herkez aynı olacka diye bişey yok ama benim durumum ortada. o kadar karmaşığım ki anlatamam.yaşadığım bütün güzel şeyler burnumdan gelecek belli oldu. ikinizde çalışıyosunuz yok şukadar para geliyo ayda elinize diye resmen bizden geçinmeye kalkıyolar ya. bu yaptıkları terbiyesizlik değilde nedir?? eşimde çok iyi bi insan resmen arada kaldı. dün akşam sinirden bişeyler fırlattım üstüne inanamıyorum bu hallere düştüğümüze. :roflol:
Ayy banada nişanda taktıkları bilezikleri alıp düğünümde tekrar takmışlardı görgüsüzler hava atcaklar yaa
ayy cahillik ahhh ahh
Be alcaksın niye takıyosun hep cadı kaynanam görgüsüzler..
canım bir tavsiye..sakın evlenme bu halde sakınn..sevgi bir yere kadar çok üzülürsün birbirinizi yersiniz durmadan bu sorunlar yüzünden..ailesine haddini bildirmek lazım nişanı atıyorum diye bir çık ortaya bak olanları sonra..resmen sömürüyorlar..
ben şimdi tek bir şeye pişmanın keşke evlenmeden önce diretseymişim de enayi yerine konmasaymışım..düğünde 1 bilezik dahi takmadılar eşyaya ve düğüne yardım ettiler diye uyduruk bir inci takıldı düşünebiliyormusun ama benim yanımda kendi akrabalrına akıllar verdi hep şunu aldırın bu seti aldırın diye..sinirden delirdim o aralar keşke sert çıksaymışım o zamanlar kadın uyanıklık yapıp bir altın takmadı deli olacam..ama kendi zevkine 5 milyar harcadı düğün öncesi..gelinine bir altını çok gördü öyle gücüme gidiyor ki o kadar değersizmiydim ben de bana sorulmadı bile ne takalım diye..ailem hep diretmişti ben durdurmuştum ayıp öyle istenirmi şunu takın diye ama pişmanım keşke yaptırsaymışım..
cidden çok görgüsüzlermiş
aynen valla görgüsüzler, dügün yaptik diye ortalikta geziyolar.. benimde icimden cikmiyo.. bana aldigi bileziklerin tamamini takmadi bile, her aldigim vermek zorunda degilim diye.. bitek bilezikler üstümde oldugu icin bana kaldi.. parayi diger altinlari aldi götürdü.. esim alamiyoda.. evimizi kendimiz dizdik borcla.. simdi nerdeyse bitti, eksigini tamamlayim diyo. bana aldigi iki eski öteberi baska bisey degil.. yatak odasinida bize yükledir sesimiz cikmadi.. benim kinamin dügünden fazlasi vardi eksigi yoktu babam masrafdan kacinmadi.. evimdeki süpürgeye kadar bardaga kadar ailemin verdikleri cegizimle bos eve gelin gittim.. zaman zaman aldik yaptik.. halada eksigim var.. böyleleri utanmiyo iste.. ar damari catlamis.. arkadanda ailem almadi etmedi diyince kücük düsmüsler..
peki canim sen anne demiyosunda, esin sana niye demiyosun diye sormuyomu.. bende senin annene anne demem ozaman demiyomu? benim esim öyle valla.. benimde icimden anne baba demek gelmiyo, cünkü hak etmediler.. ama esim bana ozaman, bende senin ailene öyle davranirim diyo.. benim ailemin hic bir kötülügü olmadigi halde.. sirf bana inat yani.. offf offf... Çok üzgünüm çoook
benim cocugum yok daha ama.. ben kimi kullancam :sm_confused:
ya söyle bunlar daha evlenmeden, pek demiyorum etmiyorum diye sorun yapti.. simdi bide arada kavga var.. simdi tabiki hic demek gelmiyo icimden.. ama laf ederler onu biliyorum.. bakicaz artik.. umarim esim beni zorlamaz bu konuda..
peki canim sen anne demiyosunda, esin sana niye demiyosun diye sormuyomu.. bende senin annene anne demem ozaman demiyomu? benim esim öyle valla.. benimde icimden anne baba demek gelmiyo, cünkü hak etmediler.. ama esim bana ozaman, bende senin ailene öyle davranirim diyo.. benim ailemin hic bir kötülügü olmadigi halde.. sirf bana inat yani.. offf offf... Çok üzgünüm çoook
bi insan oğlu evlenecek die kenara 3 kuruş koyamaz mı yaa :uhm:
hi bir şeye el sürmezler sonra oğlan evlendirdim diye
gerine gerine dolaşırlar :mymeka:
senin yapabileceğin bişi yok vermiyorsa zorlayamazsın ki
ama sende sınırını koyarsın
aynen katılıyorum benimde kaynanamlara evde dört maaş varken bize bir kurus destek vermediler bana hiç bişey takmadılar takılan varsada kendi taraflarından topladılar hattaaaa nişanda ki altınlarımı bile aldılar ve yediler ben bana bi künye bişey yapın dedim biz onu harcadık dediller düğünde de hiç bişey almadılar komsunun gelin ayakkabısını giydim öyle ki düşünün yaniii gelinlik annemle abim eşim ortak verdik ama salonda gerim gerim geriliyolar biz everdik die birde ortada dolaşıyorlar kredi borcumuz yeni bitti ne insanlar var yarabbim yaaaaaaaaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?