• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Bakın size daha önce burada yazdım o mesajımı görmemezlıkten geldınız, madem bu kadar araştırmacı ruha sahıp bırısınız tamam araştırın ama ıyı arastırın daha önce dedım size özelden adresımı verebılırım yasadıgım sehre gelırsınız aldıgım urunlerı gosterırım yuzyuze konusuruz, suphelendıgınız o 8-10 kısılık ısım lıstesı dedıgınız kısıler de sanırım verebılırler adreslerını şehır şehır gezersınız o kısılerle yuz yuze gorusursunuz fakat kendı gercekten çok cıddıyım ne dersınız?

Hayatım varsa şikayeti yöneticiye bildirip.Burda yazışanların Bilgisayar ip adreslerinden kim nerden yazıyor görebilir...Ben bu siteye falcılar kısmını okuyup üye olup girmiştim..Orda aylarca yazışmaları takip ettim ve çokta falcı geziyordum:)Bir ara forumma bir bayan falcı ismi geçmeye başladı..Çok fazla üyelik onun için çok iyi diye mesajlar yazıyorlardı..Yöneticiler o bayan hakkında yazan üyeleri araştırınca 1 kişinin aynı bilgisayar üzerinden 6-7 adet üyelik alıp o bayanın reklamanı yaptığını tespit ettiler...
Yani işin özü varsa birilerinin şüphesi yöneticeye bildirip araştırsın buradaki üyelikleri..

Beğenmek gibi durumunuz yok tek ürün denemeden aleni max reklamıyla araya giren sensin!
Git bul arkadaşım memnun olacağın ürünü, bizim memnuniyetimiz ceza almana rağmen ısrarla neden sana batıyor?
Üstüne ''dijital imza olduk, tezgah kurucu olduk'' sen kimsin ne münasebet gelip hakaret edebiliyorsun!:47:
Zekanın sınırı olmadığı gibi aptallığında sınırı yok ama...
(Kadınlar kulubu de eğer böyle düşünüyorsa - tek taraflı- beni lütfen banlasın olsun bitsin !!!!) diye yönetime ceza almış biri olarak oynayabileceğini sanıyorsan yanılırsın
Buyur gel İzmir deyim hem seni biraz çeşmeye kuşadasına götürürüm sevabına:1:

Aptal sözünü sana iade ediyorum.

Akıllı insan DOA gibi saçma sapan ürünlerin böyle forumlarda 2.000-3.000 mesaj yayınlayarak marka olamayacağını bilir.

Kızlar konu ilerlediği için yeni okuyacak arkadaşların gözünden kaçmaması için tekrar etmek istedim, solid parfümü duştan sonra koltuk altınıza yedirin deodorantlara elveda dersiniz benim gibi:32::9:

Dediğini uyguladım gerçekten çok iyi oluyor deodoranta gerek kalmıyor:)

8-10 kişi oturmuş bilgisayarın başına 24 saat sürekli DOA hakkında yorum yazar mı?

Yazıyorsa siz şüphelenmez misiniz? Bunlar reklamcı işte.. Bunu görmemek için kör olmak gerek.

DOA nerede üretiliyor,sağlık bakanlığından izinli mi o bile belli değil.

arkadaşım deli etme insanları lütfen, insanlara reklamcı deme, bu ağır bir itham, burada senelerdir üye olan insanlar, yazıyor, düne kadar doa yokken onlar bu forumda yazıyorlardı, insanları zan altında bırakma. senelerce yüzlerce liralar verdiğim kozmetik ürünleri alırken, hep sağlık bakanlığı izinleri olduğunu söyleyenlere para verdim. yüzlerce lira verdiğim ürünlerden alamadığım sonuçları, 3,5 liralık shea butterden aldım. sağlık bakanlığı izni diye bir şeyin olmadığını ben ilk defa doa dan öğrendim. saygım kat be kat arttı. sevgili araştırmacı kişi bak sitelerinde ne yazıyor.

"Devletin izni Sağlık Bakanlığı onayı diye birşey yoktur. Kozmetik ürünler için üretici veya İthalatçı 5324 sayılı Kozmetik Kanunu gereği Sağlık Bakanlığı İEGM (İlaç Eczacılık Genel Müdürlüğüne) sorumlulukları kendilerine ait olmak üzere ürünler için bildirim dilekçesi verirler. Yani izin yoktur, bir malı üretirken veya ithal ederken bir bildirim formu doldurmanız yeterlidir. Bu form sonrasında bildiriminizde yanlışlık veya eksiklik varsa bakanlık işlem yapar"

buda sağlık bakanlığı linki bana gönderdiklerinde gözlerim faltaşına dönmüştü yıllardır nasıl kandırıldığımızı ördüm.

Kozmetikler Şube Müdürlüğü

arkadaşım deli etme insanları lütfen, insanlara reklamcı deme, bu ağır bir itham, burada senelerdir üye olan insanlar, yazıyor, düne kadar doa yokken onlar bu forumda yazıyorlardı, insanları zan altında bırakma. senelerce yüzlerce liralar verdiğim kozmetik ürünleri alırken, hep sağlık bakanlığı izinleri olduğunu söyleyenlere para verdim. yüzlerce lira verdiğim ürünlerden alamadığım sonuçları, 3,5 liralık shea butterden aldım. sağlık bakanlığı izni diye bir şeyin olmadığını ben ilk defa doa dan öğrendim. saygım kat be kat arttı. sevgili araştırmacı kişi bak sitelerinde ne yazıyor.

"Devletin izni Sağlık Bakanlığı onayı diye birşey yoktur. Kozmetik ürünler için üretici veya İthalatçı 5324 sayılı Kozmetik Kanunu gereği Sağlık Bakanlığı İEGM (İlaç Eczacılık Genel Müdürlüğüne) sorumlulukları kendilerine ait olmak üzere ürünler için bildirim dilekçesi verirler. Yani izin yoktur, bir malı üretirken veya ithal ederken bir bildirim formu doldurmanız yeterlidir. Bu form sonrasında bildiriminizde yanlışlık veya eksiklik varsa bakanlık işlem yapar"

buda sağlık bakanlığı linki bana gönderdiklerinde gözlerim faltaşına dönmüştü yıllardır nasıl kandırıldığımızı ördüm.

Kozmetikler Şube Müdürlüğü

offf bunaldım artık şunu oku işte

Özelınızde yazdım gelebılecek mısınız?

Tabi ki senin 3 kuruşluk DOA ürünlerin için gelmeyeceğim. İstanbul metropol sen gel bebek te boğaza karşı kahve içeriz, falına bakarım.

Şu DOA nın sağlık bakanlığı izinlerini de getir lütfen gelirken. Varsa tabii

Son düzenleyen: Moderatör:
Aptal sözünü sana iade ediyorum.

Akıllı insan DOA gibi saçma sapan ürünlerin böyle forumlarda 2.000-3.000 mesaj yayınlayarak marka olamayacağını bilir.

Aaaa zeka kısmını üzerine almadığına göre :1::1::1:
Sana sıkıntın neyse ara firmayı sor dedik ama sen gelip bizleri defalarca itham ettin şimdide kendinle ilgili okudukların zoruna gitmeyecek:34:

Oooo hemen yan çizdik bundan ötesı yok işte bu kadarlıkmıssınız forum yönetıcılerı gerekenı yapar artık umarım sızın hakkınızda.

Son düzenleme:
offf bunaldım artık şunu oku işte

Sen herkesi kendin gibi sanıyorsun galiba.

Bak o verdiğin linkte ne yazıyor,bana link veriyorsun ama kendin okumuyorsun.

"Kozmetik ürün bildirim kabul belgesi" diye bişey var ve şu anda o izin belgesidir. O var mı O ???

DOA nın KOZMETİK ÜRÜN BİLDİRİM KABUL BELGESİ var mı? Bence kesinlikle yoktur.

Hadi hemen bir mail atın cevaplasınlar da bize gösterin.

Bir kozmetik ürünün topluma güvenli ve mevzuata
uygun bir biçimde sunulmasından o ürünün üreticisi
sorumludur. İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü Kozmetikler Şubesi kozmetik
ürünlerin piyasa gözetim ve denetimi ile yetkili ve sorumlu olup kozmetik
ürünler ve üretim yerleri için herhangi bir izin belgesi
düzenlenmemektedir.

Oooo hemen yan çizdik bundan ötesı yok işte bu kadarlıkmıssınız forum yönetıcılerı gerekenı yapar artık umarım sızın hakkınızda.

Ben yan çizmiyorum , istanbulda isen gelirim dedim. Tekirdağa gelmem kusura bakma. Hele DOA gibi 5.sınıf bir marka için.

Bak sen istanbula gelsen daha iyi olur. Bebek boğaz ortaköy .. ne dersin?

telefonla çağrı merkezlerini aradım . çok ilgililer.bende az önce sipariş ettim. şampuan bakım kremi ve shea butter.bakalım sonuçlarını burada paylaşıcam.

KOZMETİK ÜRÜN BİLDİRİM KABUL BELGESİ

O linki okuyun , bir üründen elbette üreten sorumludur ama herhalde kafasına göre de üretmez. evin mutfağında mı üretiyor bunu.

DOA nın sağlık bakanlığı ile yaptığı herhangi bir yazışmaya bile razıyım. O bile yoktur !!!

Kızlar allah aşkına cevap vermeyin mutlu oluyor siz onu kaale aldıkça. 3liralık ürünü bile denemeden yorum yapan birinin mesajlarını kaale almaya gerek yok bence. Kuyruk acısı var sanırım onun doa ile ilgili bu şekilde insanları karalayarak mutlu oluyor kendi kendine galiba.

Ben yan çizmiyorum , istanbulda isen gelirim dedim. Tekirdağa gelmem kusura bakma. Hele DOA gibi 5.sınıf bir marka için.

Bak sen istanbula gelsen daha iyi olur. Bebek boğaz ortaköy .. ne dersin?

Senin kullandığın 1.sınıf marka nedir? ismini ver de kim için çalıştığın belli olsun!
Büyük balık küçük balığı yer hesabı; küçük yerel işletmeleri bu şekilde mi eziyorsunuz?

Bak ne diyorum size :

DOA "denizada kozmetik" olarak sağlık bakanlığı ile yaptığı herhangi bir yazışmayı gösterin , yine tamam.
DOA sağlık bakanlığından izini falan yok bu ortaya çıktı, onu geçtim. Herhangi bir resmi yazışma yani..

cevap vermiyim diyorum dayanamıyorum.izin belgesi düzenlenmemektedir yazıyor sağlık bakanlığı sitesinde hala aynı şeyi söylüyor.bide izni yok ortaya çıktı diyor hey Allahım

Back