• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Geçen cuma günü shea butter,pirinç kepeği yağı ve hindistan cevizi yağı sipariş vermiştim.Bugün kargom geldi,fakat çok üzüldüm hindistan cevizi yağı tamamen dökülmüş :14:
Ayrıca yanında melisa kremi ve erguvan tohumu hediye göndermişler.Pirinç kepeği yağını buzdolabına mı koymam gerekir?Shea butter bildiğim kadarıyla sıcaktan pek etkilenmiyor.
Hindistan cevizi yağını mesaj göndersem tekrar yolluyorlar değilmi?

Geçen cuma günü shea butter,pirinç kepeği yağı ve hindistan cevizi yağı sipariş vermiştim.Bugün kargom geldi,fakat çok üzüldüm hindistan cevizi yağı tamamen dökülmüş :14:
Ayrıca yanında melisa kremi ve erguvan tohumu hediye göndermişler.Pirinç kepeği yağını buzdolabına mı koymam gerekir?Shea butter bildiğim kadarıyla sıcaktan pek etkilenmiyor.

hayırlı olsun ürünlerin güle güle kullan. evet bildiğim kadarıyla pirinç kepeği yagını buzluga koymana gerek yok shea butter de aynı sekılde. melisa kremine bayılacaksın benden söylemesi :) sen mail at canım hindistan cevizi yağının döküldüğünü söyle. ilgilenirler hemen

hayırlı olsun güle güle kullan canım. evet bildiğim kadarıyla pirinç kepeği yağını buzluga koymana gerek yok shea butter de aynı sekılde koymana gerek yok. hindistan cevizi yagının döküldüğünü söyle maıl at hemen ılgılenırler . bu arada melisa kremine bayılacaksın benden söylemesi :))

laktik asiti de kullandım gece yüzüm epeyce buhara maruz kaldığından mı yoksa cildim fazla hassas olduğundan mı bilinmez pamuğa döküp yüzümü silerken karıncalanma çok çok hafif batma hissettim, etkisini de yakın zamanda göstermeye başlar diye umuyorum çünkü ben abartsam da sorunlu bir cildim yok, siyah nokta ve arada dellenen sivilcelerim var mini mini.

:53:Cilde laktik asiti tek sürme cesareti ben gösteremem, tonik içinde kullanmayı planlıyorum sizden izleyelim gelişmeleri lütfen süreci bizlere yine yazın:16:

Canım pirinç kepeği yağını buzdolabına koymana gerek yok direkt güneş ışığınada maruz bırakmayın ama hiç bir yağınızı.
Hindistan cevizi yağı sıcak havada sulu bir forma geçiyor yenisi geldiğinde sizde bizim gibi yumurta rafında muhafaza edersiniz:16:

Kızlar sizin hindistan cevizi yağınız sarılı gelmiyor mu benimki de erimiş ama öyle bir sarmıslar kı onu hani deli bağlar gibi derler ya bantlamışlar da bantlamışlar o nedenle dökülmemiş benimki. Hem bu hindistan cevizi yağını dolaba koyuyorsun donuverıyor dışarıya çıkarınca hemen erıyıp su gıbı oluyor cıvık şey işte ne olacak :117:

İşte Denediğim Katı Parfümler İçin Yorumlarım

Melisa Solid Parfum ; Melisa kreminin kokusunu beğendiğimden melisa katı parfümden de çok şey bekliyordum beğeneceğimi umut ediyordum ama umutlarımı suya düşürdün be melisa eğer seni sürüp dolaşırsam benim hacı ziyaretine gittiğimi tam çıkarken hacı teyzenin dur sana koku süreyim dediğini düşünebilirler bir dahaki sipariş listemde yoksun, elendin melisa.

Fleur Solid Parfum ; Katı parfumlerın içinde bitki kokusu gibi değil de tam bir parfüm kokusu gibi olan bir koku, güzel çiçekimsi bir parfüm kokusu ama hani parfümleri yaz için kullanmalı kış için kullanmalı diye ayırırız ya ben bu kokuyu kış için tercih ederdim evet kışlık listem için bir kenarda dur sen şimdilik, mersin çiçeği.

Lemon Flower Solid Parfum ; Evet arkadaşlar zaten bu kokunun tarfini alın elinize limonu koklayın kabuğunu diye yapmıştım, limon çiçeğinin yaz için ferah ideal bir koku olacağını düşünmüştüm ama birebir limon gibi kokacağını da düşünememiştim. Yok yok sen bana göre değilsin limon çiçeği üzgünüm sen de listemden elendin.

Mimosa Solid Parfüm ; İlkbaharda dışarıda yürüyüşe çıktığınızda burnunuza baharın değişik değişik kokuları gelir sonra o kokuları ayırt etmeye başlarsınız "yakınlarda bir mimoza ağacı mı var acaba çiçeklerinin kokusu güzel güzel geliyor" dersiniz ya e fazla söze hacet yok tam da o koku bu koku. Mimoza listemdesin.

Basik Solid Parfüm ; Oldukça ağır bir kokusu var zaten diğer arkadaşlar bu kokunun erkek kokusu olduğunu söylemişlerdi bir erkeğin teninde nasıl kokar bilmiyorum en iyisi ben yorum yapmayayım bu kokuya. Listemde yoksun artık basil.

Pedesa Solid Parfüm ; Katı parfumlerın içinde bitki kokusu gibi değil de tam bir parfüm kokusu gibi olanlardan bir diğeri de pedesa. Pedesa da bence sonbahar kış mevsiminde kullanınılabilek bir koku fakat kişisel koku beğeni zevkime pek uymadığın için yeniden sipariş verilecekler listemde sen de yoksun pedasa.

Lilium Solid Parfüm ; İşte baharın çiçeksi kokularından bir tanesi daha üstelik hafif ama hoş güzel bir koku yaz mevsiminde kullanmaya da gayet uygun, şu ana kadar denediğim katı parfümlerin içinde favorim olarak listenin başına yerleştin lilium, tebrik ederim seni.

Arkadaşlar katı parümlerden sipariş vermeyi düşünen kokularını merak edenler için yorumlarım böyle, ben de almadan önce oldukça merak ediyor kokuları yorumlayan arkadaşların yorumlarını ilgiyle takip ettiğimden özellikle tek tek yorumladım. Fakat elbetteki koku beğenisi tamamen kişisel zevke göre değişir benim beğenmediğim bir kokuyu bir başka arkadaş çok beğenebilir e onun için de oda alacak koklayacak bize yorumlarını yapacakkk... Hadi güzel güzel kokalım kızlar :12:
mükemmel yazmıssın ya cok eğlenceli ve faydalı bi yazı olumş, teşekkürler

Yaa konuları okuduğumda çok şaşırdım ilk kez bu kadar insanın bir markadan memnun olduğunu görüyorum ama siteye bakınca daaha da şaşırdım daha farklı bir site bekliyordum hani sanki hiç müşterisi olmayan çok basit bir site gibi mesela altta ''SİTEMİZDE BULUNAN HER ŞEYİ İZİN ALMAKSIZIN KULLANABİLİRSİNİZ. AMA LİNK VERMEYİ UNUTMAYIN. DİYELİM Kİ VERMEDİNİZ CANINIZ SAĞOLSUN'' yazıyor ya da stok durumu için ''ŞİMDİLİK VAR AMA BİTERSE KARIŞMAYIZ'' yazıyor yaa ben anlamadım hepinizin beğendiği ürünlerin sitesine mi girdim yoksa ben m,i başka bir siteye baktım... Site bu: Doa Kozmetik ama site çok tuhaf geldi bana:1::1::1::1::1:

Yaa konuları okuduğumda çok şaşırdım ilk kez bu kadar insanın bir markadan memnun olduğunu görüyorum ama siteye bakınca daaha da şaşırdım daha farklı bir site bekliyordum hani sanki hiç müşterisi olmayan çok basit bir site gibi mesela altta ''SİTEMİZDE BULUNAN HER ŞEYİ İZİN ALMAKSIZIN KULLANABİLİRSİNİZ. AMA LİNK VERMEYİ UNUTMAYIN. DİYELİM Kİ VERMEDİNİZ CANINIZ SAĞOLSUN'' yazıyor ya da stok durumu için ''ŞİMDİLİK VAR AMA BİTERSE KARIŞMAYIZ'' yazıyor yaa ben anlamadım hepinizin beğendiği ürünlerin sitesine mi girdim yoksa ben m,i başka bir siteye baktım... Site bu: Doa Kozmetik ama site çok tuhaf geldi bana:1::1::1::1::1:

sadece samimi ve doğallar canım :)

Sipariş geçtiğinde de "ALLAH RAZI OLSUN EPPEĞİNİZİ YİYORUZ SÜDÜNÜZÜ İÇİYORUZ" yazacak :1:

Melissa konusunda uyarmıştım seni:33:

Evet uyarmıstın zaten sen uyardıgın ıcın bır tane aldım yoksa ıkı tane alıyordum sagol kurtardın benı :1:

çok güzel yazmışsın gülümseyerek okudum :46::46: katı parfümlerle ilgili fikirlerim netleşti sayılır teşekkürler :42:

Ne guzel faydalı olabılmısım..

çok güzel açıklamışsın :46: ben seçerken anlamlarına baktım öyle tercih yaptım :1: lilyum ve fleur sipariş ettim daha elime geçmedi henüz lilyum en sevdiğim çiçeklerden o yüzden tekrar tekrar alacağım parfümden..
melissa , limon , Linden ( ıhlamur ) , basil solid ( fesleğen ) sevmediğim kokular tercih etmedim

mimosa ve pedesayı merak ediyorum pedesa çıksın alalım bakalım :12:
Çok isabetli seçimler yapmışsın.
Ben de anlamlarına baktım ne dedır dıye ama işte yıne de merak etmıstım hepsını merak kedıyı öldürürmüş :27:

mükemmel yazmıssın ya cok eğlenceli ve faydalı bi yazı olumş, teşekkürler

Teşekkur ederım. Aslında bir ara şimdiye kadar aldığım bütün doa ürünleri hakkında tek tek toplu bir yorum yapmak istiyorum bu şekilde tabi eğer üşenmeyip tembellik yapmazsam.. :26:
Ve bence herkes toplu halde aldığı ürünlerin yorumunu görduklerı etkıye gore lıste gıbı yaparsa urunlerın yorumlarına ulasırken daha kolay faydalı olur arada bır de o yorumları öne alırız.

Kızlar ben dün siparişimi aldıktan sonra dayanamadım laktik asiti yüzümün minik bir kısmına sürdüm ilk denemek amacıyla batma veya yanma olucak mı tca gibi mi diye, baktım hiç batma yanma karıncalanma yok tüm yüzümü sildim bir güzel temizlediğim toniklediğim cildimden kir çıktı :9:
Hiçbir şekilde kızarma yada kabuklanma gerilme olmadı cildim de ki %20likten sürdüm.
Benim sürmemin asıl sebebi tca'dan farkı olup olmadığını gözlemlemekti ve baya fark varmış anladım.
Bugün kü gözlemlerimi yazmak istiyorum, sanki birazcık burnumun üstündeki siyah noktalar minikleşmiş gibi geldi, bakalım zamanla olucak şeyler bunlar zaten gözlemledikçe yazıcam sizlere ama korkulucak bir durum yok saf olarak kullanmakta onu belirtmek istedim, ama güneş koruyucu tabiki şart yine.:34:

Kızlar ben dün siparişimi aldıktan sonra dayanamadım laktik asiti yüzümün minik bir kısmına sürdüm ilk denemek amacıyla batma veya yanma olucak mı tca gibi mi diye, baktım hiç batma yanma karıncalanma yok tüm yüzümü sildim bir güzel temizlediğim toniklediğim cildimden kir çıktı :9:
Hiçbir şekilde kızarma yada kabuklanma gerilme olmadı cildim de ki %20likten sürdüm.
Benim sürmemin asıl sebebi tca'dan farkı olup olmadığını gözlemlemekti ve baya fark varmış anladım.
Bugün kü gözlemlerimi yazmak istiyorum, sanki birazcık burnumun üstündeki siyah noktalar minikleşmiş gibi geldi, bakalım zamanla olucak şeyler bunlar zaten gözlemledikçe yazıcam sizlere ama korkulucak bir durum yok saf olarak kullanmakta onu belirtmek istedim, ama güneş koruyucu tabiki şart yine.:34:

Canım o senin cilt yapına ve telöransına göre değişir tamam tca gibi değil ama benim elimi cayır cayır yaktı, lütfen herkes denemesin saf olarak:34:

Canım o senin cilt yapına ve telöransına göre değişir tamam tca gibi değil ama benim elimi cayır cayır yaktı, lütfen herkes denemesin saf olarak:34:

Tatlım açık yara olduğu için yakmış olabilir. ben yüzüme acnelyse bile sürdüğümde pul pul olur soyulur hassasdır yani baya. Ama ben tabi direk sürün demiyorum. sadece korkulan görüntü olmuyor onu belirtmek istedim:34:
Bana doktorum zamanında yaptığında da saf sürmüştü ondan sürdüm bende. ama ben tam sonuçları yazmadan saf denemesin kimse kızlar.

Tatlım açık yara olduğu için yakmış olabilir. ben yüzüme acnelyse bile sürdüğümde pul pul olur soyulur hassasdır yani baya. Ama ben tabi direk sürün demiyorum. sadece korkulan görüntü olmuyor onu belirtmek istedim:34:
Bana doktorum zamanında yaptığında da saf sürmüştü ondan sürdüm bende. ama ben tam sonuçları yazmadan saf denemesin kimse kızlar.

İşte canım bende aslında bunu kastettim hepimizin cilt hassasiyeti, cilt inceliği ve kalınlığı farklı temkinli olmakta fayda var :34:

Back