Doa Kozmetik Ürünleri

Canım kapitalist sistemin köleliğini yapmak böyle bir şey..Paranın uşakları önlerine çıkan engelleri ezmek için, rezilce her yolu denerler..
Hayvanlar üzerinde test yapma iğrençliğinin yanında, 3 liralık ürünü 103 liraya satarak bütün insanların hakkına girersin..Üstelik bunu yaparken doğayı ve insanı zehirlersin..

Sonra günün birinde 3 liralık ürünü 4 liraya satan, önce insan, sonra hayvan ve doğa dostu birilerine denk gelirsin...
Önceleri bu insanlara küçük insanlar gözüyle bakarsın, tedirgin etmezler seni..
Günler ilerledikçe, firmanın müşterilerinin devamlı arttığını, bu artışın yanı sıra bir de sini bozucu memnuniyetlerini izlersin..

Daha fazla bu kuyruk acısına, bu hazımsızlığa, bu şişkinliğe dayanamayıp arsızca kendini rezil etmeye başlarsın...Hiç te utanmazsın hani..
Paranın uşaklığını yapmak böyle bir şey hayatım..O yüzden sakin olmakta, ruh sağlığına şüpheyle baktığımız insanlara cevap vermemekte, onları görmemekte fayda var..

Son düzenleme:

Hiç kullanmadım ama tüy azaltıcı kremlere genel olarak pek guvenmıyorum işe yaramayacaklarmış gıbı gelıyor bana, hadi bakalım sizler deneyin yorumlarınızı yaparsınız.

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

arkadaşlar firmanın sitesini inceledim üzelerek söyliyim hiç ama hiç güven vermedi bana..site bile çok vasat hazırlanmış bi site..üstelik iki senelik bi firma..benm en çok dikkat ettiğim ürünlerin geliştirilme aşaması..bu konuda hiç bir bilgi yok..2010 yılında pat diye 100 küsür ürünle ortaya çıkıyorsun..bunları ne kadar sürede formüle ettin ne kadar sürede geliştirip sunum aşamasına geldin..kimler üzerinde test ettin..hiçbir bilgi yok..çok kısa bir özgeçmiş koymuşlar siteye o kadar..

Bende laktik asitimin gelmesini dört gözle beklemekteyim birde shea butterım. şuanki bitti biticek azıcık kaldı.

arkadaşım doğal yağın nesini geliştirecekler. ha şampuana kreme gelince oriflime de vardır zaten, almana ne hacet.

amma yorum yapmışsın..

DOA konusunda olumsuz yorum yapmak yasak.

eleştrel olarak bakmak yasak.

fimaya mail at hemen cevaplarlar gerçi buradan da hemen cevaplıyolar ya

arkadaşım doğal yağın nesini geliştirecekler. ha şampuana kreme gelince oriflime de vardır zaten, almana ne hacet.

hiç bir ürünü iyice incelemeden kullanmam..bahsettğin firmanın ürünlerini 15 senedr kullanıyorum..bir daha elime almam dediklerim de oldu elimden düşürmediklerim de..ama bu ülkede en çok naturel ürün diyerek insanların cebini boşaltıyorlar..ayrıca ben 15 senedir kullandığım markayı bile bu kadar sahiplenmiyorum siz niye bu kadar kendi şirketiniz gibi sahiplenmişsiniz anlayamadım..gerek yok ki..neyse hakınız da hayırlısı..

insan bazen çıldırabiliyor, kusura bakmayın, bir şeyi sahiplendiğimiz yok, sadece haksız suçlamalara maruz kaldık ve ben sinirden kendi kendimi yiyorum. kusura bakma tavrım sana değildi. zaten bir mesaj daha attım sonra. onca tartışma dönmüş başlıkta, sen yazınca bende yazdığın yazılara baktım, oriflime ya yeni katıldığını falan yazmışsın 4 ay öce, sonra aynı başlığa birçok yazı yazmışsın, benimki ani bir tepki oldu kusura bakma. tekrar özür dilerim.

canım site başarısız olabilir ilk günler bana da güven vermemişti (ki 3 kişi çalışıyorlar siteye yükledikleri çoğu resim silinmiş öyle biliyorum..) ama ambalajdan çok içerik önemlidir 15 senedir kullandığın ürünlerin içeriklerini tek tek araştırdın mı? benim şahsen doa dan alışveriş yapma sebebim insana ve doğaya saygı duyduklarından dolayı ve fiyat politikası, shea yağını daha iyi kalitede ve fiyatta başka bi firmadan bulacağını sanmıyorum... güvenmezsin o senin bileceğin iş ben kendi adıma mahrum kalmadığım için mutluyum başka kimsede ilgilendirmez beni...

Bu ülkede gerçekten doğal ürün diye insanların cebini çok boşaltıyorlar. Geçen özcan bey kullandığım saç kremine içeriği çok benzeyen bir kremin linkini atmıştı: 66 liraydı. Ben o kremi doadan 10 liraya alıyorum (250 ml lik beyaz krem)

başlık çığrından çıkmış bi durumda ve amacı saptırılmış... tabiki memnun olanlar ve olmayanlar olacak olmalıdır da benim takıldığım nokta ben burada sürekli bir atışma okumak istemiyorum.... kullananlar ne kullandı ne değişim oldu farklı nasıl kullanılabilir bunun gibi konular benim istediğim..

hatta benden bir tavsiye bide doa kozmetikten memnun kalmayanlar diye bi başlık açılsın onuda okumak isterim. yada doa kozmetik sohbet başlığı açalım

sağlık söz konusu tamam ben bu firmaya güvendim ürünlerini kullanıyorum başka biri güvenmez kullanmaz yada kafasında soru işaretleri vardır aydınlanmak ister yazar ama kimse kimseyi itham edemez etmemelidir..

Ne diye çıldıracak duruma geldin onu anlayamadım ? Beni mi kastediyorsun ? Eğer öyle ise bu foruma üye oldum olalı toplam yazdığım mesaj sayısı 66 tane. Hadi onun 30 tanesini DOA ile ilgili yazmış olayım. DOA başlığında 3.000 e yakın mesaj var. Benim mesajlarım ise ürünlerle ilgili bile değil.
"shea butter aldım çok kötü" mü demişim, hayır. Benim eleştrim sizin tavrınıza. Bakın ne güzel anlatmış tabi anlayana : "Babanızın markası gibi neden sahipleniyorsunuz?" diye soruyor.
Cevap yok....

Böyle olmaz. Bu yöntem çok anlamsız. Açın okuyun , coco chanel i okuyun, elizabeth arden i okuyun , loreal i okuyun. 100 yıldan uzun süreli markalar bunlar. Ama bu markalarla ilgili bu forumda bu kadar mesaj var mı, yookkk. Böyle marka olmadılar zaten. Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez. Beğenmeyene "hayır beğeneceksin" denir mi? Ben DOA ürünlerinin kaliteli olduğuna inanmıyorum. Sebebi de sizlersiniz. Antipati toplamaya bir başladınız mı 3.000 mesaj değil 300.000 mesajınız olsa sonuç hüsran olacaktır. Bilginize.

2 ürünün içeriğinin neredeyse aynı olması bitmiş ürünlerin de aynı olacağı anlamına gelmez. Kozmetikte uzmanlaşma yok mu? Hangi ısıda üretildi , hangi bileşen % kaç katıldı , ambalaj hava alıyorsa ürün bozulabilir. Yani un+yağ+şeker var diye herkes güzel helva mı yapacak. yok olmaz böyle bir açıklama çok yanlış.

arkadaslar acıkcası ben de ürün yorumları okumak istiyorum
zaten kadınlarkulübünü en cok kullananların faydalı yorumları icin seviyorum
o kadar eleştiriden sonra gittim saclarımı tekrar inceledim
ya cok bakımsız görünen saçlarım hakikaten toparlamış
peki ben bunun icin cok para mı harcadım hayır
ha işe yarmasaydı o paraya yanacak mıydım hayır
o cok meshur markalar beni cok mu memnun etti, hayır
şimdi ürünü beğenmediysem sırf burda ovuyolar diye tekrra alır mıyım, hayır
hele benim sacım gibi sorunlu bir saç, asla sac sekillendirici kullanamazdım, hemen kepek kasıntı, hindistan cevizi yagı hem parlatıyor hem de kepek kasıntı yapmıyor
ben bu yorumu yapmaktan niye gocunayım şimdi
sac dökülmesi icin olan yagı ikinci kez kullandım ama fayda görmedim belki erken
ha işe yaramasa da bi daha almam yani, bu kadar basit

İçeriği benziyordu dedim yüzde yüz aynı demedim ki, neyse

Ben de bugün bir soru sormuştum ama hararetin içinde kaynadı gitti kızlar. Nar çekirdeği ile üzüm gelmişti kullananlardan tavsiye beklemiştim. Cilt tipim kızarık ve kılcal damarlar yüzeyde onları nasıl kullanmalıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…