gene sordum gene bıkmadan usanmadan cevapladılar.
"… hanım, isteyen istediği yere mail atabilir şahsen şikayette bulunabilir. 2011 den beri bakanlığın başvuru belgesi vermediğini size attığımız mailde yazdık. Aynı şahsın bizim sitemizi bile okumadığı çok açık, sitemizdeki ozon yağı ve diğer yağlar kısmında zaten kozmetik ürün olmadığı yazıyor, okumamak, kör kütük cahil olmak böyle bir şey olsa gerek, veyahut sıcak geçmiş başına. Mevzuata uygun çalışıyoruz, oldukça iyi hukukçu, doktor, eczacı, sizin gibi sanatçı dostlarımız var. Kimsenin güveniyle oynamayacağımız gibi, kimsenin sağlığıyla da oynanmasına izin vermeyeceğimizi bilirsiniz. Kendisi elinden geleni yapsın, biz şimdilik haklarımız saklı kalmak kaydıyla susacağız. Ama yaptığı saldırılara devam ederse markamız hakkında yaptığı küçültücü ifadelerin ve marka haklarımıza yaptığı saldırıların hesabını sorarız. İp numaralarının kayıtlarına ıulaşmamız ve şahsın kimliğini tespit ettirmemiz, savcılığa vereceğimiz bir dilekçeye bakar. O şahsın yeni ttk dan ve mevzuatlardan haberi yok, araştırmadığı için bilmiyordur lakin, bu tip saldırıları eğer herhangi bir marka bünyesinde çalışıyorken yapıyorsa, inanın ki, bunun hesabını çalıştığı kuruma veremez, karşısına çıkan bedeli ödeyemez ve ömür boyunca altından kalkamaz. Hodri meydan, elinden geleni ardına koymasın"
merliyn daha önce sordum ama gözden kaçtı sanırım, basil solid parfum erkek parfumu gıbı mı kokuyordu sankı sen öyle bırseyler yazmıstın almıssın da ben de erkek kardesıme verecegım siparişim gelındece de?
Önceki siparişim kargoya gelmış işyerı adresımı verdıgım ıcın pazartesıye işyerime getırırler artık, dün verdıgım parfum sıparıslerım de pazartesı gelırse iki kargom da aynı gun gelmıs olacak
filix: kızlar asitler hakkında bilginiz var mı nasıl kullanılıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/504319-doa-kozmetik-urunleri-252.html#post25201626
daha önce bu sayfada bir arkadaş asitlerin kullanışlarını anlatmıstı gözat istersen faydalı olacaktır.
2010/599- Dermo Medikal İlaç Sağlık Turizm Kozmetik İth. İhr. Dış Tic. Ltd. Şti.ye ait Doktor Ozon markalı Ozon Yağı isimli ürüne ilişkin olarak xxxxxx adresli internet sitesinde yer alan Medikal Ozon Terapi Uygulama Alanları: Romatizma, Eklem Ağrıları, Spor yaralanmaları, Burkulma ve Kırıklar, Kas Ağrıları, Bel-Boyun Fıtıkları, Radyasyon Yanıkları, Kötü Vücut Kokuları, Aşırı Terleme, Diş ve Diş Eti Rahatsızlıkları, Selülit, Cilt Kırışıklığı, Hamilelik Sırasındaki Çatlaklar, biçimindeki tedaviye yönelik ve endikasyon belirten ifadelerin ilgili mevzuatta belirtilen kozmetik ürün tanımını aşan ve yanıltıcı nitelikte değerlendirildiği; ayrıca şayet anılan ürünler söz konusu reklamlarda belirtilen iddiaları kanıtlayabilir nitelikte ise, bu durumda kozmetik ürün kapsamında değil, ilaç veya beşeri tıbbi ürün kapsamında ruhsatlandırılması gerektiği, ilaç veya beşeri tıbbi ürün kapsamında değerlendirilmesi gereken ürünlerin reklamının yapılmasının ise mevzuata uygun olmadığı dolayısıyla her koşulda, söz konusu ürün ile ilgili olarak yapılan bu nitelikteki tanıtımların mevcut mevzuata aykırılık teşkil ettiği gerekçeleriyle söz konusu reklamların İspençiyari ve Tıbbi Müstahzarlar Kanununa, Kozmetik Yönetmeliğine ve Ticari Reklam ve İlanlara İlişkin İlkeler ve Uygulama Esaslarına Dair Yönetmeliğine uygun olmadığına,
Bu durumun, 4077 sayılı Kanunun 16 ncı maddesi hükmüne aykırı olduğuna, reklam veren Dermo Medikal İlaç Sağlık Turizm Kozmetik İth. İhr. Dış Tic. Ltd. Şti. hakkında anılan reklamları durdurma cezası verilmesine karar verilmiştir.
Ozon yağı varan2
Tehtid haa , tehtid...
Bildiğinizi yapın.
Kimse sizi eleştirmeyecek. Herkes ürünlerinizi beğenmek zorunda öyle mi?
Forumu kullanarak günde 100 mesaj ekleyerek MAX FACTOR den bile çok rating almaya çalışacaksınız, biz de kör ve sağırız buna itiraz etmeyeceğiz.
Birileri suni solunum yaparak markanızın ÖRTÜLÜ REKLAMINI yapacak biz de izleyeceğiz. ÖRTÜLÜ REKLAM yasak olduğu halde...
SAğlık bakanlığı izinlerinizi soracağız ki en doğal hakkımız ama sormayacağız..
Bildiğinizi lütfen yapın
örtülü reklam :90: subliminal olmasın o ? nasıl yasaksa 'Bu programda sanal reklam uygulanmaktadır' adı altında televizyonda yayınlıyorlar......... ayrıca gizli bi reklam yapan varsa o da sensin lekelicilt her fırsatta max diyorsun ama insan olan zavallı hayvanlara eziyet eden bi markayı almaz kullanmaz!
DOA konu başlığına "bu başlık altında örtülü reklam yapılmaktadır" yazarsan durum değişir.
Ama bunu yazma , sıradan bir kullanıcı gibi "doam geldiiiiii, 18 gün kargoda bekledim ama değdii, melisaa kremi de yollamışlar ayy harikaaa" falan gibi devşirme cümlelerle hiç DOA kullanmayacak insanları kandırıyorsan işte onun adı "örtülü reklam" olur ve cezaya tabidir.
İstersen bir araştır.
"2 kere gözdağı anlamında "tehTİD" yazdığım için hassas davranan semantics seviyesi yüksek arkadaşımdan ise gerçekten özür dilerim. doğrusu TEHDİT elbette. "
DOA konu başlığına "bu başlık altında örtülü reklam yapılmaktadır" yazarsan durum değişir.
Ama bunu yazma , sıradan bir kullanıcı gibi "doam geldiiiiii, 18 gün kargoda bekledim ama değdii, melisaa kremi de yollamışlar ayy harikaaa" falan gibi devşirme cümlelerle hiç DOA kullanmayacak insanları kandırıyorsan işte onun adı "örtülü reklam" olur ve cezaya tabidir.
İstersen bir araştır.
"2 kere gözdağı anlamında "tehTİD" yazdığım için hassas davranan semantics seviyesi yüksek arkadaşımdan ise gerçekten özür dilerim. doğrusu TEHDİT elbette. "
Ama sıradan okuyucu şunu mutlaka anlamalı.
Bugün Max factor hakkında yorumlara bakayım deseniz neredeyse her forumda,her blogta en az bir iki yorum görürsünüz.
DOA hakkında yorum ise sadece burada var ve 8-10 kişilik bir isim listesi tek merkezden sürekli yorum pompalıyor. BUrayı okuyan birisi DOA yı MAX FACTOR den popüler sanacak.
İşte tezgah bu.
sağlık bakanlığı bitti şimdi konu örtülü reklama döndü. ve içinde bulunduğum kullanıcıları reklamcılıkla, hemde örtülü reklam yapmakla suçladınız. avukatıma yazdım, aldığım cevabı yayınlıyorum.
Sayın lekeli cilt rumuzuna sahip forum yazarı, örtülü reklam yapmak ve tüketiciyi yanlış yönlendirmek ciddi bir suçtur. bir suçu isnat edenin ispat mecburiyeti vardır. Ben ve diğer kullanıcılar için yaptığınız bu suçlamanın ispatı gerekmektedir. Aksi hal ve durumlar, sizi acz içerisindeki bir müfteri yapacaktır. Açık kimliğim belli olmamasına rağmen yaptığınız bu suçlamalar, kişilik haklarıma bir saldırı niteliği taşımaktadır. Eğer 7 iş günü içerisinde, örtülü reklam yapıldığını kanıtlamazsanız. Kamuoyu önündeki saygın kişiliğim ve kimliğimi ifşa etmek pahasına, hakkımda yaptığınız gizli reklamcı, kamuoyunu yanıltıyor, gibi suçlamalar dolayısıyla sizden davacı olacağımı bilmenizi isterim. Gereğinin tarafınızca yapılmasını arz ederim.
Ayrıca buradan, gizli reklam yapıldığı iddiası isnat edilen, kadınlar kulübü forum yöneticilerini, gene bu forum başlığında kaç farklı ip ile yorum yapıldığını açıklamaya ve gizli reklam yapılmasına aracı olma fiiline ortak olmak suçlamasına karşı hakkınızda dava açılmasına davet ederim.
Konuda adı geçen DOA markasına sahip denizada kozmetik firması yetkililerini, ise haklarında gizli reklam yatırma suçunun isnat edilmesi dolayısıyla, bu isnadı açıklığa kavuşturmalarını, markaları hakkında kullanılan 5. sınıf marka, çok kötü, tüketici kandırıyorlar gibi açıklamalardan dolayı, türk ticaret kanunu madde 55 a bendi ve madde 57 ye göre hukuki işlem başlatmaya davet ediyorum.
Sanki ben tüzel bir kişilikmişim de bana dilekçe yazıyorsunuz.
Benim bir iddiam yok tahminim var. Bu tahminimi sanayi bakanlığı rekabet üst kuruluna şikayet ederim, onlar da bu iddiayı ciddiye alırlarsa ne ala almazlarsa yine ne ala.
Benim birşey ispatlamama gerek yok.
Orada matbuu form bile var. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tüketici Bilgi Sistemi | ANASAYFA T.C. İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü
müsait olduğunuzda bir bakın.
Yolda giderken birinin trafik kurallarını ihlal ettiğini gördüğünüzde bunu siz mi ispat ediyorsunuz? Bu ülkenin polisi var , her köşede kamera var. Şikayet edersiniz, Bakarlar , trafik kuralı ihlali varsa cezayı keserler. Bu kadar.
Hukuk bilimini eğmeye bükmeye gerek yok. Dikkat edin BİLİM diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?