mrb arkadaşlar.meğer ne kadar kalabalıkmışız.kimsenin meselesinin 3-5 altın olmadığı kkesin.ama bu size verilen kıymettir,değerdir.bana verilmeyen değeri kimse benden bekleyemez.zaten zorlasamda olmuyor.biz 1 yıl bileolmadı evleneli.ama bu ve bunun gibi sorunlar yüzünden kendimde 10yıllık evliliğin yükünü hissediyorum.zaten eşimlede aramız bozuldu.ben durumu çok çok iyi bi aileye gelin gittim.tek erkek.ama nişandan başlayarak o herşeyi kendi çalışarak yaptığı birikiminden verdi.ama ailesi yapıyormuş gibi gösterdi hep.düğün salonunun parasını,fotoğrafçıyı ıvır zıvırı düğünde toplanan paradan verdi eşim.bu durumda düğünü kız erkek tarafı ortak yapmış olduk.bu nerde görülmüş!!!üstelik aile bu kadar iyi durumdayken?tamam durumları iyi olmaz ben o zaman ne bişey talep ederdim ne de düğün takısı falan alırdım.ama bu insanların ihtiyacı yok.üstelik senin çocuğun bu.eşimin ailesi bana set falan takmadı.eşimde bişey takmadı.benim annem birşey takılmayacağını tesadüfen duymuş ve inci set istediğimi bildiği için bana gizlice set almışlar.yoksa boynun boş kalacaktı.hepsi bir yana bomba sonda.kayınvalidem bana 4dalbilezik taktı.öyle burma falan değil,normal bilezik.onuda düğünden sonra evde taktı.salonda unutmuşşşş!!!!!herkes takarken o unutmuş..annem o kadar ağladıki bizim eşimiz dostumuz neler söylemiştir arkamızdan diye.ama yapacak bişey yok.düğünden sonra takılan altınları istediler gelen yere geri takarız diye.sadece güldüm.sinek küçük ama mide bulandırıyo.bunları düşünmekten cilt hastalığına yakalandım.elimde değil.insan verdiği değeri göremeyince üzülüyo.şimdi dışardan yorumlayan birileri olarak siz söyleyin bana.belki siz haksızsın onların hakkı derseniz bi kenara çekilirim.ama haklıysam söyleyin kendimi biraz iyi hissedeyim.eşimle bu konuları asla konuşamıyorum.ikimizde eğitimli insanlarız ama bunlar bizim için tabu..:çok üzgünüm:
ya yazılanları biraz okudum da , nedir bu insanların hali,düşünceleri diye düşündüm.ağzım açık kaldı.yahu çocuğunu evlendiriyorsun sen.elaem değil ki o..yıllarca bakmışsın,büyütmüşsün,okutmuşsun,ihtiyaçlarını almışsın ,cimrilik etmemişsin deeeeeeee ..iş evlendirmeye mi gelince cimrilik ediyorsun.gücünün yettiğince al 3-5 bişi , takıları da düğündeki paralarda onların olsun..ne var ki bunda daaaa insanlar bu takı ,para derdine düşüyorlar,anlamış değilim.gerçektende çokk çocukça düşünceler,saçma hareketler..sanırım aileler düğünü yada nikahı ,oh ohhh gelsin pacacıklar şeklinnde bekliyor..ne kadar yanlış ve ayıp..
çok haklısın canım maalesef gelin ve damatlara figüran muaamelesi yapılıyorlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?