• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

DOA ya saçma sapan şeyler için sürekli mail atıyorsunuz :) onlarda anında cevap veriyor.

Sağlık bakanlığı izinlerini merak etmediniz mi hiç ? Söyleyin göndersinler herkes görsün..

Varsa tabii.

Üzerinde sağlık bakanlığı onayı olan ürünlerin de bazıları zararlı içerik taşıyor. Ben izin verirken içeriklerini çok kontrol ettiklerini düşünmüyorum o yüzden benim için önemli değil. Kendim az çok branşımdan dolayı kimyasallardan anlarım ve içeriği kendim okumayı tercih ediyorum
Max factor mesela: hayvan deneyleri yapan bir kozmetik firması. Üzerinde sağlık bakanlığı onayının olması benim için çok değersiz

Yahu biriniz de cesur olun bu konuya cevap verin..

DOA ya mail atın , hemen cevabı geliyor nasılsa.

Sağlık Bakanlığı ile yapılan herhangi bir resmi yazışma olsa özür dileyip gideceğim .

Ben yan çizmiyorum , istanbulda isen gelirim dedim. Tekirdağa gelmem kusura bakma. Hele DOA gibi 5.sınıf bir marka için.

Bak sen istanbula gelsen daha iyi olur. Bebek boğaz ortaköy .. ne dersin?

Araştırmacılıga soyunan ve bızlerın tek bır kısı oldugunu dıjıtal ımza oldugunu ıddıa eden sızsınız ben degıl o halde sız gezeceksınız sehır sehır, suçlayan taraf suçunu ispat etmekle meshuldur yalnız gelip gordugunuzde özur de dıleyeceksınız burada.

Üzerinde sağlık bakanlığı onayı olan ürünlerin de bazıları zararlı içerik taşıyor. Ben izin verirken içeriklerini çok kontrol ettiklerini düşünmüyorum o yüzden benim için önemli değil. Kendim az çok branşımdan dolayı kimyasallardan anlarım ve içeriği kendim okumayı tercih ediyorum
Max factor mesela: hayvan deneyleri yapan bir kozmetik firması. Üzerinde sağlık bakanlığı onayının olması benim için çok değersiz

SAğlık bakanlığı izni olması değersiz peki ya DOA evin bodrumunda mutfağında denetimsiz üretiliyorsa , n'olacak ?

Branşınız müsaitse toplum sağlığı açısından bunu savunamazsınız. DAğ başımı burası ? Bakanlık ne işe yarıyor peki ? Max factor lab a gitti tavşana rimel sürülürken yakaladı zannedecek burayı okuyanda.

SAğlık bakanlığı izni olması değersiz peki ya DOA evin bodrumunda mutfağında denetimsiz üretiliyorsa , n'olacak ?

Branşınız müsaitse toplum sağlığı açısından bunu savunamazsınız. DAğ başımı burası ? Bakanlık ne işe yarıyor peki ? Max factor lab a gitti tavşana rimel sürülürken yakaladı zannedecek burayı okuyanda.

Kızlar tamam bende dayanamayıp cevap verdim suçlanmak kötü evet, sinirinizi bozmayın konu dışına çıkmaktan ceza aldırmakta amacıdır bu şahsın.
Sizlerin deneyimlerinizden tatlı sohbetlerinizden mahrum kalmak istemem, sadece şikayet edin ki bizler ceza almayalım:34:

Kızlar tamam bende dayanamayıp cevap verdim suçlanmak kötü evet, sinirinizi bozmayın konu dışına çıkmaktan ceza aldırmakta amacıdır bu şahsın.
Sizlerin deneyimlerinizden tatlı sohbetlerinizden mahrum kalmak istemem, sadece şikayet edin ki bizler ceza almayalım:34:
Haklısın lady dayanamıyor insan cevap vermeyelim şuna.biz cevap verdikçe azıtıyor

KADINLAR KULUBU YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNE ;

DOA başlığında binlerce mesajla reklamı yapılan ürünlerin TC SAĞLIK BAKANLIĞI nezdinde bir değeri olmadığı ortaya çıkıyor. LÜtfen denizada kozmetik firmasından , ürün üretmek için gerekli sağlık bakanlı yazışmalarını , ürün üretim yeri denetleme raporlarını varsa ticaret odası , belediye gibi kurumların raporlarını isteyiniz. Bu böyle yapılmalı.

İnsanlara sağlık bakanlığı denetiminden uzak ürünlerin zımnen de olsa reklamının yapılmasına seyirci kalmayın...

Ya da hiç karışmayın, beni de banlayın olsun bitsin.

kızlar solidlerden hangisini önerirsiniz? Şu yaz aylarında kullanılcak ferah kokular mesela?

(ayrıca bırakın küçücük bi sineğin konu huzurunu bozmasına izin vermeyelim, takmazsak elbet sıkılıp gidicek :33: sanırım tek eğlencesi burası yazık :33::33: bizler ürünleri kullanarak zaten neyin nolduğunu biliyoruz :32::32: )

Verilen onay ve belgeler gerçekten denetlenerek ve hakkını vererek yapılsaydı evet toplum sağlığı açısından bakanlık onayının gerekli olduğunu düşünürdüm, ama pratikte evet önemli değil doa nın onayının olup olmaması. Toplum sağlığı açısından da insanların bu ürünleri kullanmasıyla ilgili çok rahatım, sadece branşımla ilgili değil aynı zamanda bu dünyanın bir bireyi olarak

Kozmetik sektöründe yapılan deneylere gelince: tavşanlara tabii ki makyaj yapmıyorlar. İçerikteki maddeleri deniyorlar ve hayvanın ne kadar sürede hasta olduğuna bakıyorlar. Bunu sizin de benim kadar bildiğinizi düşünüyorum lekeli cilt

arkadaşım ben buraya 2 yıldır üyeyim çeşitli konulara yorum yaptım son 6 ay doayla tanıştım ve memnun kaldım yazıyorum.Sen mesaj yazmışsın hepsi kötülemek için.Şimdi sen mi güvenilirsin benmi ?daha dün sürdüm shea butterı elime yaram geçti sabunla yüzümü yıkadım rengi açıldı şampuanını kullandım saçla ilgili hiç bir problemim yok .Sanane bunca insan bunu kullanıp memnun kalmışsa ? deneyen alır görür karar verir alırsa alır almazsa almaz Sana ne.Hepimizi çok düşünüyosun galiba kendini paralıyosun burda.ben kendim alıp kullanmasam inanırdım belki dediklerine ama aldım baktım gördüm.Gene alıcam.Senin savunduğun yabacı markalara ne idüğü belirsiz markalarda para vermiycem.En azından türk ekonomisine katkı var yabancılara heleki gram iyiyliğimizi düşünmeyen yabancılara para yedirmiycem.Beğendim reklamınıda yaaprım bas bas bağırırm sana ne okumayıp geçersin bir sürü başlık var bu sitede girip bi başlığa kullamayın buu çok kötü diyip bas bas bağırayımmı şimdi ne kadar samimi olur acaba.Kısacası amacın belli yaptığın iş belli daha fazla rezil olma buralarda.Kimin reklamını yapıyosan onada başarısız oldum üzgünüm dersin

Yahu biriniz de cesur olun bu konuya cevap verin..

DOA ya mail atın , hemen cevabı geliyor nasılsa.

Sağlık Bakanlığı ile yapılan herhangi bir resmi yazışma olsa özür dileyip gideceğim .

sordum cevap geldi şimdi özür dile ve insanları rahatsız etme.

$0 (1700×2338) - Google Chrome_2012-06-23_13-59-38.jpg

Tatlım en başından dedim.Bu kendini bilmez şahsiyette cevap vermeyip kötü içerik yazan tuşu kullanıp şikayet edelim diye...
Şahsiyettin istediği buydu işte..Forumun huzurunu kaçırmak..
Delinin biri kuyuya 1 taş atmış 40 akıllı çıkaramamış durumuna düştük yani...

Lütfen artık ciddiye almayın bu üyeyi..:ssz:

evet hatırladım sen demiştin :1:
sana güvenip 2 tane aldım :52:

nane sabunu çok ferah tam yaz için nane şekeri kokusunu seviyorsan bayılacaksın :34:

Çiçek kokularından hoşlanıyorsan eminim beğeniceksin tatlım.
Nane şekerine bayılırım biran önce gelsinde deneyeyim :9::9:

Nane sabununu arkadaşıma hediye etmiştim dün telefonda çok güzelmiş bu sabun yaa ben çok terlıyordum banyoda iyi oldu devamlı kullanıyorum dedi, aslında sanki bana " sabunu çok sevdim bitmek üzere yenisini alır mısın" diye de bir mesaj verir gibi bir hali vardı :1:

Bu izmir sıcaklarında çok iyi gelecek ozaman bu sabun bana:21::21:

Kızlarr lütfen cevap vermeyin ceza alırsanız nasıl fikir paylaşımı yapacağız burada,daha çok doa ürünü var kullanılacak :23::23:

Evet bir resmi yazışma belgesi geldi. Öncelikle özür diyorum.

Yalnız bu belge Temmuz,2010 tarihli. Yani süresi geçmiş.

Ayrıca bildirimi yapılan 55 ürün nedir o belli değil. O listenin ek dosyada olması gerekir. Hangi ürün izinli hangisi değil ortaya çıkar.

Yine de belge belgedir.

Hepinize iyi günler.

Back