• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Yok ladycim ya ne yanlış anlaşılması adam resmen beni tersledi ben maili okuyunca aynen böle:53::19::20::53:

Özcan bey lütfen bunu görünüz:20:

fesleğen kremi sinekler için faydalı oluyormu ? bana melisa yollamışlar bende melisa stoğu yaptım :1:

Bende umutluyum ya işe yararsa denemek lazım :9:

Bu arada bu ozon yağının ne ağır bi kokusu var böyle :2:
Burnumun direği sızladı yani:5:
Birde bu yağ göz altlarına sürülüyormuydu :17:

Evet göz altı kaş altı sürebilirsin ve lütfen hafif masaj yap ki cildine iyice işlesin ertesi sabah sonuca memnun kalacaksın:21:
O kokuya bende hala alışamadım :25: hatta benimde bazen cildimde yağ ozonu saldıkça gözlerim yaşarıyor:58:

Evet belki çalışma yoğunluğundan olabilir ama ben çok alınmıştım :)
Bende dedim bi daha mı soru size aman mazallah.
Ne lazımsa alır bakarım keyfime:D

Böyle bir şikayetin bahanesi olamaz! Kesinlikle olmaması gerekirdi!:57:
Gözden kaçırılmaması gereken bir detay bu eminim okuyup dikkate alacaklardır
:19::34:

Yazıcam diyordum hep unutuyordum.Bu yazıyı görünce aklıma geldi..Bende şampuanımı bitirdim yani bi kaç yıkamalık kaldı...
Fakat istediğim sonucu alamadım.
Saçım yine bir günde yağlanıyor yine saçlarım başıma yapışıyor şekil desen veremiyorsun bile...

Anladım canım, hepimiz farklı yapıya sahibiz aynı sonuçları alamayabiliyoruz. Şehir suyunun kireci de sülfatsız şampuanda baya farkettirebiliyor

bugün son siparişim geldi bir süre başka birşey almaycağım abarttım çünkü. şimdiye kadar ki yorumlar bunlar :
yağlı saçlar için şampuan: hiç sevmedim temizlemiyor saçı, kalanı kullanmayacağım.
yeni nesil saç kremi : muadillerinden bir farkını göremedim, yağlı bir his bırakıyor.
keçi sütü sabunu : olçuka sert bir sabun, yarım kaldı bitirmeyeceğim.
süt bal sabunu : sirkeli suyla yıkayınca saçlarımı çok yumuşattı.
ozon yağı: çok kötü kokuyor ve bir etkisini görmedim.
nar çekirdeği yağı: çok kötü kokuyor ve bir etkisini görmedim.
hint yağı: göz yakmıyor, kirpiklerimi uzatıyor
kil sabunu: cildi iyi temizliyor.
nane sabunu: harika
mimoza ve lilyum parfüm: doldurma parfüm kokusu gibi sevmedim.
melisa ve fesleğen krem: eller için ideal
shea butter :tırnaklarıma müthiş iyi geldi, sertleştiriyor ve kırılmasını engelliyor.
saç uzatma yağı : çok kıvamlı direkt saça sürülünce arındırmak imkansız gibi, belki saç kremine katılablir.
argan, karanfil, portakal, zencefil, lavanta, nar sabunları : harika

bir de hediye ürünleri sanırım tanıdık müşterilere ya da çok alışveriş yapanlara yolluyorlar. erçi bir mecburiyetleri yok elbette ama burda okuyunca insan beklenti iine giriyor bir şekilde :)

Öncelikle teşekkürler yorumlar için..:16:

Şampuana temizlemiyor demeyelim de, alışamadık diyelim:34: Çünkü şampuanın temizlemesi oldukça iyi...Yeni nesil saç kremi maske etkisinde..Muadillerinden hayli farklı bana göre..Hem içerik hem yarattığı his olarak..

Nar çekirdeğinin kokusu konusunda hemfikirim..Lakin etkisini net olarak yazabilmek için daha çok erken..Zira çıkalı fazla zaman olmadı..

sağol ablam, bugün geldi, önce kil sabunumla yüzümü yıkadım, daha sonra laktik asit gülsuyu karışımıyla tonikledim. en son melisa kremimle nemlendirdim, misler gibi oldum :12:
shea butter i de ayaklarım için kullandım :31:
badem yağını kirpiklerime sürdüm ama adı üstünde yağ, görüntü pek hoş olmadı :1: onu artık yatarken kullanırım
senin saçlarının dökülmesine rağmen maşallahı var :nazar: ama korumaktan da zarar çıkmaz yani :34:

diren81 cim teşekkür ederim canım :16:

herkes ürünlerini iyi günlerde kullansın :54:

laktik asitten sonuç aldığını hissedersen bizlere de yaz canım.
saçlarımın görüntüsü güzel,bakımlı,parlak duruyor hatta dökülmesine rağmen etrafımdakiler gür diyor ama işte gel gör ki dökülüyor hem de çok.kuaför bile çok sağlıklı demişti şaşırmıştım:1: bakalım zaman ne göstericek :34:

Boyalı saçlar için şampuanımı yaklaşık 3 haftadır falan her gün kullanıyorum. Saçlarımın formu çok güzel.:115: Dün ablamda kaldığım için farklı bir şampuanla yıkamak zorunda kaldım. Hiç hoşuma gitmedi bugün saçım. :50: Demekki bayağı alışmış saçlarım Doa'ya :34:

dün dayanamayıp ilk laktik asit denememi yaptım.
başta hafif yanma karıncalanma oldu korktum açıkcası ama bekledikçe azaldı 2 saat beklettim ilk olduğu için daha fazla bekletmek istemedim. yıkadım nemlendiricimi sürdüm.
pek bir değişiklik yok gibi şimdilik herşey aynı kuruma soyulma vb şeyler yok haftada 1 yapmayı düşünüyorum sizce çok mu olur

saç uzatmak için bakım yağınıda yaptım ama töbe arındıramadım ben :14: ıslatmadan şampuanla ovaladım sonra defalarca yıkadım ılık suyla şampuanı yarıladım nerdeyse ama yok hala saçımda yağ kalıntıları kaldı yok mu bunun pratik bir yolu yapıştı kaldı

fesleğen kremi sinekler için faydalı oluyormu ? bana melisa yollamışlar bende melisa stoğu yaptım :1:

Doanın sitesınde feslegen kremının acıklamasında "Yoğun shea butter (karite yağı) içeren fesleğen kremimizi kullandığınızda farkı hemen hissedeceksiniz. ayrıca fesleğenin kokusu sayesinde özellikle yaz aylarında sinek ve böcek gibi haşerattan korunacaksınız." yazıyorya o nedenle öyle dedım feslegen kremlerını henuz kullanmaya baslamadıgımdan gerçekten öyle mıdır bılmıyorum ben de henuz melısayı kullanıyorum.

Canım ya mantara iyi geldi demek. Ya bende de var hijyene o kadar dikkat ediyorum nasıl olmuş herhalde havuzdan geldi. O zaman ben de alayım şu meşhuuuur ozon yağından

Evet mantarın varsa bence kesınlıkle kullanmalısın hem zaten benım anladıgım kadarı ıle ozon yagı cilttekı bu turlu sorunlara ıyı gelıyor, bır arkadasımın yuzunce sıvılce lekelerı var kocaman kocaman ozon yaglı sıvılce lekelerıne ıyı gelıyormus sana alalım bır dene dedım, o da daha önce ozon yagını ayagında olusan yaralar ıcın kullandıgını ıyı geldıgını söylemıstı.

Kızlar keratin maskesi ne işe yarıyor, tekarar sordum cevap gelmeyince
bi de eski nesil sac kremine gecicem cunku sac diplerime rahat kullanmak iicin
iyi yumusatıyor mu

Keratın maskesı saçlara bakım yapmak içindi, satısı yok onu hedıye olarak gonderıyorlardı ama şimdi bitmiş göndermıyorlar. Benim daha önce gelen kargolarımdan elımde bır kutu keratın maskem var hala dolaba koydum duruyor, saçıma röfle yaptırdıktan sonra bakım yapmak için kullanmayı dusunuyorum.

benim 2 siparişimdede hediye yoktu erguvan tohumu hariç :14:

Amaa nedenkı yaa sana hedıye gelsın hepımıze hedıye gelsın, bize ne bizi onlar alıstırdı baştan alıştırmasalar zaten hedıye medıye aklımızın ucundan bıle geçmeyecektı dımı ama :23:
Şaka bır yana sagolsunlar dusunuyorlar bır de hedıye gonderıyorlar aslında 15 lıralık alısverıste kargonun ucretsız olusu bıle benım ıcın bır hedıye gıbı bu kadar dusuk alısverıs lımıtıyle kargo ucretını karsılayan baska hıcbır alısverıs sıtesı gormedım henuz o nedenle bu kargo lımıtı konusunda gercekten cok memnunum.

laktik asitten sonuç aldığını hissedersen bizlere de yaz canım.
saçlarımın görüntüsü güzel,bakımlı,parlak duruyor hatta dökülmesine rağmen etrafımdakiler gür diyor ama işte gel gör ki dökülüyor hem de çok.kuaför bile çok sağlıklı demişti şaşırmıştım:1: bakalım zaman ne göstericek :34:

günde 100 tel dökülmesi normal diyolar ablam ama :44:
eveett laktik asiti ilk kez dün kullandım, bu sabah yüzümü yıkamaya kalktığımda o siyah nokta ve gözeneklerin yüzde yaptığı pütürlü bi yapı olur ya hani, o yoktu, yumuşacıktı yüzüm. :21: fakat tabii ki siyah noktalar ve gözenekler bana gene günaydın dediler :1: ilk günden olmıcağını biliyodum ama ısrarla onları kovmaya devam ediciim :27:

saç uzatmak için bakım yağınıda yaptım ama töbe arındıramadım ben :14: ıslatmadan şampuanla ovaladım sonra defalarca yıkadım ılık suyla şampuanı yarıladım nerdeyse ama yok hala saçımda yağ kalıntıları kaldı yok mu bunun pratik bir yolu yapıştı kaldı

çok mu kullandın acaba? ben bakım yağından kullanıyorum.kızların dediği gibi hiç suya değirmeden önce doğrudan şampuan uyguluyorum.parça parça tabi;önce yukarı sonra yanlara sonra arka tarafa en sonda uçlarına yapıyorum. 2 şampuanlamada iş tamam.iki seferdir çok kolay arındırdım doanın şampuanı ile.

çok mu kullandın acaba? ben bakım yağından kullanıyorum.kızların dediği gibi hiç suya değirmeden önce doğrudan şampuan uyguluyorum.parça parça tabi;önce yukarı sonra yanlara sonra arka tarafa en sonda uçlarına yapıyorum. 2 şampuanlamada iş tamam.iki seferdir çok kolay arındırdım doanın şampuanı ile.

Krem yağ karısımının senın saç dokulmende etkısı olmadı mı? bu karısımdan mı yoksa neredeyse ıkı aydır yogun olarak yaptıgım yağlardan olusan bakımdan uyguladıgım keratın maskesınden yoksa genel olarak hepsınden mı bılmem ama benım sac dokulmem şu sıralar oldukça azaldı benım sacım o kadar çok dokulurdu kı annem evın her yerınden senın dokulen saçların çıkıyor dıye yakınıyordu bana, umarım artık hep böyle az dökulur gercı bız de durmuyoruz boyaydı röfleydı yıpratıyoruz saçlarımızı.

bugün son siparişim geldi bir süre başka birşey almaycağım abarttım çünkü. şimdiye kadar ki yorumlar bunlar :
yağlı saçlar için şampuan: hiç sevmedim temizlemiyor saçı, kalanı kullanmayacağım.
yeni nesil saç kremi : muadillerinden bir farkını göremedim, yağlı bir his bırakıyor.
shea butter :tırnaklarıma müthiş iyi geldi, sertleştiriyor ve kırılmasını engelliyor.
saç uzatma yağı : çok kıvamlı direkt saça sürülünce arındırmak imkansız gibi, belki saç kremine katılablir.

bir de hediye ürünleri sanırım tanıdık müşterilere ya da çok alışveriş yapanlara yolluyorlar. erçi bir mecburiyetleri yok elbette ama burda okuyunca insan beklenti iine giriyor bir şekilde :)

Yorumlarınız gerçekten çok düzgün yapılmış..Hani hepimiz böyle yapsak gerçekten daha faydalı olacak.
Ben saç uzatma yağını kullanıyorum ve doa'nın şampuanınıda tabiiki.
Yağı doa şampuanımla çokta güzel arındırıyorum, gerçekten şampuan çok iyi temizliyor bence.

Ben bu ürünü alıp almama arasında kaldım..O da ithal bir ürün olduğu için...eğer ki doa'nın kendi üretimi olsaydı hiç düşünmeden alırdım...gende de aklım kaldı..Gelişmeleri bizimlede paylaşırsan sevinirim...:3:

Canım tüy azaltıcı kremin üzerinde DENİZADA KOZMETİK ÜRETİMİ olduğu yazıyor.
Akşam evde tekrar dikkatli okur, sana yazarım.
Tabiiki paylaşırım gelişmeleride.

Ayyy bende fesleğen stoğu yaptımmmm :D
Bi tane bile melisa gelmediii :D

tatlım dediğiniz gibi yaptım ama var bi hata çokta kullanmadım sayılır sen başka yağ karıştırdın mı bakım yaparken :26: :26: :26: saçım orta boy Allahtan yoksa uğraşır dururdum :47:

tatlım Ürün yorumlarına bir şey diyemem ama düzenli kullanımdan sonra pirinç kepeği yağı, üzüm çekirdeği yağı ve ozon yağının faydalarını gördüm ben. benm ilk siperişime de hediye göndermediler mail attım, herkese gönderince ben de heveslenmiştim dedim. cevapları " bi daha ki sefere gönderelim arkadaşlar eşşekliklerinin cezasını çeksinler yazmışlardı. dün siparişimle birlikte fesleğen kremi ve bolca erguvan tohumu geldi.

ben de ilk siparişlerimi bi iki haftadır kullanıyorum yorumlarımı yazayım :126:

shea butter: dudaklarım için kullandım ama nedense çok hoşuma gitmedi,belki de lipstick alışkanlığımdandır.tırnak diplerime sürdüm kütikül sorunum vardı,şu an bakıyorum baya farketmiş,küçük kutu bu amaçla bana epey gider :1:

melisa kremi: diren'in uyarısına rağmen hani çok biliyorum ya nar çiçeği yağı katmıştım azıcık da olsa güzelim melisa kremimim kokusu feci bir hal aldı :2: ama olsun duş sonraları nemlendirici olarak kullanıyorum çok da memnunum etkisi baya sürüyor. yumuşak yumuşak :21:

nar çiçeği ve pirinç kepeği yağı: ikisini ayrı ayrı kullandığım da oldu karıştırarak da. ben karışımdan çok daha fazla memnun kaldım. ama hala kaç gün de bir yapayım diye düşünüyorum. çok sık kullanınca yağ topağımı bezesi mi oluyormuş öyle bi yorum görmüştüm tırstım :18:

aloe vera sabunu: duşta kullanıyorum ardından krem sürmezsem kuruyor cildim ama bu benim su içmemem ve çok kuru bir cilde sahip olmamla alakalı.sabun çok güzel. yüzüm için de kullandım ardından yağ uygulamasını yaptım. daha güzel oldu :21:

Krem yağ karısımının senın saç dokulmende etkısı olmadı mı? bu karısımdan mı yoksa neredeyse ıkı aydır yogun olarak yaptıgım yağlardan olusan bakımdan uyguladıgım keratın maskesınden yoksa genel olarak hepsınden mı bılmem ama benım sac dokulmem şu sıralar oldukça azaldı benım sacım o kadar çok dokulurdu kı annem evın her yerınden senın dokulen saçların çıkıyor dıye yakınıyordu bana, umarım artık hep böyle az dökulur gercı bız de durmuyoruz boyaydı röfleydı yıpratıyoruz saçlarımızı.

krem yağ karışımı yapmadım ben hiç.sadece bakım yağı ve keratin maskesinden uyguluyorum.
ama bir daha ki siparişimde eski kremden ve dökülmeye karşı yağdan alıp sizin uygulamanızı da denicem :34: daha önce alsam olucaktı ama kendimle çok da ilgilenemiyorum bu aralar.

tatlım dediğiniz gibi yaptım ama var bi hata çokta kullanmadım sayılır sen başka yağ karıştırdın mı bakım yaparken :26: :26: :26: saçım orta boy Allahtan yoksa uğraşır dururdum :47:

başka yağ karıştırmadım canım :34:

Son düzenleme:
dün dayanamayıp ilk laktik asit denememi yaptım.
başta hafif yanma karıncalanma oldu korktum açıkcası ama bekledikçe azaldı 2 saat beklettim ilk olduğu için daha fazla bekletmek istemedim. yıkadım nemlendiricimi sürdüm.
pek bir değişiklik yok gibi şimdilik herşey aynı kuruma soyulma vb şeyler yok haftada 1 yapmayı düşünüyorum sizce çok mu olur

Önce saç kremiyle arındırmaya çalış, sonra şampuanlamayı bir dene canım...

Ben bu ürünü alıp almama arasında kaldım..O da ithal bir ürün olduğu için...eğer ki doa'nın kendi üretimi olsaydı hiç düşünmeden alırdım...gende de aklım kaldı..Gelişmeleri bizimlede paylaşırsan sevinirim...:3:

Canım sitedeki ürünlerin hepsi doanın ürünleri..
Yalnız kampanyalı ürünler kategorisinde gördükleriniz ihraç ürünler..Yani doanın çeşitli firmalar için üretip ihraç ettikleri ürünler..İthal ürün değiller..Doanın kendi üretimi yani yine..
İçeriklerinde ufak tefek kimyasallar var, duş jellerinde sls olması gibi..Ama yine de piyasadakilerden çok daha masumlar..
Zaten stoklarla sınırlı ürün onlar..Bitince tekrar satışa çıkarmayacakları ürünler yani:34:

Son düzenleme:
Piccola
Açıkçası sana bir şey göndermemelerine şaşırdım ne zaman sipariş versem illaki bir şeyler gönderdiler hediye olarak...
Burda ne zaman bi arkadaş siparişinin geldiğini söylese eğer gözden kaçırmadıysam hepsine hediye gelmiş.
Bi sor istersen onlara dicem ama ben bi kere bir şey sordum terslemişlerdi beni :20:hatta o gün içimden tüm gün sövdüm onlara:4:
Bir şey almayacaktım ama hadi dedim pire için yorgan yakma:3:

bana da göndermemişlerdi ilk siparişimde, hatta eksik gelmişti ama eksik ürünü gönderirken yanında fesleğen kremi de eklemişler :51:
olur öyle şeyler...

Canım sitedeki ürünlerin hepsi doanın ürünleri..
Yalnız kampanyalı ürünler kategorisinde gördükleriniz ihraç ürünler..Yani doanın çeşitli firmalar için üretip ihraç ettikleri ürünler..İthal ürün değiller..Doanın kendi üretimi yani yine..
İçeriklerinde ufak tefek kimyasallar var, duş jellerinde sls olması gibi..Ama yine de piyasadakilerden çok daha masumlar..
Zaten stoklarla sınırlı ürün onlar..Bitince tekrar satışa çıkarmayacakları ürünler yani:34:

yaa, öyle mii.. o zaman duş jellerinden alsak mı ki, güzel koku tavsiyesi olan var mı duş jelinde :27:

Back