Doa Kozmetik Ürünleri

ayy cumartesi bekliyodum, az önce geldi ürünlerim
benden mutlusu yok
ayrıca hediye olarak da laktik asit yollamışlar, gülsuyuma ekledim tonik olarak kullanıcam
vee erguvan tohumları.. büyüsün de dedeciğimin mezarına ekicez

Kızlaar yorumları okuyunca bende alayım dedim ama daha yeni şampuan almıştım o yüzden biraz bekleyecek Doa'cım. Ama çok şaşırdım yorumlara, muntazam bir şey bekliyorum şuanda Doa'dan
Ben en çok keratinli bakım maskesini merak ediyorum. Kaç gram bu ürün acabaa?
Bir an önce ürünlerim bitse de alsam

Son düzenleme:

Kaç gram olduğunu bilmiyorum.2 kutu hediye gelmişti bana..Muhteşem bir kokusu var..Kutu açıp açıp kokluyorum:)))

keratinli maskeyse 150ml civarı saç kremi ise 400 ml

Hayırlı olsun ürünlerin

Laktik denemelerini hatırlatsam

hemen de tehdit
ladycim tatlım ama o ayrı bu ayrı

garnet bayılıyorum senle uğraşmaya yine günümü aydınlattın

tatlım seninle uğraşınca bende çok eğleniyorum süper oluyo :124::124:

Pabucumun kenarları

Hayrını gör ürünlerinin canım..Rahmeti bol olsun dedeciğinin...

Canım keratin maskesi en son kalmamıştı Hediye olarak yolladıkları için tükendi sanırım

Yaa herkes çok memnun çok tuhaf geliyor Peki aranızda tüy dökücü kremi düzenli kullanan var mı acaba??

1 arkadaş vardı kullanan..Ama ne kadar düzenli kullanırsa kullansın bir kaç aydan önce sonuç alacağını sanmam:26:

Son düzenleme:
Yaaa kopuyorum ben bu siteyi okudukça: ''Argan yağının mucizevi etkkileri yoktur. Lütfen abartılı reklamlara inanmayınız. bir gecede sivilcelerinizi gidermez, kırışıklıklarınızı düzeltmez ve cilt lekelerinize faydası olmaz. Yıpranmış saçlarınızı ahenkle dans ettirmez. '' ''Sitemize muhtemelen bir arkadaşınızın tavsiyesi veya müşterilerimizin memnuniyet belirten yazıları sayesinde ulaştınız. Dolayısıyla sizin bu markanın ve yağın varlığından haberdar olmanız için biz reklam parası harcamadık, reklam yüzümüz yok ve bu yüzden sizden bunun parasını almıyoruz.''
Aslında ne kadar da doğru hiçbir işe yaramayan kozmetiklerin resmen ambalajını satın alıyoruz Ama bunu bu kadar açık yazan bir site gördükçe gülesim geliyor... Ben de saç kremini denemeye karar verdim sizin sayenizde

Yaaa kopuyorum ben bu siteyi okudukça: ''Argan yağının mucizevi etkkileri yoktur. Lütfen abartılı reklamlara inanmayınız. bir gecede sivilcelerinizi gidermez, kırışıklıklarınızı düzeltmez ve cilt lekelerinize faydası olmaz. Yıpranmış saçlarınızı ahenkle dans ettirmez. '' ''Sitemize muhtemelen bir arkadaşınızın tavsiyesi veya müşterilerimizin memnuniyet belirten yazıları sayesinde ulaştınız. Dolayısıyla sizin bu markanın ve yağın varlığından haberdar olmanız için biz reklam parası harcamadık, reklam yüzümüz yok ve bu yüzden sizden bunun parasını almıyoruz.''
Aslında ne kadar da doğru hiçbir işe yaramayan kozmetiklerin resmen ambalajını satın alıyoruz Ama bunu bu kadar açık yazan bir site gördükçe gülesim geliyor... Ben de saç kremini denemeye karar verdim sizin sayenizde

kullanıcan herşeyden memnun kalıcana eminim sipariş geçmediysen siparişine kil sabunu geçmeyide unutma derim

Pabucumun kenarları
Canım keratin maskesi en son kalmamıştı Hediye olarak yolladıkları için tükendi sanırım

ay kıyamam kıskanmış gel öp barışalım

Şu keratinli maskeyi kullanmak bana da kısmet olmadı

Son düzenleme:

sağol ablam, bugün geldi, önce kil sabunumla yüzümü yıkadım, daha sonra laktik asit gülsuyu karışımıyla tonikledim. en son melisa kremimle nemlendirdim, misler gibi oldum
shea butter i de ayaklarım için kullandım
badem yağını kirpiklerime sürdüm ama adı üstünde yağ, görüntü pek hoş olmadı onu artık yatarken kullanırım
senin saçlarının dökülmesine rağmen maşallahı var ama korumaktan da zarar çıkmaz yani

diren81 cim teşekkür ederim canım

herkes ürünlerini iyi günlerde kullansın

evet 5.ci siparişlerimi de bugün verdim

defne sabunu
aloe vera sabun
pirinç kepeği yağı
lilium solid parfüm

cilt bakımıyla ilgili bütün ürünleri tamamladım zaten uzun bi zaman gider bunlar bana

Burada başka bir başlık altında ozon yağı ıle ılgılı çok faydalı bılgıler buldum kızlar.

Ozon Yağı

Ozon gazı ile birleştirilmiş saf zeytinyağı ile deri üzerine yapılan masaj sayesinde sağlıklı, parlak ve düzgün bir cilde sahip olmak mümkündür. Ozon gazı, zeytinyağı içerisine enjekte edilerek, yağı koyulaştırır ve ağartır. Ozon yağı uygulanan ciltlerin üzerindeki hastalıklara özellikle yanıklara olan etkisi gözle görülür nispettedir. Dokuları gençleştirme özelliğinden dolayı belli bir süre kullanılması halinde cilde parlaklık veren etkisi görülecektir.

Ozon yağı uygulanan bölgelerde, yaşlı hücrelerin ölmesi ve kan dolaşımının hızlanmasını sağlar. Yüzün yaşlılığa bağlı olarak kırışmasını geciktirir, göz halkalarının ve morluklarının giderilmesine yardımcı olur. Ozon yağı uygulanan cildin elastikiyeti artar, selülit tedavisinde gözle görülür bir etki meydana getirir.

Ozon Yağı Vücuda Nasıl Uygulanır?
Ozon yağı; masaj yoluyla uygulanabilir ve olumlu etkileri kısa sürede gözlenebilir. Uygulandığı bölgelerde kan dolaşımı artar ve yaşlı hücrelerin ölmesi hızlanır. Cildin elastikiyetini düzeltmek için ozon yağı birebirdir. Ozon yağı başarılı bir şekilde selülit tedavisinde de uygulanır.

Ozon Yağın Raf Ömrü Ne Kadardır?
Ozon yağı son kullanma tarihi yoktur. 17 yıl kalıcı olduğuna dair raporlar mevcuttur. Uzun süre saklamak için, buzdolabında ya da soğutucuda bekletilmesi gerekir.

Ozon Yağının Etkili olduğu Rahatsızlıklar

Selülit Tedavisinde;
Yeterli miktarda yağı elinize alın. Selülitli bölgeye, hafif basınç ve dairesel hareketlerle masaj yaparak, yağ cilt tarafından emilinceye kadar uygulayın.

Akne, Sivilce ve Uçuklar;
Yüzünüzü yıkadıktan sonra günde iki kere ozon yağını masaj yaparak uygulayın. Ozon yağı yüzünüzdeki dolaşımı arttırır ve gün içerisinde karşılaştığınız zararlı toksinlerden arınmak için yardım eder.

Sporcu Ayakları;
Temiz ve kuru ayağınıza günde 2 - 3 kez uygulayın. Ayak mantarlarını ayağınızdan uzak tutar.

Çürükler;
Ozon yağını çürüğe uygulayın. Ağrıyı azaltır, hücre dokularını iyileştirir, iyileşme sürecini hızlandırır.

Kesikler, Yaralar;
Ozon yağını her türlü cilt yarası ve sıyrık için kullanabilirsiniz. Günde 2 kez uygulayabilirsiniz. Ozon Yağının en büyük etkisi açık ve kanamalı yaralarda görülmüştür.

Kepek ve Kafa Derisi Problemleri;
Saçınızı yıkayın. Daha sonra ozon yağını saç derisine uygulayın. Derinin içerisine doğru masaj yapın. Eğer mümkünse saçlarınızı hafif sıcak bir havluyla sarıp 1 saat bekletin.

Pişik;
Pişik olan yerlere uygulayın. Acıyı ve yanmayı durdurmaya, iyileştirme yardımcı olur. İyileşene kadar günde 2 ya da 3 kez uygulayın. Bebeğinizin banyo suyuna da birkaç damla ozonlu yağ
damlatabilirsiniz.

Baş Ağrısı;
Ağrıyan bölgenize bir kaç damla ozon yağı ile masaj yapın.

Hemoroid;
Tahriş, kaşıntı ve ağrıyı azaltmak için anal bölgeye ozon yağı uygulayın. İyileşene dek günde 2-3 kez tekrarlayın.

Sinek Isırıkları ve Arı Sokmaları;
Ozon yağını, etkilenmiş bölgeye ovarak uygulayın. Kaşıntıyı hızlı bir şekilde yok eder. Bir antiseptik gibi davranır. Acıyı azaltmaya ve iyileştirmeye yardımcı olur.

Kas Ağrıları;
Spazm, kramp ve ağrıları iyileştirmek için etkilenmiş bölgeye yavaşça masaj yapın. Ozon yağı özellikle sırt ağrıları ve boyun ağrıları için kullanılabilir.

Tırnak Mantarı;
Tırnağı mümkün olduğu kadar kesin. Sonra ozon yağı ile ovun. Mantar oksijen olan yerde yaşayamaz. Günde 2 kez uygulayın.

ben kullandım,belki çok faydalı birşeydir ama çok pis kokuyor kızlar, yani sürdükten sonra dışarı çıkılmaz o derece yani,
ben onun kokusunu giysilerimden çıkarana kadar ne çektim.kokusu eve siniyor off berbat bişeydi.

Ben de kullanıyorum ozon yağını ama bana dediğiniz kadar çok kokmuyor, acaba yağın markasına göre kokusu da değişiyor mu gerçi yağ yağdır değişmemesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…