- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
dün gelen siparişimde sipariş verdiğimde satışta olan bütün katı parfümlerden sipariş vermiştim dün de hangisi hangi parfüme benzer yazacağımı söylemiştim ve fakat kokuların hepsi çok tanıdık olmasına rağmen bir türlü emin olarak bu budur diyemiyorum, bir delilik edip katı parfümlerimle parfümeriye gidip orada tespit etmeyi düşündüm yapsam mı bunu?
mesela biri beyaz misk kokusunun hemen hemen aynısı, ama parfüm değil hacı yağı şişesinde sınırlı sayıda ve belli yerlerde satışı olan beyaz miskin çok yakını ki hacı yağı mı piiiiuuuuvv diye düşünmeyin sakın insanı mest eden şahane pudralı bir kokusu var.
laktik asiti de kullandım gece yüzüm epeyce buhara maruz kaldığından mı yoksa cildim fazla hassas olduğundan mı bilinmez pamuğa döküp yüzümü silerken karıncalanma çok çok hafif batma hissettim, etkisini de yakın zamanda göstermeye başlar diye umuyorum çünkü ben abartsam da sorunlu bir cildim yok, siyah nokta ve arada dellenen sivilcelerim var mini mini.
sana ben msj atamadım diye kızdın mı banaaaa kızma yaaa, kontür yok tlfda, öbür kart da yanımda yok, sabah alacaktım yine unutmuşum cidden kusura bakma datlum.. şampuanı karıştırdım ben de yağ ile, çok güzel bi kıvam oldu,krem şanti gibi bi ara bakım yapacağım inş. bakım gününü kaçırdım, bir sonraki günde artık..
Ben de gulsuyuna kattim bugun Ozcan Bey'in onerisiyle. Cesaret bir gecelikti geldi gecti yani
birkaç gün içinde neler oluyor, haftasonuna kadar dene mesela sonrasında bize fark var mı yok mu bi anlat bakalım. bakarsın ben de alır başlarım.. hergün mü sürüyorsun,akşamları mı? nası kullanıyosun, ne kadr gülsuyuna ne kadar karıştırıyosun.. anlatırsın işte yorumlarla beraber tamam mı
Sipariş geçtiğinde de "ALLAH RAZI OLSUN EPPEĞİNİZİ YİYORUZ SÜDÜNÜZÜ İÇİYORUZ" yazacak