canım senı cok ıyı anlıyorum buna benzer bı olayda benım basıma geldı kaynanam ogluna cok duskun ama gel gorkı oglunu evlendırecek hıc bısı yapmamıs almamıs herseyını kızına harcamız bana dogru duzgun bısıelr alınamdı alınsayıda eşım parasını verdıgı ıcın kıyaamzdım aldırmazdım eksık aldırırdım ama kaynanam bana herseyını tam aldırırdı kendısı almadııg gıbı benden tam bekelrdı evı var ama kaynanam ıcındekı kıracıyı cıkarmadıgı ıcın ve para yardımında bulunamdgı ıcın beraber otrumak zorudn akaldım ve cok kavga ettım kaynanamla esımle cok kotu gunler gecırdım onun yuzunden ve benden aldıalr dugun gunu altınalrımı ne takıldı kac para kac altınım hala bılmıyorum 1 seneden fazla oldu evlenelı ve bı tane 14 ayar bılezıgım vardı hedıye takılmıstı bana dedı bunu bozudrmayalım dedım neden dedı bunu kım taktıysa ona gerı takarız boyle bı zıhnıyet varmı benı baglama zkım taktıysa sen gıt tak benımkını neden alıyosun dımı ıste var canım boyle ısnanal rbence sen aılene soyle bı yolunu bulup kımsenın senı enayı yerıne koykasına ızın verme bu zmanda kımse kımseye 5 kurus vermıyo ınceldıgı yerden kopsun kaynana soyle annem ıstedı mecbur soyledım de bı yolunu bul ama soyle bak o zaman daha ıı olur senın ıcın canım allah yardım etsın ya