suffcum ben yeni başlamadım ki geçen şubat ayında 74.5 falandım haziranda 66 oldum iki haftadır (bayramı saymıyorum) diyetteydim 65 olmuştum yarım kilo benim için gayet eyii. ödem falan kalmadı ki
çok iyi bende yaptırsam benimki beceremez kiiiii
öğlen menüm:
2 tane avuç içi büyüklüğünde haşlanmış tavuk
1 tabak salata
1 bardak limonlu soda içtim 14.00 da yedim öğleni şimdide 1 fincan nescafe içtim baya tokum akşam da karnabahar haşlayıp yemeği düşünüyorum ayın onuna kadar iki kilo gitmeli kendimi pıçaklarım yoksa
ilk zamanlar çok kilo kaybı oluyor ödem falan gidiyor ama bir noktada direnç gösteriyor vücut işte o zamanlar pes etmemek gerekiyor
evet canım ama inşallah vericem şimdilik bi 60 kiloya düşebilsem iyi olucak ben zaten çok zayıflıktan hoşlanmıyorumilk zamanlar çok kilo kaybı oluyor ödem falan gidiyor ama bir noktada direnç gösteriyor vücut işte o zamanlar pes etmemek gerekiyor
evet canım ama inşallah vericem şimdilik bi 60 kiloya düşebilsem iyi olucak ben zaten çok zayıflıktan hoşlanmıyorum
enaaa bilmiyordum ki
Baya vermişsin o zamannnn
Olsun bizim listede hep beraber yapıyoruz ya ondan.
Kızmadın dimi öyle dedim diye :26:
Benimki direk der ki ;
"tamam işte diyet yapıyorsun yeter :44: "
Soda içmelimiyiz yarın toktoru arayıp soracağım ben . Aklıma takıldı benimde.
Burda bitek ben pıçaklama yapabilirim uleyn.
:köyündelisi:
Aşkım ayın 16 sında bu liste değişecek.
Tekrar doktor randevum var.
Sizde benle beraber anca beraber kanca beraber işte
Kızlarr aklınızda soru olursa söyleyinde ben toktorcuğumu arayıpta sorarım .
Siz benim kız kardeşlerim siniz paylaşırım
ahh o 60 bi kavuşsam bende
enaaa bilmiyordum ki
Baya vermişsin o zamannnn
Olsun bizim listede hep beraber yapıyoruz ya ondan.
Kızmadın dimi öyle dedim diye :26:
aşk olsunn olurmu hiç öle şey
Kızlarr aklınızda soru olursa söyleyinde ben toktorcuğumu arayıpta sorarım .
Siz benim kız kardeşlerim siniz paylaşırım[/
QUOTE]
canım bu su olayı ne kadar olmalı yani günde kaç litre içmeliyiz bide yeşilça içilmeli mi faydası gerçekten varmı metabolizmayı hızlandırıyor mu? sorarsan sevinirim
canım inşallah görürüz ya seninle kilolarımız yakın zaten 60a düşünce beraber sevinir kutlarız
SUFF senin bu gittiğin doktor yanılmıyorsan Kocaeli gebzede görev yapıyor sen oradamı oturuyorsun ben orada oturuyorumda
iyi akşamlar kızlar....
bende bugün itibari ile diyete başladım...
günü bi bardak süt ile kapattım saat 9 da,napım çok acıkmıştım süt içim dedim...
bende hamile kalmayı planlıyorum,hamiş olana kadar diyet yapcam,hamiş kalırsam inşallah
sağlıklı beslenme moduna geçiçem
155 boyundayım
64 kg im
8 kilo vermeyi planlıyorum...
Yok artık sen orda oturuyosun ben orda oturuyorum suff da mı orada oturuyotesadüfün bu kadarı
iyi akşamlar kızlar....
bende bugün itibari ile diyete başladım...
günü bi bardak süt ile kapattım saat 9 da,napım çok acıkmıştım süt içim dedim...
bende hamile kalmayı planlıyorum,hamiş olana kadar diyet yapcam,hamiş kalırsam inşallah
sağlıklı beslenme moduna geçiçem
155 boyundayım
64 kg im
8 kilo vermeyi planlıyorum...
ya aslında ben biraz araştırdım diyet dışında dahi sodayı abartmamak kaidesiyle öneriyorlar benide tok tutuyo hoşuma gitti anlayacağın ama sen genede sor merak ettim biz senin ablalarınız en küçüğümüz sensin sagol canım gene de böyle düşündüğün için ila sen pıçaklayacaksın demi ikinci Bahattin abi oldun
canım bu su olayı ne kadar olmalı yani günde kaç litre içmeliyiz bide yeşilça içilmeli mi faydası gerçekten varmı metabolizmayı hızlandırıyor mu? sorarsan sevinirim
SUFF senin bu gittiğin doktor yanılmıyorsan Kocaeli gebzede görev yapıyor sen oradamı oturuyorsun ben orada oturuyorumda
Yok artık sen orda oturuyosun ben orda oturuyorum suff da mı orada oturuyotesadüfün bu kadarı
Kızlar dün ;
Yengemin doğum günüsü vardı.
Eee malum pasta vs.
Bende ne yapsam ne yapsam diye düşündüm.
20 dk yürüdüm. Akşam yemeği yemedim.
1 saat spor şeklinde dans ettim
Zaten deli ve biraz çatlak olduğumdan zıplaya zıplaya kaynanamıda aldım karşıma bacakları aça gere aça gere oynadım..
eğildim kalktım yerde yuvarlandım .
1 dilim pasta 2 kaşık kısır 2 kaşık makarna salatası yedim . 1 bardak fanta.
20 dk yürüyüş.
Akşamda kocişle spor yaptım anlarsınızya
malum dün yumurtlama günümdü ve bebiş istiyoruz
Toktora söyyledim böyle böyle diye . Tamam dedi dengelemişsindir . Haftada bir hakkın var onu doldurdun daha yok dedi. kızdı birazdaama genel olarak birşey olmaz dedi.
Sabah ;
3 kara
3 sarı zeytin
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
2 ceviz
1 dilim tam tahıllı ekmek.
tatlım öncelikle yenğenin yeni yaşını kutlarımilk kaçamağını vermiş oldun neyse genede sporunu yapmışsın sodayı sorduğun iyi oldu içime bir şüphe düşmüştü:18:ay kız yakında oturuyoruz bende çarşıda cuma pazarının orada oturuyorum ben çocuklarımı orda bogaziçi hastanesinde doğum yaptım hatta orada işe giricektimde çocukların büyümesini bekliyorum oranın finans işlerine bakan bey bizim çok yakın bir ahbabımız olur
tatlım öncelikle yenğenin yeni yaşını kutlarımilk kaçamağını vermiş oldun neyse genede sporunu yapmışsın sodayı sorduğun iyi oldu içime bir şüphe düşmüştü:18:ay kız yakında oturuyoruz bende çarşıda cuma pazarının orada oturuyorum ben çocuklarımı orda bogaziçi hastanesinde doğum yaptım hatta orada işe giricektimde çocukların büyümesini bekliyorum oranın finans işlerine bakan bey bizim çok yakın bir ahbabımız olur
Teşekkür ederim cnmmm
yüzyıl hastanesinde bu toktor cnm ben giderken yanımda gel istersen
Boğaziçinde doğum yapmak hiç istemiyorum ben
Beyin ismi ne belki tanıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?