan karıştırıyorlar, kremimsi yumuşak katı bir yapıda oluyor.

$ez (1).jpg

2 saat bekledim yağlar iyice işledikten sonra, üzerine keratinli saç bakım maskesini sürdüm. 2 saat kadar da o bekledi, sonra sülfatsız şampuanla yıkayıp, boyalı saçlar için olan saç kremini sürdüm. Sonra keratinli maske ve yağı karıştırdım, bunu forumda tarif veren kızlardan okumuştum, tekrar saça uyguladım, saçı tahta tarakla taradım 15 dakika kadar, tekrar yıkadım ve saç kremi uyguladım. düğümler çözüldü, saç yumuşacık oldu.

$ez2.jpg

$ez3.jpg

fotoğraflar biraz kalitesiz cep telefonu çekimi ama idare edin. gerçekten takdir ediyorum ürünleri. güzel şeyler yapıyorlar ve bunu sadece para için yapmıyorlar.

yeni ürünleri deneyen oldu mu? tüy azaltıcı, selülit ve bölgesel sıkılaştırma, salyangoz kremi, blue anemon kremi..

bu arada gerçekten süper etki olmuş saça.. şu an sipariş vermemek için tutuyorum kendimi. bu karışımı istediğinde ücret nasıl oluyor peki. ilk defa böyle biyerle karşılaşıyorum kusura bakma çok bilgisizim :)

biraz önce mail attım 5 dk içinde cevap verdiler :53:
ben de sipariş vericem şimdi memnun kalırım umarım

Eki Görüntüle 408369

Evvela saç bakım yağını uyguladım ki, derin nem tutusun. Ben yağı siparişten önce arayıp, hazırlattırıyorum. Kakao, shea, katı hindistan cevizi, pirinç kepeği ve argan karıştırıyorlar, kremimsi yumuşak katı bir yapıda oluyor.

Eki Görüntüle 408380

2 saat bekledim yağlar iyice işledikten sonra, üzerine keratinli saç bakım maskesini sürdüm. 2 saat kadar da o bekledi, sonra sülfatsız şampuanla yıkayıp, boyalı saçlar için olan saç kremini sürdüm. Sonra keratinli maske ve yağı karıştırdım, bunu forumda tarif veren kızlardan okumuştum, tekrar saça uyguladım, saçı tahta tarakla taradım 15 dakika kadar, tekrar yıkadım ve saç kremi uyguladım. düğümler çözüldü, saç yumuşacık oldu.

Eki Görüntüle 408381

Eki Görüntüle 408384

fotoğraflar biraz kalitesiz cep telefonu çekimi ama idare edin. gerçekten takdir ediyorum ürünleri. güzel şeyler yapıyorlar ve bunu sadece para için yapmıyorlar.
şifa olsun nasıl da sevinmiştir şimdi saçlarının halini görünce, ki bugün bakım için etkisi olmayan günlerden buna rağmen sonuç böyleyse bakım günlerinde yapılsa ne kadar şahane olurdu kim bilir

Arkadaşlar bu indirim başladı başlayalı biz yurt da ki arkadaşlarla üc kez sipariş verdik. Ama daha hiç biri ulaşmadı. :-( sabırsızlıkla bekliyoruz. Herkes öğrenci bütçesi ile ufak tefek ne istersek aldık bu fiyatlar kaçmazdi. Sonunda aklımızda kalan pek cok seyi aldık yaşasın.

Arkadaşlar bu indirim başladı başlayalı biz yurt da ki arkadaşlarla üc kez sipariş verdik. Ama daha hiç biri ulaşmadı. :-( sabırsızlıkla bekliyoruz. Herkes öğrenci bütçesi ile ufak tefek ne istersek aldık bu fiyatlar kaçmazdi. Sonunda aklımızda kalan pek cok seyi aldık yaşasın.
ben de bugün sipariş verdim.kaç gündür bekliyorsunuz siz?

Eki Görüntüle 408369

Eki Görüntüle 408380

Eki Görüntüle 408381

Eki Görüntüle 408384

:46::46::46::46::46:

Bende dün gece vermiştim salıya gelir diye umut ediyordum gelmez mi ki acaba:26:
Ankaradayım ben aslında ama ptt kargo dağıtımını yavaş mı yapıyor diye düşündüm şimdi.

iyiki açtınız:16: doa ürünleri faydalı herşeyi ayrı bir şifa sanki:16: firma sahibi gerçekten çok duyarlı ilgili fiyat uygun ben çok memnunum konu sahibi arkadaşımıza çok teşekkür:109:

Yarın olsa sabah kapı çalsa da kargom gelse keşkee :31:
Çok aceleciyim ama biran önce gelsin istiyorum:32:

Back