- 27 Kasım 2008
- 2.841
- 8
- 116
cevap icin tesekkürler gull ben o yapim yok sakin bir insanin bazen süküt altindir ya öyle oldu simdi kendileri mahcup oluyorlar akrabalari kaynanama demiski bazilari arar bulamaz bazilarininda kendi gelir basina kismet ama onunda kiymeti bilinmez neden böyle yaptiniz diye simdi ailesi akrabalari beni cok iyi taniyorlar kaynanama esimin dayisi senin gelinin ailemizde parmakla gösteriliyor herkes imrenirken neden diyeeeeeeeeee.
aman benim hic problemim yok kendileri yaptilar kendileri buldular.
valla canım bu devirde sukut altın falan değil kendini ezdirmeyeceksin yoksa dahada üzerine geliyorlar.
ben de yozgatlıyım aslen ama böyle bir adet duymadım hiç.
bence sizinkiler işlerine böylesi geldiği için bunu uydurmuşlar.
bana babam nişan yaptı, altınlarımı ertesi gün bankaya kasaya koyduk kendi adıma.
1 sene bankada kaldı.
daha sonra düğünde gelenlerle birlikte babam bize verdi.
hala da kasada duruyor küçük altınlarım bile...
ki benim nişanım 5 yıldızlı otelde yemekli filan oldu yani bayağı masraflı olmasına rağmen altınlarıma kimse göz dikmedi.
hem ne saçma millet gelecek altına güvenip mi düğün nişan yapıyo.
ne ayıp gelinin kolundan üstünden altınlarını çıkarıp almak.alsanaalsanasmile
valla canım uydurduklarını zannetmiyorum sonuçta aynı memleket içinde adetler farklılık gösterebilir. eşimin ailesinden hiç kimse hiçbir nişanda takı takmaz birebir şahit oldum.
benim tüm takılarım banka kasasında.
neden altınlarınızı veriyorsunuz anlamadım.
hadi onlar yüzsüz ama bunlar benim hakkım demezseniz yarın evinizi de alırlar arabanızı da.
yarın boşanacak olsanız kuruş vermezler kendi hakkınız olduğu halde.
katılyorum canım bizde düğünün ertesi günü bankaya koyduk 1 yıl geçmedende bozdurup evimizi aldık çok şükür.