Doa Kozmetik Ürünleri

Tehtid haa , tehtid...
Bildiğinizi yapın.
Kimse sizi eleştirmeyecek. Herkes ürünlerinizi beğenmek zorunda öyle mi?
Forumu kullanarak günde 100 mesaj ekleyerek MAX FACTOR den bile çok rating almaya çalışacaksınız, biz de kör ve sağırız buna itiraz etmeyeceğiz.
Birileri suni solunum yaparak markanızın ÖRTÜLÜ REKLAMINI yapacak biz de izleyeceğiz. ÖRTÜLÜ REKLAM yasak olduğu halde...
SAğlık bakanlığı izinlerinizi soracağız ki en doğal hakkımız ama sormayacağız..

Bildiğinizi lütfen yapın

Son düzenleme:

görmemişim canım kusura bakma.
basil erkek kokusu olarak çok güzel ben erkek kardeşime verdim babam da çok beğendi şimdi de onun için sipariş verdim.hoş bir erkek kokusu

ne yazıyor benim okuduğunu anlamaktan aciz canım kardeşim.

"biçimindeki tedaviye yönelik ve endikasyon belirten ifadelerin ilgili mevzuatta belirtilen kozmetik ürün tanımını aşan ve yanıltıcı nitelikte değerlendirildiği; ayrıca şayet anılan ürünler söz konusu reklamlarda belirtilen iddiaları kanıtlayabilir nitelikte ise, bu durumda “kozmetik ürün” kapsamında değil, “ilaç” veya “beşeri tıbbi ürün” kapsamında ruhsatlandırılması gerektiği, “ilaç” veya “beşeri tıbbi ürün” kapsamında değerlendirilmesi gereken ürünlerin reklamının yapılmasının ise mevzuata uygun olmadığı dolayısıyla her koşulda, söz konusu ürün ile ilgili olarak yapılan bu nitelikteki tanıtımların mevcut mevzuata aykırılık teşkil ettiği gerekçeleriyle söz konusu reklamların İspençiyari ve Tıbbi Müstahzarlar Kanunu’na, Kozmetik Yönetmeliğine ve Ticari Reklam ve İlanlara İlişkin İlkeler ve Uygulama Esaslarına Dair Yönetmeliğine uygun olmadığına,"

meaili bakanlık diyor ki, kardeşim yazdığın şeyleri kozmetik ürün yapmaz böyle tanıtım yapamazsın, bu kozmetik ürün sıfatına girmez, dolayısıyla reklam yapamazsın. bir de doa nın sitesine bakıyorum ne yazmışlar.

".KOZMETİK ÜRÜN DEĞİLDİR.

Çeşili bakımlar için kullanılabilecek %100 saf ve ekstra kalitede yağdır.

Ozon

Ozon esasen bir gazdır, kimyasal olarak, Ozon gazı O3, olarak gösterilir. Yani 3 oksijen atomundan oluşan molekül yapısına sahip bir gazdır ve atmosferin üst katmanlarında yer alır. Gökyüzü mavi görünmünü bu gaza borçludur. Ozon gazı, dünyayı güneşten gelen radyasyona karşı korumaktadır. Atmosferin üst katmanlarında UV ışınlarının basıncı alt katmanlarında yıldırım çakması sonucu oluşan elektrik basıncı oksijeni parçalar ve bunun sonucunda, canlılığın devamı için son derece hayati öneme sahip ozon tabakası oluşur. . Ozon birçok ülkede gıda tekstil ve sağlık sektörlerinde yaygın bir şekilde alternatifsiz dezenfektan olarak kullanılmaktadır.

Ozon gazı depolanamayan stoklama imkânı olmayan bir gazdır. Ozonun stoklanamamasının sebebi bulunduğu ortamın sıcaklığı ile ozon gazı hızla ham maddesi olan oksijene dönüşmektedir.

Ozon Yağı

Bitkisel yağların, ozon gazına maruz bırakılmasıyla oluşturulan yağa ozon yağı denilmektedir. Ozonlanmış yağın kalitesi, yağın ozona tabi tutlma süresi ve muhafaza şartlarına göre belirlenir. Kaliteli bir ozon yağı, yağın ozon jeli kıvamına gelene kadar ozonlanması ile elde edilir. Jel kıvamına gelen yağın içerdiği ozon daha fazladır. Her halükarda ozonlanmış bir yağ ısıya maruz kalırsa, içerisindeki ozon buharlaşır. Dolayısıyla, ozon yağının nakliyesi, depolanması ve tüketiciye ulaştırılması soğuk lojistik zincir ister.

Ozon Yağı Ne İşe Yarar

Ozon yağı içerdiği yüksek ozon sayesinde, ciddi dezenfektan bir malzemedir. Vücutta uygulanan bölgede kan dolaşımını arttırır, bu sebeple, ufak şişlik ve morarmaların azaltılmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca selülit vb. görünümün azalmasına yardımcı olduğu bilinmekte, ozon terapi merkezlerinde kullanılmaktadır. Cildinizi nemlendirmek, kan dolaşımını arttırmak için ozonlanmış zeytinyağını kullanabilirsiniz. Ayak bakımında, özellikle rahatlatıcı olarak kullanabilir, istenmeyen koku oluşumunu azaltabilirsiniz. Cilt bakımında sayısız kullanım alanı vardır."

şimdi aradaki farkı kıyaslarmısın, bir tarafta şuna deva buna şifa diye 100 liraya ürün satanlar, diğer tarafta, mütevazi biçimde, bu ürün öyle depolanmaz, dolayısıyla soğuk saklanmalı, ancak böyle satılabilir diyen bizi bu tarz yanıltıcı reklamlara karşı uyaran, kozmetik ürün değil yazan , yardımcı olur diyen doa kozmetik. şimdi bence bir daha bu başlığa yazma sen, git şikayet et, başka şeyler yap ama bu başlığa yazma.

örtülü reklam :90: subliminal olmasın o ? nasıl yasaksa 'Bu programda sanal reklam uygulanmaktadır' adı altında televizyonda yayınlıyorlar......... ayrıca gizli bi reklam yapan varsa o da sensin lekelicilt her fırsatta max diyorsun ama insan olan zavallı hayvanlara eziyet eden bi markayı almaz kullanmaz!

kardeşim eleştir, sana eleştir diyen yok ki, burada bas bas bağırıyoruz git firmaya sor diye, adamlar gene nazik davranıyor sana, biz şimdilik susacağız, devam ederse biz de hakkımızı ararız diye. ha şimdi muhattabın burada kullanıcı olan bizler değil, firmadır, aç bir telefon at bir mail, anında cevap geldiğinide biliyorsun. aldığın cevap seni tatmin etmezse gelir buraya yazarsın. ama sen siteyi bile okumadan, burada verilen cevaplara bakmadan yazıp duruyorsun, insanı deli ediyorsun. burada yazdık bakanlık 2011 den beri belge vermiyormuş kendi linkleri diye, sen kalkmış o 55 ürün içeriğinde yok diyorsun. aç firmaya sor, tatmin olmazsan gelip burada yaz. özel mesaj hakkım yok, ama eğer max diye zikrettiğin markanın sahibi firmayla ucundan kıyısından alakan varsa, bak sana 10 gün önce de söyledim saffet beyi yakınen tanırım, bu yaptığın o gurup bünyesinde çalışanlara yakışmayan bir hareket. Gurupla alakan olmayabilir tabi, hedef şaşırtmaya çalışıyorda olabilirsin. şimdi git şikayette bulun, aklına takılan birşey varsa firmaya sor tatmin olmazsan gel buraya yaz. ama onun dışında yazma lütfen.

bi hatayı 2 kere yapana aptal derim ben yeter artık bu ne ya temcit pilavı gibi pişirip pişirip önümüze sunuyor yorumları,, tehdit kelimesini de 2 kez tehtid diye yazmandan belli zavallı diyorum başka bir şey diyemiyorum üzgünüm adına lekelicilt.......

lekelicilt, sağlık bakanlığına mı, reklam üst kuruluna mı, bu kadar yazan kişinin tek kişi olduğunu ıspat ettirmek için bilişim suçlarına mı başvuracaksınız nereye başvuracaksanız başvurun gidin bu söylediklerinizi resmi olarak ıspat ettirin, zaten o zaman kimse size itiraz edemez, kımsenın sesı çıkamaz kendını buralarda parçalama itiraz ettıgın bır konu varsa barı resmen ıspat etmeye çalısarak harca zamanını çünkü bu türlü kimse seni kale almıyor komik duruma düşüyorsun.

Eğer buradaki yorumlar reklama giriyorsa, çok da iyi etmişler arkadaşlar önermişler Doa Kozmetiğin ürünlerini sayenlerinde ben de tanımış oldum ve çok sevdim. Ben de kullanmayan arkadaşlara öneririm alsınlar denesinler onlar da yorumlarını yapsınlar. Bu bir reklamsa varsın reklam olsun, akşama kadar reklamları dönen onca pahalı işe yaramayan havanların üzerinde test yapıp kör bırakan markaların reklamlarını izlemektense, kullandığımız ürünlerin önerisini burada birbirimize yapmak çok daha iyi siz buna üstü kapalı reklam mı dersiniz üstü açık reklam mı dersiniz her ne diyorsanız hiç fark etmez.
Reklamsa reklam; ben Doa Kozmetiğin ürünlerini buradaki yorumlar üzerine tanıdım, aldım kullandım halen kullanıyorum ve çok memnunum.

DOA konu başlığına "bu başlık altında örtülü reklam yapılmaktadır" yazarsan durum değişir.
Ama bunu yazma , sıradan bir kullanıcı gibi "doam geldiiiiii, 18 gün kargoda bekledim ama değdii, melisaa kremi de yollamışlar ayy harikaaa" falan gibi devşirme cümlelerle hiç DOA kullanmayacak insanları kandırıyorsan işte onun adı "örtülü reklam" olur ve cezaya tabidir.

İstersen bir araştır.

"2 kere gözdağı anlamında "tehTİD" yazdığım için hassas davranan semantics seviyesi yüksek arkadaşımdan ise gerçekten özür dilerim. doğrusu TEHDİT elbette. "

2008/77- Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.’ye ait “Hürriyet” adlı gazetesinin 28.04.2007 tarihli nüshasında yer alan ifadeler ile Elda İçecek ve Enerji Hizmetleri A.Ş. tarafından üretilen “1907 Rakı” markalı alkollü içkinin örtülü reklamının yapıldığına,

Bu durumun, 4077 sayılı Kanun'un 4822 sayılı Kanun'la değişik 16 ncı maddesi hükmüne aykırı olduğuna, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. hakkında ulusal düzeyde (59.192 YTL) idari para ve anılan örtülü reklamları durdurma cezaları verilmesine,

Diğer taraftan, adı geçen gazetenin 09.06.2006 tarihli nüshasının Cuma ekinde yayımlanan “Türkiye’nin en iyi 10 zeytinyağı” başlıklı haberde örtülü reklam yapılması nedeniyle, Reklam Kurulu’nun 13.03.2007 tarih ve 138 sayılı toplantısında, anılan firma hakkında idari para cezası verilmiş olup söz konusu fiilin bir yıl içerisinde tekrar edilmiş olması nedeniyle, 4077 sayılı Kanun’un değişik 25 inci maddesinin son fıkrasında yer alan “(&#8230 para cezaları, fiilin bir yıl içerisinde tekrarı halinde iki misli uygulanır.” hükmü uyarınca idari para cezasının iki kat (59.192 x 2=118.384 YTL) uygulanmasına karar verilmiştir.

özrün tarafımdan kabul edilmiştir başka hatalarını da bulup düzeltirsen sevinirim

sıradan kullanıcı GİBİ değil sıradan kullanıcıyım ben ve buradaki arkadaşların da öyle olduğunu düşünüyorum yaptığımız yorumların reklam niteliği yoktur iyisiyle kötüsüyle deneyimlerimizi paylaşıyoruz ve ben bundan gayet memnunum. reklam varsa da site yöneticileri burada zaten gereğini yaparlar merak etme!

Kendi söylediklerinin bu kadar arkasındaysan ilgili yerlere dilekçe yazıp şikayet et o zaman neyi bekliyorsun. Burda elinde hiçbir kanıt olmadan kimseyi inandıramazsın, komik duruma düştüğünün bile farkında değilsin.

Son düzenleme:

sağlık bakanlığı bitti şimdi konu örtülü reklama döndü. ve içinde bulunduğum kullanıcıları reklamcılıkla, hemde örtülü reklam yapmakla suçladınız. avukatıma yazdım, aldığım cevabı yayınlıyorum.

Sayın lekeli cilt rumuzuna sahip forum yazarı, örtülü reklam yapmak ve tüketiciyi yanlış yönlendirmek ciddi bir suçtur. bir suçu isnat edenin ispat mecburiyeti vardır. Ben ve diğer kullanıcılar için yaptığınız bu suçlamanın ispatı gerekmektedir. Aksi hal ve durumlar, sizi acz içerisindeki bir müfteri yapacaktır. Açık kimliğim belli olmamasına rağmen yaptığınız bu suçlamalar, kişilik haklarıma bir saldırı niteliği taşımaktadır. Eğer 7 iş günü içerisinde, örtülü reklam yapıldığını kanıtlamazsanız. Kamuoyu önündeki saygın kişiliğim ve kimliğimi ifşa etmek pahasına, hakkımda yaptığınız gizli reklamcı, kamuoyunu yanıltıyor, gibi suçlamalar dolayısıyla sizden davacı olacağımı bilmenizi isterim. Gereğinin tarafınızca yapılmasını arz ederim.

Ayrıca buradan, gizli reklam yapıldığı iddiası isnat edilen, kadınlar kulübü forum yöneticilerini, gene bu forum başlığında kaç farklı ip ile yorum yapıldığını açıklamaya ve gizli reklam yapılmasına aracı olma fiiline ortak olmak suçlamasına karşı hakkınızda dava açılmasına davet ederim.

Konuda adı geçen DOA markasına sahip denizada kozmetik firması yetkililerini, ise haklarında gizli reklam yatırma suçunun isnat edilmesi dolayısıyla, bu isnadı açıklığa kavuşturmalarını, markaları hakkında kullanılan 5. sınıf marka, çok kötü, tüketici kandırıyorlar gibi açıklamalardan dolayı, türk ticaret kanunu madde 55 a bendi ve madde 57 ye göre hukuki işlem başlatmaya davet ediyorum.

Son düzenleme:
Kızlar o bu değilde doa nın fiyatlarının uygun olmasından birilerinin canının fena sıkılmaya başladığını düşünmeye başladım ben artık, sıkılsınlar sıkılsınlar patlasınlar

Son düzenleme:
Kızlar nolmuş burda ya,birileri saçma sapan yorumlar yapmış örtülü reklam bilmem ne diye Hayır anlamadım rakip firmanın elemanı mıdır nedir
Neyse bugün epilasyondan sonra tüy azaltıcı kremi kullandım.Deneyen var mı bu kremi.Cidden azaltıyor mu tüyleri.Çok umutluyum hadi bakalım

Konu sahibi olarak bir şey rica ettim..Ama maalesef ricamı kaale alan pek olmadı...
Merak ediyorum, bu konu daha ne kadar uzayacak?

Buraya insanlar ürün yorumu okumak için geliyorlar...
Konunun haline bak..

hilalim123=Sabunlara birşey diyemem ph değeri 4.5 ile 6.5 cilde uyumlu olduğu sürece kabul edilebilir firma una dikkat ediyordur , Sitede şu açıklama dikkatimi çekti
Şampuanlarınız Organik mi? Bilge A. Antalya

...........Eğer doğada bir şampuan ağacı yoksa ki uzun aramalarımıza rağmen biz bulamadık, organik şampuan diye bir şeyin olması mümkün değildir. Adı organik olan birçok şampuanla içeriğimizin aynı hatta daha doğal olduğunu söyleyebiliriz. DOA ürünleri zararlı hiçbir kimyasal madde içermez.........

Noktalı işaretli yeri okuduğumda diyorki zararlı kimyasal içermez Sonuçta bu şampuandada kimyasal vardır ben bunu anlıyorum Doğal bir ürün değil.İçinde doğal içerik olabilir.

xxxxx Şampuanlardaki zararlı madde

ilk sayfalardan bir yorum; kullanıcı rumuzu altında reklam amaçlı üyelik yazıyor. Nedense hep DOA'yı kötülemeye çalışanlar reklam amaçlı çıkıyor.

Son düzenleme:
şu atasözlerine bayılıyorum.... nasıl da durumu bir çırpıda özetleyiveriyorlar...

Meyve veren ağaç taşlanır...

bu hiçbir zaman değişmeyecek sanırım....

direncim dua etsinler senin üzülmeni istemiyorum yoksa ceza falan umrumda değil kendimi yazacakları yazmamak için fena tutuyorum haberin ola
bu ne ya tamam biz burda belirli bir kaç kişiyiz ve memnuniyetimizi dile getiriyoruz,insanların aklı var fikri var biz memnunuz diye millet memnun olmak zorunda değil alan dener görür memnun olmayan nedenini yazar isterse şikayet eder ama bunun elle tutulur bir sebebi olur sırf fazla sayıda mesaj yazarak konuştuk diye bu kadarda gelinmezki insanın üstüne MEMNUNUZ arkadaşım SA-NA-NEEEEEE
dediğin markayıda senelerce kullandım verdiğim paraya rağmen istediğim kadar memnun olmadım yazmadım ne diye başkalarınında parasına kıyayım
doa verdiğim paranın karşılığında fazlasıyla hakketti yazdıklarımı
oğlumun yaz aylarında oluşan yaralarına bile iyi geldi hemde yok paraya
her gün ayrı bir sabunla oynuyor kokluyor içim rahat ben daha o bahsettiğin markaya dokunmasına bile izin vermedim hadi ben güzelleşmek uğruna kullandım kötü de demiyorum ama onca para alıyorlar izin verde biraz değsin
bırak doa ile uğraşmayı küçük bir firma sizin sonunuzu getirecek diyemi korkuyorsunuz kendilerininde dediği gibi onlar küçük bir firma korkmayın...

Sanki ben tüzel bir kişilikmişim de bana dilekçe yazıyorsunuz.
Benim bir iddiam yok tahminim var. Bu tahminimi sanayi bakanlığı rekabet üst kuruluna şikayet ederim, onlar da bu iddiayı ciddiye alırlarsa ne ala almazlarsa yine ne ala.
Benim birşey ispatlamama gerek yok.
Orada matbuu form bile var. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tüketici Bilgi Sistemi | ANASAYFA T.C. İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü
müsait olduğunuzda bir bakın.

Yolda giderken birinin trafik kurallarını ihlal ettiğini gördüğünüzde bunu siz mi ispat ediyorsunuz? Bu ülkenin polisi var , her köşede kamera var. Şikayet edersiniz, Bakarlar , trafik kuralı ihlali varsa cezayı keserler. Bu kadar.

Hukuk bilimini eğmeye bükmeye gerek yok. Dikkat edin BİLİM diyorum.

size dilekçe yazmadım, bir çağrıda bulunarak isnat ettiğiniz suçlamayı gerekli merciler kanalıyla ispata çağıran bir tebligatta bulundum, alıntı yaparak bu tebliğimi kabullenmiş sayılıyorsunuz, bunu hatırlatırım. sizinkisi tahmin değil yazdığınız bütün yazılar, burada bulunan şahısların bir dijital reklam ajansı elemanı olduğu yönündeydi, siz burada bulunan şahısları reklam yapmakla suçladınız, bu forumu buna ortak olmakla suçladınız, ayrıca doa markasını örtülü reklam yapmakla, tüketiciyi yanlış yönlendirmekle suçlayıp, 5. sınıf marka, çok kötü, nerede üretildiği belirsiz, ruhsatsız izinsiz olmakla itham ettiniz. özelde şahsım, genelde bütün kullanıcılar, size şüphelerinizi forum yönetimine bildirmeniz, firmayla iletişim kurmanız, gerekli mercilere şikayet etmeniz konusunda çağrılarda bulunmasına rağmen bunu yapmadınız. bazı yorum yapan arkadaşlar, özel bilgilerini paylaşacaklarını dilerseniz ziyaret edebileceğini söylemesine rağmen, sorduğunuz her soruya cevap vermek için firmayla iletişim kurarak cevaplar yayınlamamıza rağmen, siz bu cevaplara rağmen, burada yorum yazanları, bu forumu ve markayı kötülediniz. sizin yaptığınız insanların kişilik haklarına forumun güvenirliğine ve firmanın marka haklarına saldırmaktır. ben size bir çağrıda bulundum, lütfen açık kimliğinizle 1 hafta içinde bu şahsi düşüncelerinizi ispata yönelik bir şikayette bulununuz ve şikayetinizin sonuçlarını deklere ediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…