Bakın size daha önce burada yazdım o mesajımı görmemezlıkten geldınız, madem bu kadar araştırmacı ruha sahıp bırısınız tamam araştırın ama ıyı arastırın daha önce dedım size özelden adresımı verebılırım yasadıgım sehre gelırsınız aldıgım urunlerı gosterırım yuzyuze konusuruz, suphelendıgınız o 8-10 kısılık ısım lıstesı dedıgınız kısıler de sanırım verebılırler adreslerını şehır şehır gezersınız o kısılerle yuz yuze gorusursunuz fakat kendı gercekten çok cıddıyım ne dersınız?
Hayatım varsa şikayeti yöneticiye bildirip.Burda yazışanların Bilgisayar ip adreslerinden kim nerden yazıyor görebilir...Ben bu siteye falcılar kısmını okuyup üye olup girmiştim..Orda aylarca yazışmaları takip ettim ve çokta falcı geziyordum:)Bir ara forumma bir bayan falcı ismi geçmeye başladı..Çok fazla üyelik onun için çok iyi diye mesajlar yazıyorlardı..Yöneticiler o bayan hakkında yazan üyeleri araştırınca 1 kişinin aynı bilgisayar üzerinden 6-7 adet üyelik alıp o bayanın reklamanı yaptığını tespit ettiler...
Yani işin özü varsa birilerinin şüphesi yöneticeye bildirip araştırsın buradaki üyelikleri..