- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
size dilekçe yazmadım, bir çağrıda bulunarak isnat ettiğiniz suçlamayı gerekli merciler kanalıyla ispata çağıran bir tebligatta bulundum, alıntı yaparak bu tebliğimi kabullenmiş sayılıyorsunuz, bunu hatırlatırım. sizinkisi tahmin değil yazdığınız bütün yazılar, burada bulunan şahısların bir dijital reklam ajansı elemanı olduğu yönündeydi, siz burada bulunan şahısları reklam yapmakla suçladınız, bu forumu buna ortak olmakla suçladınız, ayrıca doa markasını örtülü reklam yapmakla, tüketiciyi yanlış yönlendirmekle suçlayıp, 5. sınıf marka, çok kötü, nerede üretildiği belirsiz, ruhsatsız izinsiz olmakla itham ettiniz. özelde şahsım, genelde bütün kullanıcılar, size şüphelerinizi forum yönetimine bildirmeniz, firmayla iletişim kurmanız, gerekli mercilere şikayet etmeniz konusunda çağrılarda bulunmasına rağmen bunu yapmadınız. bazı yorum yapan arkadaşlar, özel bilgilerini paylaşacaklarını dilerseniz ziyaret edebileceğini söylemesine rağmen, sorduğunuz her soruya cevap vermek için firmayla iletişim kurarak cevaplar yayınlamamıza rağmen, siz bu cevaplara rağmen, burada yorum yazanları, bu forumu ve markayı kötülediniz. sizin yaptığınız insanların kişilik haklarına forumun güvenirliğine ve firmanın marka haklarına saldırmaktır. ben size bir çağrıda bulundum, lütfen açık kimliğinizle 1 hafta içinde bu şahsi düşüncelerinizi ispata yönelik bir şikayette bulununuz ve şikayetinizin sonuçlarını deklere ediniz.
Şahsıma yapılan hakaretler için ''spekülasyon, dijital imza, tüketici olduğum halde tüketiciyi yanlış yönlendirmek, .... vs'' hukuki anlamda hareket halinde sonuna kadar bende varım!
Bende laktik asitimin gelmesini dört gözle beklemekteyim birde shea butterım. şuanki bitti biticek azıcık kaldı.
Ah o laktik dört gözle beklemekteyim sanırım pazartesi elimizde olur
Son düzenleme: