benim bileziklerimden de aldılar en son bi setim kalmıştı onu da istediler borç diye tabiki geri vermediler vermeye de niyetleri yok haram ediyorum meğerse kaynanamın bilezikleri varmış öbür dünyada hesap versinler inşallah
bunları başdan konuşmak her iki taraf içinde en hayırlısı.daha sonrasında kaos olmaması açısından.
off kızlar burda yazılanları okudukca iyice içim karardı. sanırım benim sonumda bu olacak. bizim düğünümüz temmuzda eşimin ailesi sürekli hiç para yok diye eziklenip duruyo. benden habersiz eşime kredi çektirmişler 7ay ertelemeli şimdi gelmiş ödeme zamanı ve bizde para yok demişler ve ben yeni duyuyorum bunları. zaten düğünümüzü kendimiz yapacağız diye mahvoluyoduk. eşyalar içinde kredi çekmeyi düşünüyoduk. o kredi borcu nasıl ödenecek diye düşünürken bide bu çıktı başımıza. eşim tutturdu hem eşyalar için hem ailemin borçları için kredi çekeceğim diye dünden beri bunalımdayım. kıyameti kopardım dün olmadı ben cadı oldum ben geçimsiz oldum.
nişan yapılırken konuşuldu herşey. ev istedi ailem kayın pederim güldü geçti ne evi diye. bari altını çok yapın dedi bizim durumumuz ortada dediler 10bileziğe razı olduk. nişanda 2bilezik ve set takıldı. onuda eşim kendi aldı. geri kaln 8 bileziği alırlar mı almazlar mı diye düşünürken şu başıma gelene bir bakın. kendi borçları için eşime kredi çektiriyolar. bilezikleri nasıl alacaklar.
çok kötüyüm kızlar nasıl çıkacağım bu işin içinden. eşimi çok seviyorum 7senedir birlikteyiz. benim ailem herşeye razı oldu ama onlarda tık yok bide bizden bekliyolar utanmadan. Allahım bana sabır ver daha düğün olmadan bu haldeyiz sonumuz hayır olsun. nasıl atacağım üzerimden bu sinir bilmiyorum.
aileme bişeyde anlatamıyorum kendim ettim kendim buldumklava:
ya bendede bu sorun var :S 7 senelik birlikteligim var..bu yaz nişanlandım..okulun bitmesini bekliyoruz evlenmek için..ve nişanlandıgımızdan beri para yok diye tutturdular..her lafa o yok bu yok..bilerekmi yapıyolar yoksa gerçekmidir anlayamadım...agzımı açıp tek kelime edemiyorum adım yiyiciye çıkmasın diyeoffff
valla kızlar onu bunu bilmem her halukarda sorun yaşanıyor ve çoğunlukla gelin sevilmiyor. sevilmiyorsamda bari bu bileğimin hakkıyla olsun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?