Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar oooo bende dert cok hangi birini anlatayim sadace en buyuk aci 7 senedir ailemi goremiyorum bu sadece birtanesi ikinci kaldigim yer esimin akrabalari ile cevrili kendimi cok yalniz hissediyorum ::çok üzgünüm:
altın gelınındır ne hakla senın olan bırseyı senden ızınsız pazarlıgını yapıyor mıllete vaatte bulunuyor ne sanıyor kendısını
keske sız kendınız yapsaydınız herseyınızı onlardan bısıı ıstemeseydınız
en azından sız yapmıs olurdunuz bırde mıllete oglumuzu bız evlendırdık dıye havada atarlar beklenır
altınlar gelının degıldır :1closedeyes:
gelın ve damada hedıye olarak takılır
Düğünde takılan ziynet eşyaları ve altınlar gelinindir.Dinimizde de bu böyle,yasalar önünde de.Boşanırken takılan altınar bozdurulmuşsa ve gelin ıspatlarsa iade edilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk-kosesi/207879-dugunde-takilan-takilar-kadinin-hakki.html
Ya arkadaşlar okudum da bütün sayfaları iyice doldum ya..bende bi tek benim mi başımda diyordum..benim de emmuzda düğünüm var ev kurduk eşimle birlikte maaşımız olduğu için ailelere fazla yük etmeyelim okuttular adam ettiler bu kadarını yapalım vefa borcumuz dedik dedik..ahh aptal kafamm...şimdi her taraftan borç ödüyoruz..ayın 15 nde maaş alıyoruz 16 nda bitiyor.birde bunun üstüne ev yaptırdık diye kredi çektirdiler..kayınbabam işten çıktı o da bize kaldı zaten bir taksidi kalmıştı..düğün yaklaşıyor şimdi kimsenin umrunda değil..kaynanam şimdiye kadar hiçbişey takmadı nişan da yapmadılar hepsini düğünde takarız dediler gel gör ki ortada bişey yok..en son bana bizim burda düğün borcu toplanan parayla ödeniyor diye ayak yaptı..ne yapacağımı bilmiyorum..kafayı yicem bi taraftan kendime harcayacak param yok bir taraftan düğünden sonraki borçları düşünüyorum..eşim düğünden sonra askere gidiyor.parayı altını vermezsem onlarla tek kalacam nasıl yaşanır aynı evde bilmiyorum..vermeyi düşünmüyorum ama eşime de acıyorum yani herşeyi tek başına yapmaya çalışıyor..hayırlısı artık..iyice dolmuşum yaa..senağlama
benımde dugunumde altınlar takıldı benım garıp kaynananm nedense bu altınların bozuldugunu hıc kımseme solememı ıstemıyor.cunku takılan altınlarla oglu dugun salonu parasını odedı gelınlık parasıydı ıvır zıvırdı odedı dugunde sadece bır beyaz esya aldılar o kadar elalemede altınlar duruyo dıo dedırtıo cunku bozuldu dersem aaaaaaa gelın altınlarınn uzerıne yattı hıc bırsey yapmamıslar dıyecekler ya kurnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz