- 19 Mart 2012
- 1.571
- 253
- 163
garnet bayılıyorum senle uğraşmaya yine günümü aydınlattın
tatlım seninle uğraşınca bende çok eğleniyorum süper oluyo :124::124:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaar yorumları okuyunca bende alayım dedim ama daha yeni şampuan almıştım o yüzden biraz bekleyecek Doa'cım. Ama çok şaşırdım yorumlara, muntazam bir şey bekliyorum şuanda Doa'dan
Ben en çok keratinli bakım maskesini merak ediyorum. Kaç gram bu ürün acabaa?
Bir an önce ürünlerim bitse de alsam
Kızlaar yorumları okuyunca bende alayım dedim ama daha yeni şampuan almıştım o yüzden biraz bekleyecek Doa'cım. Ama çok şaşırdım yorumlara, muntazam bir şey bekliyorum şuanda Doa'dan
keratinli maskeyse 150ml civarı saç kremi ise 400 ml
doa kozmetiği brezilya fönünden sonra kullanılması gereken şampuanlar topiğinde keşfetmiştim.
şampuanını 3 aydır kullanıyorum ve memnunum.önceleri köpürmediği için zorlanmıştım ama zamanla alıştım.
biraz önce de sipariş verdim.
verdiğim ürünler;
Hindistan Cevizi Yağı
Pirinç Kepeği Yağı
Nar Çekirdeği Yağı
BADEM YAĞI
Laktik Asit % 20
AT KESTANESİ & SUSAM & MENTOL SABUNU
YOSUN SABUNU
KİL SABUNU
Dökülen Saçlarİçin Sülfatsız Saç Bakım Şampuanı
Lilyum
kullandıktan sonra ürünler hakkında yorumlarımı bildiririm.
Laktik denemelerini hatırlatsam
hemen de tehdit
ladycim tatlım ama o ayrı bu ayrı
tatlım seninle uğraşınca bende çok eğleniyorum süper oluyo :124::124:
ayy cumartesi bekliyodum, az önce geldi ürünlerim
benden mutlusu yok
ayrıca hediye olarak da laktik asit yollamışlar, gülsuyuma ekledim tonik olarak kullanıcam
vee erguvan tohumları.. büyüsün de dedeciğimin mezarına ekicez
Yaa herkes çok memnun çok tuhaf geliyor Peki aranızda tüy dökücü kremi düzenli kullanan var mı acaba??
Yaaa kopuyorum ben bu siteyi okudukça: ''Argan yağının mucizevi etkkileri yoktur. Lütfen abartılı reklamlara inanmayınız. bir gecede sivilcelerinizi gidermez, kırışıklıklarınızı düzeltmez ve cilt lekelerinize faydası olmaz. Yıpranmış saçlarınızı ahenkle dans ettirmez. '' ''Sitemize muhtemelen bir arkadaşınızın tavsiyesi veya müşterilerimizin memnuniyet belirten yazıları sayesinde ulaştınız. Dolayısıyla sizin bu markanın ve yağın varlığından haberdar olmanız için biz reklam parası harcamadık, reklam yüzümüz yok ve bu yüzden sizden bunun parasını almıyoruz.''
Aslında ne kadar da doğru hiçbir işe yaramayan kozmetiklerin resmen ambalajını satın alıyoruz Ama bunu bu kadar açık yazan bir site gördükçe gülesim geliyor... Ben de saç kremini denemeye karar verdim sizin sayenizde
Pabucumun kenarları
Canım keratin maskesi en son kalmamıştı Hediye olarak yolladıkları için tükendi sanırım
Aynı şey benim de başıma gelmişti daha önce, başka isim çıkmıştı :44: :44:
benim paketim de geldi
shea butter küçüğünden aldım ben.
kakao yağı ve ozon yağı aldım bir de.
shea butter hemen dudağıma,bir de ayaklarımdaki kuruluklara sürdüm şu an yumuşamış duruyor :) bana kokmadı açıkçası,yani no koku
ozon yağını yatmadan önce süreyim diyorum attım onu difirize.
kakao yağım Ladysubaranın gösterdiği gibi geldi ama cıvımış benimki birkaç tane top halinde kalmış.ben de başka bir kaba koydum.dolaba koydum biraz donmuş.bir parça alıp tenimde gezdirince eridi zaten.basenlerimdeki çatlaklara bakalım iyi gelecek mi :)
fesleğen kremi gelmiş bir de.ben kokusunu çok beğendim hatta melisadan daha güzel geldi bana.sanki daha çok sümbül kokusu aldım
şimdiden hayırlı olsun canım :)
ben de elimdeki yeşil çaylı şampuan bitince dökülmeye karşı olanından alıcam iyice coştular tutam tutam gidiyorlar
ben kullandım,belki çok faydalı birşeydir ama çok pis kokuyor kızlar, yani sürdükten sonra dışarı çıkılmaz o derece yani,
ben onun kokusunu giysilerimden çıkarana kadar ne çektim.kokusu eve siniyor off berbat bişeydi.
Pabucumun kenarları