DOA ya saçma sapan şeyler için sürekli mail atıyorsunuz :) onlarda anında cevap veriyor.
Sağlık bakanlığı izinlerini merak etmediniz mi hiç ? Söyleyin göndersinler herkes görsün..
Varsa tabii.
Ben yan çizmiyorum , istanbulda isen gelirim dedim. Tekirdağa gelmem kusura bakma. Hele DOA gibi 5.sınıf bir marka için.
Bak sen istanbula gelsen daha iyi olur. Bebek boğaz ortaköy .. ne dersin?
Üzerinde sağlık bakanlığı onayı olan ürünlerin de bazıları zararlı içerik taşıyor. Ben izin verirken içeriklerini çok kontrol ettiklerini düşünmüyorum o yüzden benim için önemli değil. Kendim az çok branşımdan dolayı kimyasallardan anlarım ve içeriği kendim okumayı tercih ediyorum
Max factor mesela: hayvan deneyleri yapan bir kozmetik firması. Üzerinde sağlık bakanlığı onayının olması benim için çok değersiz
Üzerinde sağlık bakanlığı onayı olan ürünlerin de bazıları zararlı içerik taşıyor. Ben izin verirken içeriklerini çok kontrol ettiklerini düşünmüyorum o yüzden benim için önemli değil. Kendim az çok branşımdan dolayı kimyasallardan anlarım ve içeriği kendim okumayı tercih ediyorum
Max factor mesela: hayvan deneyleri yapan bir kozmetik firması. Üzerinde sağlık bakanlığı onayının olması benim için çok değersiz
Haklısın lady dayanamıyor insan cevap vermeyelim şuna.biz cevap verdikçe azıtıyorKızlar tamam bende dayanamayıp cevap verdim suçlanmak kötü evet, sinirinizi bozmayın konu dışına çıkmaktan ceza aldırmakta amacıdır bu şahsın.
Sizlerin deneyimlerinizden tatlı sohbetlerinizden mahrum kalmak istemem, sadece şikayet edin ki bizler ceza almayalım
SAğlık bakanlığı izni olması değersiz peki ya DOA evin bodrumunda mutfağında denetimsiz üretiliyorsa , n'olacak ?
Branşınız müsaitse toplum sağlığı açısından bunu savunamazsınız. DAğ başımı burası ? Bakanlık ne işe yarıyor peki ? Max factor lab a gitti tavşana rimel sürülürken yakaladı zannedecek burayı okuyanda.
Kızlar tamam bende dayanamayıp cevap verdim suçlanmak kötü evet, sinirinizi bozmayın konu dışına çıkmaktan ceza aldırmakta amacıdır bu şahsın.
Sizlerin deneyimlerinizden tatlı sohbetlerinizden mahrum kalmak istemem, sadece şikayet edin ki bizler ceza almayalım
evet hatırladım sen demiştin
sana güvenip 2 tane aldım
nane sabunu çok ferah tam yaz için nane şekeri kokusunu seviyorsan bayılacaksın
Nane sabununu arkadaşıma hediye etmiştim dün telefonda çok güzelmiş bu sabun yaa ben çok terlıyordum banyoda iyi oldu devamlı kullanıyorum dedi, aslında sanki bana " sabunu çok sevdim bitmek üzere yenisini alır mısın" diye de bir mesaj verir gibi bir hali vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?