• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Siparişlerim geldiiiiii:))))
İlk önce lilyum parfümüne BA-YIL-DIM!
Bana çok sevdiğim 212 sexynin kokusunu anımsattı. Tabi daha yeni sürdüm sonra kokusu neye benzer bilmem ama resmen bayıldım yani süper!
Ozon yağımı hemen buzluğa attım.Çünkü öğlenden beri evde yoktum ve kargom ayakkabı dolabının içinde duruyordu umarım sıcaktan bir şey olmamıştır...
onun haricinde shea butter ve kükürt sabunu sipariş vermiştim. Yanındada fesleğen kremi göndermişler...
Kızlar şu ozon yağını nasıl kullanıcaz biri yazabilirmi?
Ayrıca öyle bir bantlamışlarki sanki asırlar sonra açılcak gibi :D

bugün son siparişim geldi bir süre başka birşey almaycağım abarttım çünkü. şimdiye kadar ki yorumlar bunlar :
yağlı saçlar için şampuan: hiç sevmedim temizlemiyor saçı, kalanı kullanmayacağım.
yeni nesil saç kremi : muadillerinden bir farkını göremedim, yağlı bir his bırakıyor.
keçi sütü sabunu : olçuka sert bir sabun, yarım kaldı bitirmeyeceğim.
süt bal sabunu : sirkeli suyla yıkayınca saçlarımı çok yumuşattı.
ozon yağı: çok kötü kokuyor ve bir etkisini görmedim.
nar çekirdeği yağı: çok kötü kokuyor ve bir etkisini görmedim.
hint yağı: göz yakmıyor, kirpiklerimi uzatıyor
kil sabunu: cildi iyi temizliyor.
nane sabunu: harika
mimoza ve lilyum parfüm: doldurma parfüm kokusu gibi sevmedim.
melisa ve fesleğen krem: eller için ideal
shea butter :tırnaklarıma müthiş iyi geldi, sertleştiriyor ve kırılmasını engelliyor.
saç uzatma yağı : çok kıvamlı direkt saça sürülünce arındırmak imkansız gibi, belki saç kremine katılablir.
argan, karanfil, portakal, zencefil, lavanta, nar sabunları : harika

bir de hediye ürünleri sanırım tanıdık müşterilere ya da çok alışveriş yapanlara yolluyorlar. erçi bir mecburiyetleri yok elbette ama burda okuyunca insan beklenti iine giriyor bir şekilde :)

bugün son siparişim geldi bir süre başka birşey almaycağım abarttım çünkü. şimdiye kadar ki yorumlar bunlar :
yağlı saçlar için şampuan: hiç sevmedim temizlemiyor saçı, kalanı kullanmayacağım.
yeni nesil saç kremi : muadillerinden bir farkını göremedim, yağlı bir his bırakıyor.
shea butter :tırnaklarıma müthiş iyi geldi, sertleştiriyor ve kırılmasını engelliyor.
saç uzatma yağı : çok kıvamlı direkt saça sürülünce arındırmak imkansız gibi, belki saç kremine katılablir.

bir de hediye ürünleri sanırım tanıdık müşterilere ya da çok alışveriş yapanlara yolluyorlar. erçi bir mecburiyetleri yok elbette ama burda okuyunca insan beklenti iine giriyor bir şekilde :)

Nar çekirdeği yağını Prinç kepeği yağı ile karıştırıp düzenli olarak kullanırsan faydasını görürsün..Evet sürerken kokusu kötü ama sürdükten sonra o koku kalmıyor...

ı.

Ben ozon yağının etkısını en çok ayak mantarlarımda gordum ıyı geldı mantara.

Daha ne çok deneyecegım sabun var sabunları çok sevıyorum ben yaa hepsınden alasım bırden kullanasım var ama hepsı de bırden kullanılmıyorkı.

Hedıyelerı herkese gonderıyorler dıye bılıyorum benım ılk sıparısımde de gelmıstı ve benı tanımıyorlardı sızınkınde bır talıhsızlık oldu demek yoksa bence gonderırlerdı. Benim her kargomda feslegen kremı gelmesınden artık iki yıl boyunca çevreme sinek yaklaşmayacak kadar feslegen kremım oldu, artık baska bırsyeler gonderseler ıyı olacak :1: Sizin sıparıslerınızın hıcbırınde de gelmedı mı hedıye? ve evet haklısınız hanı hep hedıye hedıye denınce ınsan beklentıye gırıyor ıster ıstemez ve hedıye almak da sevılesı bısey hanı ınsanı mutlu edıyor. Mesela gecenlerde sıparıslerımın bırınde işyerındekı arkadaslara sabun almıstım kargom ısyerıne geldı hemen orada actım verdım görsenız arkadaslar verdıgım o bırer sabuna bıle o kadar sevındıler mutlu oldular kı yanı hanı hedıyenın kucugu buyugu olmaz denır ya hakketen olmuyor kucucuk bır hedıye bıle alanı da verenı de mutlu edıyor :16:

Ayrıca çok guzel sıralı şekilde yorum yapmıssın böyle toplu olarak yorum yapmak baslıgı yenı okuyan arkadaslar ıcın faydalı olacaktır, bence arkadaşlar herkes bu şekılde sıralı halde yaparsa kullandıgı urunlerın yorumunu daha çok faydalanabılırız.

Son düzenleme:
Ben dün dudak üstümü aldıktan sonra sürmeye başladım tüy azaltıcı kremi..
Sürmeyede devam edeceğim, bakalım nolacak :)

Ben bu ürünü alıp almama arasında kaldım..O da ithal bir ürün olduğu için...eğer ki doa'nın kendi üretimi olsaydı hiç düşünmeden alırdım...gende de aklım kaldı..Gelişmeleri bizimlede paylaşırsan sevinirim...:3:

Piccola
Açıkçası sana bir şey göndermemelerine şaşırdım ne zaman sipariş versem illaki bir şeyler gönderdiler hediye olarak...
Burda ne zaman bi arkadaş siparişinin geldiğini söylese eğer gözden kaçırmadıysam hepsine hediye gelmiş.
Bi sor istersen onlara dicem ama ben bi kere bir şey sordum terslemişlerdi beni :20:hatta o gün içimden tüm gün sövdüm onlara:4:
Bir şey almayacaktım ama hadi dedim pire için yorgan yakma:3:

Yağlı saçlar için şampuan: Aksine çok memnunum hatta saçımı kurutuyor diye özcan beye epey vıdı vıdı yaptım:17: siz kullanımda hata yapmış olabilir misiniz genelde sorun hep bu yönde oluyor saçınızı parça parça ön yanlar arka olacak şekilde 4 defa şampuan alarak yıkamalısınız:34:
Yeni nesil saç kremi: Keratin katkılı olduğu için o muadili dediğiniz saç kremleri gibi diplere değil sadece saç boylarına uygulamalısınız, birde böyle kullanın:31:

Ozon yağı/ Nar çekirdeği yağı: Sadece cildinize sürüp geçmekle etki göremezsiniz, tüm yağları parmak uçlarınız ile 3-5dk cildinize aşağıdan yukarıya doğru masaj yaparak sürerseniz ertesi sabah cildinizin daha canlı olduğunu dolaşımın arttığını ve daha dinç sıkı aydınlık bir ifadeyi kendinizde gözlemleyebilirsiniz özellikle ozon yağında:34:

Hediye ürünler dediğiniz keratinli saç maskesi, melisa kremi ve fesleğen kremiydi. Keratin maskesini kullanmak bana da kısmet olmadı bu cadılar hepsini bitirdi:43:
Mesela en son alışverişimde fesleğen kremi hediye olarak geldi, umarım yardımcı olabilmişimdir:16:

Piccola
Açıkçası sana bir şey göndermemelerine şaşırdım ne zaman sipariş versem illaki bir şeyler gönderdiler hediye olarak...
Burda ne zaman bi arkadaş siparişinin geldiğini söylese eğer gözden kaçırmadıysam hepsine hediye gelmiş.
Bi sor istersen onlara dicem ama ben bi kere bir şey sordum terslemişlerdi beni :20:hatta o gün içimden tüm gün sövdüm onlara:4:

Aaaa aşk olsun kim tersledi sizi yahu verin adını bizde onu tersleyelim:53: eminim sadece bir yanlış anlaşılma olmuştur:71:

Yok ladycim ya ne yanlış anlaşılması adam resmen beni tersledi ben maili okuyunca aynen böle:53::19::20::53:

fesleğen kremi sinekler için faydalı oluyormu ? bana melisa yollamışlar bende melisa stoğu yaptım :1:

Bu arada bu ozon yağının ne ağır bi kokusu var böyle :2:
Burnumun direği sızladı yani:5:
Birde bu yağ göz altlarına sürülüyormuydu :17:

Ben ozon yağının etkısını en çok ayak mantarlarımda gordum ıyı geldı mantara.

.

Canım ya mantara iyi geldi demek. Ya bende de var hijyene o kadar dikkat ediyorum nasıl olmuş herhalde havuzdan geldi. O zaman ben de alayım şu meşhuuuur ozon yağından

piccola hediye genelde gönderiyorlar fakat ürünleri stoklarında kalmamış olabilir. Şampuana bir şans daha vermeni isterdim, çünkü ilk başta ben de senin gibi düşünmüştüm temizlemiyor gibi geliyordu. Alıştıkça memnuniyetim çok arttı şu an başka şampuan kullanamıyorum. Birkaç kez daha dene istersen, hiç memnun kalmazsan değiştirirsin :1:

Kızlar keratin maskesi ne işe yarıyor, tekarar sordum cevap gelmeyince
bi de eski nesil sac kremine gecicem cunku sac diplerime rahat kullanmak iicin
iyi yumusatıyor mu

Piccola

Canım bazen yoğunluktan cümle kurmadan tek kelimeyle cevap verebiliyorlar, o da bahsettiğin gibi bir his verebiliyor. Ben bir ara içerikteki maddelerle ilgili çok merak ediyordum benim de başıma gelmişti, tersleme gibi algılamadım çalışma koşullarını düşününce

Kızlar keratin maskesi ne işe yarıyor, tekarar sordum cevap gelmeyince
bi de eski nesil sac kremine gecicem cunku sac diplerime rahat kullanmak iicin
iyi yumusatıyor mu

Canım keratin saçta da bulunan bir protein, keratinli maske de saçta uzun süre tutulduğunda iyi bir bakım oluyor dolayısıyla
Eski nesil saç kremi çok güzel, yumuşatıyor evet. Ben onu saçta bekleterek bakımlarda kullanıyorum her yıkamada kullanmıyorum

piccola hediye genelde gönderiyorlar fakat ürünleri stoklarında kalmamış olabilir. Şampuana bir şans daha vermeni isterdim, çünkü ilk başta ben de senin gibi düşünmüştüm temizlemiyor gibi geliyordu. Alıştıkça memnuniyetim çok arttı şu an başka şampuan kullanamıyorum. Birkaç kez daha dene istersen, hiç memnun kalmazsan değiştirirsin :1:

Yazıcam diyordum hep unutuyordum.Bu yazıyı görünce aklıma geldi..Bende şampuanımı bitirdim yani bi kaç yıkamalık kaldı...
Fakat istediğim sonucu alamadım.
Saçım yine bir günde yağlanıyor yine saçlarım başıma yapışıyor şekil desen veremiyorsun bile...

Canım bazen yoğunluktan cümle kurmadan tek kelimeyle cevap verebiliyorlar, o da bahsettiğin gibi bir his verebiliyor. Ben bir ara içerikteki maddelerle ilgili çok merak ediyordum benim de başıma gelmişti, tersleme gibi algılamadım çalışma koşullarını düşününce

Evet belki çalışma yoğunluğundan olabilir ama ben çok alınmıştım :)
Bende dedim bi daha mı soru size aman mazallah.
Ne lazımsa alır bakarım keyfime:D

Siparişlerim geldiiiiii:))))
İlk önce lilyum parfümüne BA-YIL-DIM!
Bana çok sevdiğim 212 sexynin kokusunu anımsattı. Tabi daha yeni sürdüm sonra kokusu neye benzer bilmem ama resmen bayıldım yani süper!
Ozon yağımı hemen buzluğa attım.Çünkü öğlenden beri evde yoktum ve kargom ayakkabı dolabının içinde duruyordu umarım sıcaktan bir şey olmamıştır...
onun haricinde shea butter ve kükürt sabunu sipariş vermiştim. Yanındada fesleğen kremi göndermişler...
Kızlar şu ozon yağını nasıl kullanıcaz biri yazabilirmi?
Ayrıca öyle bir bantlamışlarki sanki asırlar sonra açılcak gibi :D
benim ilk siparişimdi, çatladım açana kadar :52:

yorumun faydalı oldu :34:
bi de benim ilk siparişimde hediye geldi, sanmıyorum ayrımcılık yapacaklarını, gözden kaçtı herhalde :26:

Back