Doa Kozmetik Ürünleri

sana ben msj atamadım diye kızdın mı banaaaa kızma yaaa, kontür yok tlfda, öbür kart da yanımda yok, sabah alacaktım yine unutmuşum cidden kusura bakma datlum.. şampuanı karıştırdım ben de yağ ile, çok güzel bi kıvam oldu,krem şanti gibi bi ara bakım yapacağım inş. bakım gününü kaçırdım, bir sonraki günde artık..

Ben de gulsuyuna kattim bugun Ozcan Bey'in onerisiyle. Cesaret bir gecelikti geldi gecti yani

birkaç gün içinde neler oluyor, haftasonuna kadar dene mesela sonrasında bize fark var mı yok mu bi anlat bakalım. bakarsın ben de alır başlarım.. hergün mü sürüyorsun,akşamları mı? nası kullanıyosun, ne kadr gülsuyuna ne kadar karıştırıyosun.. anlatırsın işte yorumlarla beraber tamam mı

Sipariş geçtiğinde de "ALLAH RAZI OLSUN EPPEĞİNİZİ YİYORUZ SÜDÜNÜZÜ İÇİYORUZ" yazacak

Kızlar doa'nın sitesinin vasatlığı sattığı ürünlerin ambalajlarının janjanlı olmaması ile ilgili ara sıra yorumlar yapılıyor haklılık payları var bu arkadaşların ama ben olaya şu yönden bakıyorum ;
Tüketime sunulan her ürün tüketicisine ulaşıncaya kadar üretiminden paketlemesıne tedarikcisinden pazarlamacısına kadar birçok aşamadan geçiyor dolayısı ile bunların hepsi de ürünün fiyatının üzerine artı olarak yansıyor. Gördüğümüz kadarı ile de doa kendi üretimi olan ya da tedarik ettiği ürünleri maliyet masraflarını olabildiğince az tutmaya çalışarak direkt tüketiciye sunuyor, bizlerin zaten doa'nın ürünlerinden memnun kalmamızın nedeni kalite fiyat oranından değil mi. Ürünlerin paketti sunumuydu şunuydu bunuydu derken görsel bakımdan kalitenin artması içerik kalitesinde hiçbir değişiklik olmasa da bence fiyat artışı olarak bizlere yansıyacaktır ki özellikle paketlemede yapılan masrafları musrıflık gereksızlık olarak goruyorum.

Bu arada aklıma geldı size şöyle bir örnek vereyım,
Ben çiğköfteyi çok severim carrefoura gıttıkçe alırım, burada carrefoure buyuk bır avm nın içinde ve avm bınasının yanında kucuk bır yer var her zaman önünden gecerım ama dıkkat etmezdım vasat bır yer gıbı gelırdı bana bir gun arkadasım bıze gelırken çiğ köfte getırmıs çok begendım, aldıgı yerı o avm nın yanındakı kucuk yer olarak tarıf ettı çok guzel çiğköfte yapıyorlar dedı ki ben de artık oradan alıyorum köfteyı ve ne zaman gıtsem o kucuk vasat gıbı gorunen yerdekı bırkac masalık yer dolu oluyor demek kı o ınsanlar benden önce çoktaaan keşfetmısler zaten orayı :)

Son düzenleme:
Doa sen uçtunmu yaaa
Dün verdiğim siparişler az önce geldi.. Kargoya yok yaa onlar benim değildir dedim ana ! bi baktımki benim
Çok sevindim...

Süt-Bal sabunum...
Papatya duş jelim... (Gerçekten çiçek kokuyo)
Pirinç kepeği yağım...
Hediye fesleğen kremim :) koleksiyon yapıcam yakında
Mersin çiçeği solid parfümüm... (Erimiş mahfolmuş ama buzdolabına koycam şimdi.) Kokusunu pedesaya benzettim ben :)
Ve muhteşem kokulu LİLYUM SOLİD PARFÜMÜM.. Bayıldım bunaaaaaaaaaaaaa...

biraz önce siparis vermek için siteye girdim lilyum katı parfümü bitirmişsiniz bu ne hız olmadı ama böyle

Son düzenleme:
güle güle kullan bu kadar kısa sürede biteceğini hiç düşünmemiştim :84::84::84::84:

Lilyum bitmiş mi yazık sanaaa... valla ben bitirmedim birçok katı parfumum oldu ama içlerinden sadece bir tanesi lilyum kesin diğer kızlar bitirdi sana kalmasın diye

kızlar demin doa sitesine giriş yaptım sümeyye akkaya yerıne bi başkasının ismi cıktı rabia tornacı dıye sonra cıkış yapıp tekrar girdim ne garipti yahu

bende aynı tepkiyi vermiştim
tamam sen aklandın o zaman kızlardan itiraf bekliyorum kim stok yaptıysa birini bana yollasın lütfen

Hepsi bende o zaman teklifleri göreyim
kızlar demin doa sitesine giriş yaptım sümeyye akkaya yerıne bi başkasının ismi cıktı rabia tornacı dıye sonra cıkış yapıp tekrar girdim ne garipti yahu

Aynısını bende yaşadım sistem hatası işte

doa kozmetiği brezilya fönünden sonra kullanılması gereken şampuanlar topiğinde keşfetmiştim.
şampuanını 3 aydır kullanıyorum ve memnunum.önceleri köpürmediği için zorlanmıştım ama zamanla alıştım.
biraz önce de sipariş verdim.
verdiğim ürünler;
Hindistan Cevizi Yağı
Pirinç Kepeği Yağı
Nar Çekirdeği Yağı
BADEM YAĞI
Laktik Asit % 20
AT KESTANESİ & SUSAM & MENTOL SABUNU
YOSUN SABUNU
KİL SABUNU
Dökülen Saçlarİçin Sülfatsız Saç Bakım Şampuanı
Lilyum

kullandıktan sonra ürünler hakkında yorumlarımı bildiririm.

Aynı şey benim de başıma gelmişti daha önce, başka isim çıkmıştı :44: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…