herkez aynı olacka diye bişey yok ama benim durumum ortada. o kadar karmaşığım ki anlatamam.yaşadığım bütün güzel şeyler burnumdan gelecek belli oldu. ikinizde çalışıyosunuz yok şukadar para geliyo ayda elinize diye resmen bizden geçinmeye kalkıyolar ya. bu yaptıkları terbiyesizlik değilde nedir?? eşimde çok iyi bi insan resmen arada kaldı. dün akşam sinirden bişeyler fırlattım üstüne inanamıyorum bu hallere düştüğümüze. :roflol:
canım bir tavsiye..sakın evlenme bu halde sakınn..sevgi bir yere kadar çok üzülürsün birbirinizi yersiniz durmadan bu sorunlar yüzünden..ailesine haddini bildirmek lazım nişanı atıyorum diye bir çık ortaya bak olanları sonra..resmen sömürüyorlar..
ben şimdi tek bir şeye pişmanın keşke evlenmeden önce diretseymişim de enayi yerine konmasaymışım..düğünde 1 bilezik dahi takmadılar eşyaya ve düğüne yardım ettiler diye uyduruk bir inci takıldı düşünebiliyormusun ama benim yanımda kendi akrabalrına akıllar verdi hep şunu aldırın bu seti aldırın diye..sinirden delirdim o aralar keşke sert çıksaymışım o zamanlar kadın uyanıklık yapıp bir altın takmadı deli olacam..ama kendi zevkine 5 milyar harcadı düğün öncesi..gelinine bir altını çok gördü öyle gücüme gidiyor ki o kadar değersizmiydim ben de bana sorulmadı bile ne takalım diye..ailem hep diretmişti ben durdurmuştum ayıp öyle istenirmi şunu takın diye ama pişmanım keşke yaptırsaymışım..