• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

ben de senin gibi aceleciyim :1:

neler sipariş verdin sen?

nar ve süt bal sabunu, jasmin ve japon kirazı solid parfüm, fesleğen ve melisa kremi, kara üzüm duş jeli, shea butter, badem yağı, pirinç kepeği yağı ve argan yağı:17:
Daha da alıcaklarım var aslında ordan ama tuttum kendimi daha fazla almamak için:9:
gelsin deneyip deneyip yazıcam yorumları buraya:34:

nar ve süt bal sabunu, jasmin ve japon kirazı solid parfüm, fesleğen ve melisa kremi, kara üzüm duş jeli, shea butter, badem yağı, pirinç kepeği yağı ve argan yağı:17:
Daha da alıcaklarım var aslında ordan ama tuttum kendimi daha fazla almamak için:9:
gelsin deneyip deneyip yazıcam yorumları buraya:34:
ne zaman geleceği yazıyor sitede benimki ayın 10unda gelicekmiş 3 gün sonraaa:1:

baya almışsın ben de aldım aynen daha da alıcaklarım var.ben tüy azaltıcı kremi de aldım bakalım işe yarayacak mı

ne zaman geleceği yazıyor sitede benimki ayın 10unda gelicekmiş 3 gün sonraaa:1:

baya almışsın ben de aldım aynen daha da alıcaklarım var.ben tüy azaltıcı kremi de aldım bakalım işe yarayacak mı

10u diye yazıyor ama erken gelir diye umut ediyorum:26:
tüy azaltıcıyı belki birdahaki ay alabilirim bende belli olmaz. Ben sabun alıcam birdahakine birde alacağım daha yağlar var aktarlara güvenmiyorum pek.

10u diye yazıyor ama erken gelir diye umut ediyorum:26:
tüy azaltıcıyı belki birdahaki ay alabilirim bende belli olmaz. Ben sabun alıcam birdahakine birde alacağım daha yağlar var aktarlara güvenmiyorum pek.

evet sahte yağ veriyorlarmış.ben 1 ay kullanıp tüy azaltıcıyı sonuçları yazarım ona göre alabilirsin.ben baya sabun aldım ama hiç yağ almadım ne için kullanıcam bilemedim benim cildim çok yağlı zaten daha kötü olur diye korkuyorum :26:

evet sahte yağ veriyorlarmış.ben 1 ay kullanıp tüy azaltıcıyı sonuçları yazarım ona göre alabilirsin.ben baya sabun aldım ama hiç yağ almadım ne için kullanıcam bilemedim benim cildim çok yağlı zaten daha kötü olur diye korkuyorum :26:

Çok memnun olurum canım sonuç yazarsan, benimde aksine kuru cildim ondan dolayı krem ve yağlara boğuyorum kendimi:9:

Çok memnun olurum canım sonuç yazarsan, benimde aksine kuru cildim ondan dolayı krem ve yağlara boğuyorum kendimi:9:
tamam yazarım canım.
şanslısın yaa benim ne yapsam gitmiyor bu yağlar :1:

sivilceli ve yağlı ciltler için yeni ürünler çıkıcakmış onlardan da alıcam

saçın boyadan yanmış düğümlü hali

Eki Görüntüle 408369

Evvela saç bakım yağını uyguladım ki, derin nem tutusun. Ben yağı siparişten önce arayıp, hazırlattırıyorum. Kakao, shea, katı hindistan cevizi, pirinç kepeği ve argan karıştırıyorlar, kremimsi yumuşak katı bir yapıda oluyor.

Eki Görüntüle 408380

2 saat bekledim yağlar iyice işledikten sonra, üzerine keratinli saç bakım maskesini sürdüm. 2 saat kadar da o bekledi, sonra sülfatsız şampuanla yıkayıp, boyalı saçlar için olan saç kremini sürdüm. Sonra keratinli maske ve yağı karıştırdım, bunu forumda tarif veren kızlardan okumuştum, tekrar saça uyguladım, saçı tahta tarakla taradım 15 dakika kadar, tekrar yıkadım ve saç kremi uyguladım. düğümler çözüldü, saç yumuşacık oldu.

Eki Görüntüle 408381

Eki Görüntüle 408384

fotoğraflar biraz kalitesiz cep telefonu çekimi ama idare edin. gerçekten takdir ediyorum ürünleri. güzel şeyler yapıyorlar ve bunu sadece para için yapmıyorlar.

Çok güzel olmuş gerçekten.Peki hepsinin büyük boylarından mı karışım yaptırıyorsun ? aradıktan sonra istediğin yağları tek tek sepete mi ekliyorsun ?:26:

bugün hanemizin tüm hatunları için epeyce şey sipariş ettim 11'inde teslim edilecek yazıyor bugün attığım mesajların hiçbirine hala geri dönmediler pek dertlendim

Kızlar bizim yurt da ki saçlar giderek güzellesiyo. Herkes bir memnun bir memnun. Her gün alt kattan üst kattan birileri bize de sipariş ver diyorlar. Çoğu arkadaşım güya organik şampuanlar satıyordu onlar bile bize de alsana diyorlar

Kızlar bizim yurt da ki saçlar giderek güzellesiyo. Herkes bir memnun bir memnun. Her gün alt kattan üst kattan birileri bize de sipariş ver diyorlar. Çoğu arkadaşım güya organik şampuanlar satıyordu onlar bile bize de alsana diyorlar
Senin siparişler geldi mi canım ?

Kızlar az önce ürünlerim geldi, direk hatta kendileri getirdiler burdan da çokkk teşekkkür ediyorum onlara:16::16:
şampuan saç kremi keratinli saç bakım maskesi en çok istediğim tarağı hediye etmişler nasıl mutlu oldum anlatamamm:52::16::32:
Kargolarda birazcık gecikme olmuş kızlar yazmamı istediler buraya ama vermişler sanırım bugün öyle anladım ben

erguvan tohumu da varmışş apartmanımın bahçesine dikicem sanırım:))
Açıklamayı okudumda öyle pat diye dikilmiyormuş :)

Son düzenleme:
Kızlar az önce ürünlerim geldi, direk hatta kendileri getirdiler burdan da çokkk teşekkkür ediyorum onlara:16::16:
şampuan saç kremi keratinli saç bakım maskesi en çok istediğim tarağı hediye etmişler nasıl mutlu oldum anlatamamm:52::16::32:
Kargolarda birazcık gecikme olmuş kızlar yazmamı istediler buraya ama vermişler sanırım bugün öyle anladım ben

erguvan tohumu da varmışş apartmanımın bahçesine dikicem sanırım:))
Açıklamayı okudumda öyle pat diye dikilmiyormuş :)

ben de telefonda görüştüm bugün çok yoğunluk varmış o yüzden geri dönmemişler, yarından itibaren anneler günü indirimine geçiliyormuş sanırım.
yorumlarını bekliyoruz efendim o zaman, hayırlı olsun, benim mesajlarımı dikkate alırlar umarım

ben de telefonda görüştüm bugün çok yoğunluk varmış o yüzden geri dönmemişler, yarından itibaren anneler günü indirimine geçiliyormuş sanırım.
yorumlarını bekliyoruz efendim o zaman, hayırlı olsun, benim mesajlarımı dikkate alırlar umarım

İlk yorumumu yapmak istiyorum hemen, ben 8-9 aydır sülfatsız şampuan kullanıyorum(nude) hediye olarak verdikleri şampuanla yıkadım saçlarımı arkasından da kremledim sanki daha parlak geldi bana bu sefer saçlarım. En güzeli de mis gibi kokuyorlar nude'un kokusu yoktu hiç. Birde kutuyu açar açmaz shea yağını dudağıma sürdüm benim dudaklarım hep çatlaktır çünkü. Yumuşacık yaptı sürer sürmez çantamdan ayırmıcam sanırım onu da hiç:31:
solid parfümleri de tahmin ediyorsunuzdur aslında ama yinede belirtiyim çok güzel kokuyorlar. Duş jelinin kokusuda çok güzel.
Banyo sonrası melisa kremimide sürdüm çok güzel nemlendirdi ve yine çok güzel kokuyor:31:
Çiçek bahçesinden çıkmış gibi kokuyorum şuan anlıyacağınız:16:
Hepsinin kokusuna bayıldım ben, diğer işlevlerini zamanla görücem sanırım.
Pirinç kepeği yağı ve argan yağını da bir süre kullandıktan sonra yorum yapabilirim.
Keratin maskesini de en yakın zamanda deniyeceğim..
Benden şimdilik bu kadar yorum kızlar :)

İlk yorumumu yapmak istiyorum hemen, ben 8-9 aydır sülfatsız şampuan kullanıyorum(nude) hediye olarak verdikleri şampuanla yıkadım saçlarımı arkasından da kremledim sanki daha parlak geldi bana bu sefer saçlarım. En güzeli de mis gibi kokuyorlar nude'un kokusu yoktu hiç. Birde kutuyu açar açmaz shea yağını dudağıma sürdüm benim dudaklarım hep çatlaktır çünkü. Yumuşacık yaptı sürer sürmez çantamdan ayırmıcam sanırım onu da hiç:31:
solid parfümleri de tahmin ediyorsunuzdur aslında ama yinede belirtiyim çok güzel kokuyorlar. Duş jelinin kokusuda çok güzel.
Banyo sonrası melisa kremimide sürdüm çok güzel nemlendirdi ve yine çok güzel kokuyor:31:
Çiçek bahçesinden çıkmış gibi kokuyorum şuan anlıyacağınız:16:
Hepsinin kokusuna bayıldım ben, diğer işlevlerini zamanla görücem sanırım.
Pirinç kepeği yağı ve argan yağını da bir süre kullandıktan sonra yorum yapabilirim.
Keratin maskesini de en yakın zamanda deniyeceğim..
Benden şimdilik bu kadar yorum kızlar :)

şampuan aldık biz de ama ben kullanmayacağım teyzeme aldım kremle birlikte, yılllaaaardır sarıya boyadığı zavallı saçları nasıl tepki verecek bakalım.
kendime şampuan almadığıma bir kez daha pişman oldum şimdi nedense krem alıp şampuanı almadım :44:
mis kokuşlu şeyleri gel de sevme zaten :1:
şifa olsun şekerim :nazar:

kızlar bu firmanın ankarada gidip alışveriş yapabileceğimiz bi mağazası vs yok mu? çok aradım bulamadım ve eğer yksa alışveriş yaptığınız site bu mudur? xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu firmanın ankarada gidip alışveriş yapabileceğimiz bi mağazası vs yok mu? çok aradım bulamadım ve eğer yksa alışveriş yaptığınız site bu mudur?xxxx
mağazası yok diye biliyorum.evet bu siteden alışveriş yapıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back