Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya okuyunca inanamıyorum nişanlıyım, nişanlımın ailesine ısınamıyorum ve sevemiyorumda çünkü çok çektirdiler şu 4 aylık nişan döneminde bile...
okudukça daha çok korkuyorum allah sabır versin hepinize
canım biz eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz alt katımızda oturuyorlar evlendikten sonra 9 ay boyunca onlarla beraber yiyip içtik o kadar zor günler geçirdim ki anlatamam.zaten çalışıyordum akşam gelince direk onlara gitmek zorundaydım yemek yiyince hemen çıkamıyorduk saat 10-11 oluyordu evliliğimden hiçbirşey anlamadım. Biraz da eşimden kaynaklanıyordu tabi. Yemeğimizi evimizde yiyelim diye o kadar dil dökmeme rağmen babası kızacak diye ailesiyle yemek zorunda bıraktı beni.neymiş ailesiyle samimi olcakmışım ama ben onlardan daha çok nefret ettim çünkü gerçek yüzlerini çok kısa zamanda öğrendim.kayınpederim bütün borçlarını bize ödettiği için yemeği burda yiyin demiş eşime rüşvet gibi yani güüya mutfak masrafımız olmıycak. Ama onun derdi başkaydı bizi elinin altında tutmak yönetmek istiyordu ama beni iki ay sonra işten çıkardılar kendim çalışmak borç ödemek istemediğim için çıktığımı sandı kayınpederim ve tazminatımı almak istedi direk söylemedi ama belli etti ama ben vermeyince düşman oldu bana.çalışırken beni öz kızlarından bile çok sevdiğini söylerken işten çıkınca yüzüme bile bakmadı benim de işime geldi doğrusu. Aramız çok iyi değil kayınpederimin yüzüne bile bakmak istemiyorum ama aynı apartmanda olduğumuzdan mecburen görüşüyoruz.benim eşim de aynı senin eşin gibi babasına karşı kesinlikle hakkını aramaz hiç ses çıkarmaz babası nasıl isterse öyle olur herşey.
arkdaşlar biz borçsuz evlendik eşimin ailesi önceden beyaz eşyaları almışlardı mobilyaları halıları perdeleri falanda bi kısmını peşin aldık bi kısmı borçlanıldı neyse düğün oldu rtesi gün geldi bizim yakışıklıaltınları almaya bende kek gibi verdim 80 den fazla küçüklü büyüklü altın eşyaların bir kısım borcu için 2 küsürde para takılm ışdı onlarıda aldılar onlarda düğün salonuna pastaya falan gitti bnada 10 altın bi kaç künye kelepçe 25 de bilezik kalmışdı o kadar küfür ettimki anlatamam neyse aradan iki ay geçdi ama ben hala küfür ediyorum hani bi söz vardır babanın fakir olması senn suçun değil ama kayınbabanın fakir olması senn suçun die çok mantıklı:):):) nese aradan iki ay geçdi bizim yakışıklı yine geldi:)dediki babam bi arsa bulmuş bilezikleri bozduralım o arsayı alalım hyr dedimya dinlemedi bizim uyuz:)gitti bozdurdu 4,5 falan ediyodu işde 6 ya aldılar üzerini babası gil verdi bileziklerde gitmiş oldu ben hala küfür ediyodum tabi çünkü arsa şehrin çıkışında çok kötü bi yerdeydi aradan 5 yıl geçdi arkdaşlar ve şuan arsayı satsak 70 binden aşagı değil şuanda dua ediyrum:)yoksa biz o bileziklerle araba alıcakdık altınlarım ve aldıkları parada helal olsun bizde kalsa şimdiye çokdann uçmuşlardı düğün yapmak kolay değil bi çok arkdaş yakınmış ama hakketen kolay değil eşyaydı oydu buydu gelinlikdi o kadar çok masrafı varki onlarada hak vermek lazım
sövdün müüüü sevdin miii hiç bi şey anlamadım arkadaşım...ama sorun yok herhalde,bu da iyi
bizdede eşimin abileri bilezik taktılar bize düğünde ve hazırlık aşamasında tek yardımları bu oldu dugunden sonra abisinin biri geri istedi eşim vermedi bende vermezdim diğer abiside eltim yani dugunden sonra aramıs bizi işte biyerden 7 tane tam altın borc almıstık adamlar geri istio şimdi diyo ne tesadüf bizede düğünde 7 tam altın takmıslardı ve benim dayılarım takmıstı salakmıyım vereyim eşim borcumuz vardı bozdurduk bizde bişi kalmadı olsa verirdim dedi olumunekankayizsmile sinir olurum şu altınlara göz dikenlere
ohhh ne ii yapmışsınız valla madem isticen nie takıyon..
düğün günü eşimin babası benim gidecegim kuaföre gitmiş demişki biz vaz geçtik gelmekten kusura bakmayın diye gitmiş kendi kuaför ayarlamış eşimide tembihlemiş benim buldugum yere götürceksin diye duyunca çıldırdım tabi kendi dedigim yere gittik kadın kapatmış gitmiş allahtan tanıdık aradık hemen geldi arkasından kayınpederim geldi ne laflar aman allahım eşimin eline veredim yüzügü biti dedim öyle yaptıgımı görünce babası nasıl yalvarıyor neyse gitti bu saç baş yapıldı dügüne gittik düğün bitti eşimle kavga etmekten ilk gece berbet geçti ertesi gün eşim telde babasına diyorki baba adam parayı istiyor o da şimdi yok sonra diyor meger düğünde taktıkları taklar emanetmiş tabi cıkardım verdım mapim 10 bilezik takı seti gitti 3milyar 800 para takılmıştı onlarıda kayın pederim almış düğünde durumları çok iyi 4 daire kirada 3 ticari taksileri var oturdugumuz semtte tanınmış aile ve ilk düğündü herkeze söyledim emanet takı takılar diye 1 ay eşimle hep kavga ettik hep bedua ettim yalan değil benim en güzel olaması gereken günümü maffetti 2 yıl geçti aradan şimidi ne oldu elinde avucundakini genç karısına yedirmekten hiç birşeyi kalmadı para bitti kadı gitti şimdide ailemin taktıklarını istedi borç olarak direk yüzüne söyledim kusura bakma sen önce düğünden olan borcunu öde dedim hiç taviz vermem hiç bir zaman hakkımı helal etmicem