direncim dua etsinler senin üzülmeni istemiyorum yoksa ceza falan umrumda değil kendimi yazacakları yazmamak için fena tutuyorum haberin ola
bu ne ya tamam biz burda belirli bir kaç kişiyiz ve memnuniyetimizi dile getiriyoruz,insanların aklı var fikri var biz memnunuz diye millet memnun olmak zorunda değil alan dener görür memnun olmayan nedenini yazar isterse şikayet eder ama bunun elle tutulur bir sebebi olur sırf fazla sayıda mesaj yazarak konuştuk diye bu kadarda gelinmezki insanın üstüne MEMNUNUZ arkadaşım SA-NA-NEEEEEE
dediğin markayıda senelerce kullandım verdiğim paraya rağmen istediğim kadar memnun olmadım yazmadım ne diye başkalarınında parasına kıyayım
doa verdiğim paranın karşılığında fazlasıyla hakketti yazdıklarımı
oğlumun yaz aylarında oluşan yaralarına bile iyi geldi hemde yok paraya
her gün ayrı bir sabunla oynuyor kokluyor içim rahat ben daha o bahsettiğin markaya dokunmasına bile izin vermedim hadi ben güzelleşmek uğruna kullandım kötü de demiyorum ama onca para alıyorlar izin verde biraz değsin
bırak doa ile uğraşmayı küçük bir firma sizin sonunuzu getirecek diyemi korkuyorsunuz kendilerininde dediği gibi onlar küçük bir firma korkmayın...
Canım kapitalist sistemin köleliğini yapmak böyle bir şey..Paranın uşakları önlerine çıkan engelleri ezmek için, rezilce her yolu denerler..
Hayvanlar üzerinde test yapma iğrençliğinin yanında, 3 liralık ürünü 103 liraya satarak bütün insanların hakkına girersin..Üstelik bunu yaparken doğayı ve insanı zehirlersin..
Sonra günün birinde 3 liralık ürünü 4 liraya satan, önce insan, sonra hayvan ve doğa dostu birilerine denk gelirsin...
Önceleri bu insanlara küçük insanlar gözüyle bakarsın, tedirgin etmezler seni..
Günler ilerledikçe, firmanın müşterilerinin devamlı arttığını, bu artışın yanı sıra bir de sini bozucu memnuniyetlerini izlersin..
Daha fazla bu kuyruk acısına, bu hazımsızlığa, bu şişkinliğe dayanamayıp arsızca kendini rezil etmeye başlarsın...Hiç te utanmazsın hani..
Paranın uşaklığını yapmak böyle bir şey hayatım..O yüzden sakin olmakta, ruh sağlığına şüpheyle baktığımız insanlara cevap vermemekte, onları görmemekte fayda var..
Son düzenleme: