Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takmış olsalardı alırlardı herhalde :)) takmadan da düğün için altınlardan alındı .. ee bazılarının kaderi bu..bi de siz bilirsiniz ne takarsanız sizin şanınız demenin getirdikleri... akannehir
takmış olsalardı alırlardı herhalde :)) takmadan da düğün için altınlardan alındı .. ee bazılarının kaderi bu..bi de siz bilirsiniz ne takarsanız sizin şanınız demenin getirdikleri... akannehir
canım benim benimkilerde taktılar ama takan eşim tabi kaynanalardan bişey yok eşimde yapabildiği kadarıyla takıldıktan 2 gün sonra kolumdan alındı hepsi yaaaa...
hangi gelinin kolundan 2 gün sonra alınmış....
benim istanbulda nikahım eşimin memleketinde düğünüm oldu nikahta benim çevrem vardı ve çok altın para bilezik takıldı . nikah salonundan çıakrken kayınpederim oğlum bana verin siz düşürürsünüz gibi abuk subuk laflar etti Allah tan eşim uyanık o konuda vermedi .sonra eşimin memlektinde düğün oldu düğünde 10 milyara yakın hediye toplanmı şaltın ve paralar ben 1 lira bile görmedim kimse bana takmadı düğün akşamı eve gelir gelmez daha gelinliğim üstümde kayınpeder eşimi çağırıyo gel paraları sayalım diye gerdek gecesi düşünün yani eşimde babasına ne acelen var yaa diye yine tersledi. biz oda ya geçtik o yine dayanamış saymış neyse dönüşte yol parasını bile ben verdim eşimin harçlığı bitmişti birde cebimden gitti normalde yapılan takılarıda eşim kendi yaptı yani onlardan bişey görmedik.
istanbulda yaşıyoruz ve kiradayız ikimizde çalışsakta şartlar ağır burada geçen ay kayınpeder bizden para istedi eşimde gönderdi çok sinir oldum kayınpederimde varlıklıdır yani sadece aç gözlü bizde düğün den sonra kayınpederimin yerine onlara alınan buzdolabı taksitini ödedik her ay sinir oldum ama naparsın
oluyor anlıyacağınz böle saçmalıkalr ama idare etmekten başka şans yok evlilikte bu olsa gerek....
bir kaç nüans farkında rağmen o kadar benziyor ki herşey.. Allahından bulsunlar diyorum.. benimkiler bir de ben sırada evlenmeyi beklerken benden sonra nişanlanan diğer oğullarını kredi çekip evlendirdiler, düğünden sonra beş milyar istediler benden düşünün..
şükredecek durum şu, Hamdolsun işimiz iyi, para gelir gider ama benim o insanları bir daha sevmemi kimse beklemesin.. benden 15 günlük evliyken para isteyen, düğünün hiç bir masrafına karışmayanlara sevgi beklemesin kimse benden
Allah büyük diyorum, herşeyi hakkıyla görüyor