Evet bir resmi yazışma belgesi geldi. Öncelikle özür diyorum.
Yalnız bu belge Temmuz,2010 tarihli. Yani süresi geçmiş.
Ayrıca bildirimi yapılan 55 ürün nedir o belli değil. O listenin ek dosyada olması gerekir. Hangi ürün izinli hangisi değil ortaya çıkar.
Yine de belge belgedir.
Hepinize iyi günler.
sesin kesildi nooolduuu
kızlar asitler hakkında bilginiz var mı nasıl kullanılıyor
ozon yağını yarıladım ama bir fayda göremedim zaten çok kötü kokuyor, düzenli de kullanmıştım oysa.
şimdi nar çekirdeği yağına başladım o da fena kokuyor olmazsa bir de pirinç keğeniği deneyeceğim o da olmaı bu lekelere alışacağım
Canım ozon yağı çıkalı ne kadar oldu daha? Nar çiçeği ona keza...Lekelerin için bu kadar sürede bir sonuç beklersen çok büyük hayal kırıklığına uğrarsın
Ben 1 senedir uğraşıyorum..Anca azalma ve açılma var..Cilt lekesi bunlar, sivilce falan değil ki..
Biraz sabır lütfen..Uyguladığın tedaviye bıkmadan devam edip, güneş koruyucunu da ihmal etmemen gerekiyor..
Nar çekirdeği yağının kokusuna katılıyorum, neden öyle kokuyor o ya, beni de çok zorluyor
Canım ozon yağı çıkalı ne kadar oldu daha? Nar çiçeği ona keza...Lekelerin için bu kadar sürede bir sonuç beklersen çok büyük hayal kırıklığına uğrarsın
Ben 1 senedir uğraşıyorum..Anca azalma ve açılma var..Cilt lekesi bunlar, sivilce falan değil ki..
Biraz sabır lütfen..Uyguladığın tedaviye bıkmadan devam edip, güneş koruyucunu da ihmal etmemen gerekiyor..
Nar çekirdeği yağının kokusuna katılıyorum, neden öyle kokuyor o ya, beni de çok zorluyor
Ozon yağlarına sağlık bakanlığı izin vermiyor işte. Zaten yeni çıkmış , yani 2010 da ki 55 ürünün içinde o yok demek ki.
Bu DOA da bir durum var ben sağlık bakanlığına bir mail atayım bakayım. Bu forumu da incelemelerini isteyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?