Doa Kozmetik Ürünleri

yaa bugün benim siparişlerim geldi ama hiç hediye göndermemişler. ( melissssaaacm bu laktik asidi % kaçlık olanından alalım 250ml lik duş jeline ne kadar koyalım? Ne dersin? TCA yı nasıl kullancaz benm de çatlaklarım ve bacaklarım da lekelerim var. (( kurtulmak istiorum...

ayyy allahım neler okudum öyleee
ben bu tca ve laktik asite şimdiden bittim ama önce deneyimleri okumak istiyorum çünkü hiç bir deneyimim yok ama cilt yenilenmesine ve çatlaklara iyi gelmesine çok sevindim
kış gelir gelmez ilk işim bu olacak ama bir arkadaş bilgisayar karşısında bile koruyucu kullandığını yazmıştı tv izlerken bile etkilenebiliyormuş soyulan cilt
biraz zor olucak ama kış ayları en uygun zaman yakında tatile çıkıcam düşünsenize tca yapıp güneşlendiğimi yamulurum heralde allah korusunnn
sabırsızlıkla deneyimli arkadaşların deneyimlerini izlicem

tca kullanmaya niyeti olan arkadaşlar 2 kere düşünün lütfen. bu işlerde bi tecrübeniz yoksa kendi başınıza yapmayın. kaş yapayım derken göz çıkarmaya gerek yok...
ayrıca esmer tenliyseniz tca pek tavsiye edilmez benden uyarması

Laktik asiti sade uygulamayı düşünmüyorum hafif peeling peşindeyim, evet bembeyaz pamuk tenimi evde dışarıda pcde 50+ ile bende koruyorum
O soyulan cilt bu mevsimde facia olur gidenlerin 5 katı geri döner, güneşlenme planım asla yok güneşe artık harç bitti yapı paydos cilt kanserleri aldı başını gidiyor

Katılıyorum

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum fazlasıyla geri döner lekeler lady sen kışında güneş kremi kullanıyor musun? ben kullanıyorum (15 faktör) ama araştırdığım kadarıyla yaz kış cildi koruyunca cilt kendi kendini korumayı bırakıyor ve gerekli şeyleri üretmiyor bu nedenle krem kullanmakla doğru birşey mi yapıyorum emin değilim sen bu konuda ne düşünüyorsun?

tatlım burdaki kız koyu tenli ama uygulamasını gösteriyor [video=youtube;nkwzinySfI8]http://www.youtube.com/watch?v=nkwzinySfI8[/video] :44:

Valla canım az da olsa kullanmak gerek diye düşünüyorum kullanıyorum kış olabilir ama ultraviyole kış diye tatil yapmıyorki

yazları yüzüm hariç vücudumun bronzlaşmasını seviyorum yüzüme koruyucu sürüyorum tatile gidip güneşlenmemek zor zaten oğlumun peşinde olmak bile yetiyor bronzlaşmaya ama ilk 2 gün ciddi güneşe maruz kaldığımı saklayamam özelikle bacaklarımda çokkk seviyorum bronlaşmayı napim buda benim zaafım işte

rabbim o kötü hastalıktan korusun hepimizi adını bile anmayı sevmiyorum
güneş bizim için hem gerekli hemde zararlı,tıpkı yediğimiz içtiğimiz bir çok şey gibi 10 gün güneşten alabildiğim yararlı zararlı ne varsa alıcam sonra yine akşam saatlerine kadar kapalı mekanları tercih edicem
benim babam kalın bağırsak kanseri, onun kadar sağlıklı beslenen çok azdır kendisi bahçesinde sıfır ilaçla sebzelerini yetiştirir ve onları yer kış yaz,güneşten olabildiğince uzak durur alkol kullanmaz sigara bilmez ama yinede buldu
o hep der ''bu hastalığa yakalanıcam diye hiçbişeyden mahrum kalmayın dikkat edin ama yaşayın'' babamı 60 yaşında buldu ameliyat sonrası çok iyi maşallah,inşallah tekrarlamaz canım babam daha uzunnn zaman bizimle olur...

tatlım burdaki kız koyu tenli ama uygulamasını gösteriyor [video=youtube;nkwzinySfI8]http://www.youtube.com/watch?v=nkwzinySfI8[/video] :44:
tatlım videoyu izledim: kız esmer tenli ama kullandığı şey gerçekten tca olup olmadığını bilmiyoruz… diyelim ki tca kullandı kullanılan ürünün ne oranda olduğunu bilmiyoruz. Kızın yüzünde leke yok zaten işe yarayıp yaramadığını, uzun vadede artıları eksileri neler olur onuda bilmiyoruz... ayrıca kızın yüzü ara ara soyulmuş sonrasında çıkan deri nasıl olacak o da belli değil
söz konusu benim cildimse eğer ben gereksiz riskleri almam tca ya gelene kadar uzun vadeli ve daha az etlili olan farklı yöntemler var...
çatlaklar için bu yöntemi duyduğumda çok araştırdım ankarada yaşıyorum burada pekçok yerle görüştüm hiç bir uzman bana gel yapalım demedi (bu arada ben esmer tenliyim)...
kötü bir sonuçla karşılaşmanızı istemem bence evde kendi başına yapılabilecek birşey değil. bir uzmanla görüşün onaylarsa ürünü alıp uzmana yaptırabilirsiniz... kötü bir deneyim yaşamanızı istemem sadece uyarmak istedim...

Valla canım az da olsa kullanmak gerek diye düşünüyorum kullanıyorum kış olabilir ama ultraviyole kış diye tatil yapmıyorki

çok haklısın gereksiz saçma bi soru olmuş benimkisi

Son düzenleme:
Ciltte çok önemli kusurlar yoksa, neden cildin ph dengesiyle oynanır ki?
"Özellikle yüze" sadece meraktan alıp uygulamak hiç mantıklı değil..TCA için konuşuyorum...

Doa da zaten ürünleri neden satışa koyduklarını gayet güzel açıklamış...15-20 liraya alabileceğimiz bir ürün, dışarıda 50-150 lira arası satılıyor..Şaka gibi..

Laktik asiti ben de almayı düşünüyorum..Cilde uygun ürünlerin içine biraz karıştırabilir belki..

Ladymin bu konuda kendisini feda etmesini şiddetle onaylıyor ve sonucu bekliyorum
Kıydım sana gitti

Kızlarrr çok mutluyum. doa'dan saç uzatma için olan yağdan almıştım dün geldi hemen sürdüm. sonra da boyalı saçlar için olan şampuan ve saç kremini kullanıp yıkadım resmen mucize. ben keratin maskesi alıcaktım saçımdaki yanıklar için ama hiç gerek yok :) direk 1 kullanmada farketti. O yanık kısımlar yüzde 70 oranında azaldı hem de saçlarım yumuşacık. nasıl mutluyum anlatamam. Bi kullanımda böyleyse düzenli kullanımda nasıl olur acaba. Hem saçlar uzasın hem de yanık yıpranık kısımlar gitsin oh miss :)

Çok geçmiş olsun

çooook kötüsün bende içten içe düşündüm ama bişey demedim

Bak bak bak aşk olsun yahu ben dibini görmediği suya atlarmıyım balıklama
Bende formülü oturtup ikinizi öğrenmek için yalvartmazsam Lady Subaru değilim

Son düzenleme:

Bana kıyamazsın ki

Ama garneti bence de yalvart, dünden hazırmış sana kıymaya bak, hemen geldi peşimden

Son düzenleme:

ha bakarsak bende kışın çok düzenli sürmüyorum ama bb krem kullanıyorum artık nasılsa aklım epey rahat
Evde uygulanmamalı böyle bir deli uygulamayı yapar atar kuyuya taşı bizim gibi akıllılarda çıkartmak için uğraşır, benim cildim, sağlığım kıymetli arkadaş asla yapmam

sende araştırmacı ve paylaşmacı bi kişilik gördüm ben yapmazsın öyle şeyler dimi :18::18::18:

Bana kıyamazsın ki

Ama garneti bence de yalvart, dünden hazırmış sana kıymaya bak, hemen geldi peşimden

aaaaaaaa şuna bak sen lady esas sen direni boşver el altından yayalım yöntemini bir tek direne söylemeyelim nasıl süper dimi

Son düzenleme:

Çabuk dağıldı ittifakınız tamam affettim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…