merhaba.. bende zoretanin kullanıyorumda cildimde kızarıklıklar var nasıl geldi bu karışım iyi mi? birde ben hep krem falan istiyorum doktordan vermiyor :) ilaç bitince diyip duruyor. bir etkisi olur mu acaba? birde son olarak isterken nasıl istedin canım ona göre sipariş vericemde ben
bnm lekelerimin rengini açtı ama istersen sadece pirinç kepeği yağıda alabilrsin oda lekeler için kullanılıyor ama uzun süre kullanmalısın tabi.Br arkadaşa argan shea butter macadamia ve pirinç kepeği yağı karışımı yapmşsınız dyeblrsin
şifa olsun nasıl da sevinmiştir şimdi saçlarının halini görünce, ki bugün bakım için etkisi olmayan günlerden buna rağmen sonuç böyleyse bakım günlerinde yapılsa ne kadar şahane olurdu kim bilirsaçın boyadan yanmış düğümlü hali
Eki Görüntüle 408369
Evvela saç bakım yağını uyguladım ki, derin nem tutusun. Ben yağı siparişten önce arayıp, hazırlattırıyorum. Kakao, shea, katı hindistan cevizi, pirinç kepeği ve argan karıştırıyorlar, kremimsi yumuşak katı bir yapıda oluyor.
Eki Görüntüle 408380
2 saat bekledim yağlar iyice işledikten sonra, üzerine keratinli saç bakım maskesini sürdüm. 2 saat kadar da o bekledi, sonra sülfatsız şampuanla yıkayıp, boyalı saçlar için olan saç kremini sürdüm. Sonra keratinli maske ve yağı karıştırdım, bunu forumda tarif veren kızlardan okumuştum, tekrar saça uyguladım, saçı tahta tarakla taradım 15 dakika kadar, tekrar yıkadım ve saç kremi uyguladım. düğümler çözüldü, saç yumuşacık oldu.
Eki Görüntüle 408381
Eki Görüntüle 408384
fotoğraflar biraz kalitesiz cep telefonu çekimi ama idare edin. gerçekten takdir ediyorum ürünleri. güzel şeyler yapıyorlar ve bunu sadece para için yapmıyorlar.
ben de bugün sipariş verdim.kaç gündür bekliyorsunuz siz?Arkadaşlar bu indirim başladı başlayalı biz yurt da ki arkadaşlarla üc kez sipariş verdik. Ama daha hiç biri ulaşmadı. :-( sabırsızlıkla bekliyoruz. Herkes öğrenci bütçesi ile ufak tefek ne istersek aldık bu fiyatlar kaçmazdi. Sonunda aklımızda kalan pek cok seyi aldık yaşasın.
saçın boyadan yanmış düğümlü hali
Eki Görüntüle 408369
Evvela saç bakım yağını uyguladım ki, derin nem tutusun. Ben yağı siparişten önce arayıp, hazırlattırıyorum. Kakao, shea, katı hindistan cevizi, pirinç kepeği ve argan karıştırıyorlar, kremimsi yumuşak katı bir yapıda oluyor.
Eki Görüntüle 408380
2 saat bekledim yağlar iyice işledikten sonra, üzerine keratinli saç bakım maskesini sürdüm. 2 saat kadar da o bekledi, sonra sülfatsız şampuanla yıkayıp, boyalı saçlar için olan saç kremini sürdüm. Sonra keratinli maske ve yağı karıştırdım, bunu forumda tarif veren kızlardan okumuştum, tekrar saça uyguladım, saçı tahta tarakla taradım 15 dakika kadar, tekrar yıkadım ve saç kremi uyguladım. düğümler çözüldü, saç yumuşacık oldu.
Eki Görüntüle 408381
Eki Görüntüle 408384
fotoğraflar biraz kalitesiz cep telefonu çekimi ama idare edin. gerçekten takdir ediyorum ürünleri. güzel şeyler yapıyorlar ve bunu sadece para için yapmıyorlar.
ben de senin gibi aceleciyimYarın olsa sabah kapı çalsa da kargom gelse keşkee
Çok aceleciyim ama biran önce gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?