- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
ya bu erkek tarafı altın konusunda nıye bu kadar ac gozlu olur bır turlu anlamam. ben suan sozluyum sozumde toplanan tum parayla gusel bı ıncı set yaptım hatıra kalsın omur boyu dıye. gecenlerde altın setımı bılezıklerımı almaya gıttık.kuyumcu vıtrınıne bakarken kayınvalıdem bana ıstersen kostek de alalım ama nısanda erkege takılan altınları bız alırız olur mu dedı soka gırdım cvp bıle veremedım. babama sormam lasım dedım.eve geldıgımde babama anlattım oda kızım tmm öle yapsınlar nasılsa sıze kalcak yıne dedı hyr deyıp yok yere problem cıkartmayalım arada sorun olmasın dedı. kı bızım maddı durumumuz onlardan daha kotu... babama hayır dıcem babam ızın vermedı dıcem haberın olsun dedım. hem kostekte taktık dıye mılete gosterıs yapıcaklar hemde ben kendım almıs olucam onu babama da böle dedım eger kullanma nıyetın yoksa altınları bılezık yapar koluma takarım ama benım paramla sereflenmelerıne ızın vermem dedım babamda kabul etmek zorunda kaldı. dugunumdede altınlarımdan alınıcak bılıyorum cunku eltımden zamanında almıslar amane kadrlık bı alıntı bılmıyorum eltım bıraz yapmacıktır bakıslarıyla yer bıtırır ama yuzune guler o yuzden sormayada cekınıyorum zamanı gelınce gorucez artık ama ınan bu tıp seylere cok sınır oluyorum. kayınvalıdemı cok severdım o gunden sonra bakıs acım degıstı. sınekte kucuk ama mıde bulandırır ![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)