Dizi Tadında Bir Akşam

Teşekkür ederim bu yapıcı yorumunuz için. Engelledim. Şimdi sanırım tüm mesajlarımızı silmek diğer adım ama bunu yapmak da korkutuyor.

Aynı çocuk mu bu?
Valla aynıysa sopa lazım sana.
Kendini şu salakla ziyan etme eskiden de söyledik sana köyü kasabayı geç cadde olmaz bundan.
Aynısı değilse de aynısının laciverti belli ki.

Aynı çocuk mu bu?
Valla aynıysa sopa lazım sana.
Kendini şu salakla ziyan etme eskiden de söyledik sana köyü kasabayı geç cadde olmaz bundan.
Aynısı değilse de aynısının laciverti belli ki.
Keşke o çocuk olsaydı.
Bu başka. Diğeri en azından profesyonel yalancı ve manipülatör değildi.

Adamla yoluşup, boynuzu yedigini anlayip, sonrasinda niye hos vakit geciriyosun, adam seni hadi otele gidiyoruz diye arasa gidicek miydin hala?
Boynuzu yediğimizi eve bırakıp engelleyince anladım. Otele gidiyoz dese reddedecektim bi tık iyi hissettirecekti.

Ne biliyim gaz verin de silem.

Zamanında eski sevgilim bana taşınacağı günden önceki gün buradan verdiğiniz gazla çocuktan ayrıltıp evsiz bırakmıştık garibanı topumuz :///
kızmazsanız bir şey soracağım hayattaki amacınız nedir?evlenmek çocuk vs kastetmedim.ama böyle belirsiz bir hayat yaşamak üzmüyor mu sizi?

kızmazsanız bir şey soracağım hayattaki amacınız nedir?evlenmek çocuk vs kastetmedim.ama böyle belirsiz bir hayat yaşamak üzmüyor mu sizi?
Belirsiz değil ki. İyi bir okul-kariyer hayatım var. Güzel bir ilişkim vardı. Buralardan uzun bir süre uzaktım. Bazı sebeplerden bitti. Bir ortamda yakışıklı, sevimli bir adamla tanıştım. Görüştüğümüz ilk zamanlar bayağı keyif vericiydi. Sonra durum saptı.

Macera dolu bi hayati var, simdi arabada yolma, simdi hamilelik testi, simdi aksam yemegi, biz napiyoz anca yemek yap, milletin dotunu topla, ben de arabada birilerini yolmak istiyorum

Boynuzu yediğimizi eve bırakıp engelleyince anladım. Otele gidiyoz dese reddedecektim bi tık iyi hissettirecekti.
Nasıl eve gelince anladınız?
Sizinle ilişkisi sırasında instagramdan ekleşip ekleşip sonra birbirlerini engellemiyorlar mıydı? Görmüşsünüz bunu da işte. O süreçte görüşmüşler basbaya anlamışsınız siz de bunu, mesaj atmışsınız

Sevgilisi olan(?) bir adamla görüştüğüm için üzüldüm. Sonra adamın iyi biri olmamasına üzüldüm. Muhtemelen kadınla arayı düzeltmek için beni manipüle edip kan verdirtmesine izin verdiğim için üzüldüm. Gururum kırılmış, yalanlara inanan bir salak gibi hissediyorum. Bundan nasıl vazgeçeceğim?
Hatalarınızdan ders çıkararak. Biz ne desek boş. Bazıları başkalarının tecrübelerinden yola çıkarak kendine ders çıkarıyor. Çoğu kişi de deneyimlemeden öğrenemiyor. Deneyimleyince ders çıkarıyor. Siz hangi kategoridesiniz bilmiyorum ama verebileceğim tek tavsiye ders çıkarıp, aynı hataları tekrarlamamak.

Belirsiz değil ki. İyi bir okul-kariyer hayatım var. Güzel bir ilişkim vardı. Buralardan uzun bir süre uzaktım. Bazı sebeplerden bitti. Bir ortamda yakışıklı, sevimli bir adamla tanıştım. Görüştüğümüz ilk zamanlar bayağı keyif vericiydi. Sonra durum saptı.
tmm da tüm ilişkileriniz de sadece eğlenmek var cinsellik var yakışıklı bir adam var.sevgi yok saygı yok dünyaya aynı gözden bakmak yok.bence bu adam son olsun toparlanın ve size değer veren insanlarla olun

tmm da tüm ilişkileriniz de sadece eğlenmek var cinsellik var yakışıklı bir adam var.sevgi yok saygı yok dünyaya aynı gözden bakmak yok.bence bu adam son olsun toparlanın ve size değer veren insanlarla olun
Teşekkür ederim önce bu teşvik edici yorumun için.
Bu adamdan önce harika bir ilişkim vardı. Harika bir adamla. Umarım ileride bir şansımız daha olur. Şimdi kıymetini daha çok anladım. Çok aşırı eğlenmezdim ama kendimden çok güvenirdim, verdiği her sözü tutardı..

Sekerim sen iste ortaya alip sacini basini bile yolariz, alma boyle manyaklari hayatina, yol ver gitsin
bir kadın olarak ben üzüldüm ya.hiç bir kadın bunlara maruz kalmamalı.sadece cinsellik için kabul edilmemeli.cinsellikte hayatın bir parçası ama böylesi değilll.

bir kadın olarak ben üzüldüm ya.hiç bir kadın bunlara maruz kalmamalı.sadece cinsellik için kabul edilmemeli.cinsellikte hayatın bir parçası ama böylesi değilll.
Basta bilemezdi ki boyle olucagini, belki guzel bi iliskiye donusur diye dusunmus olabilir, baslarda cok keyifliydi diyo

X