Diyetisyen ve Nazlı Eşliğinde Diyet (Listeli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu soda sade mi limonlu mu içine limon mu sıkıyorsun hazır limonlu mu alıyorsun. ben sade içemiyorum. ama ben bayadır diyet yapıyorum yeşil çay içsem nasılsa hızlı veremiyorum kiii
canım ben sodadan nefret ederdim ama burda 40 yaşındaki bayan içerek zayıfladı şaşırdımiçine yarım limonu sıkıyorum ama limonun suyunu tam çıkarmıyorum çok limonlu sevmiyorum ama tadı gazoza benziyor denemeni tavsiye ederim millet her yemekten sonra içiyormuş ben mideye zararı olur diye 1veya 2 defa içiyorum tavsiye ederim
sen o güzel haberi bize bi ver doktor hastane işi kolay ben nene hatunda doğum yapmıştım Hilal hanım vardı mükemmel bir doktor kızlarımla sorun yaşamadan hastaneden güle oynaya çıktık

ben hastane için degilde doktor için gidiyorum Ceyhun ateş var orada çok memnunum doktorumdan ben kontrollere cumartesi akşamı gidiyordum nerdeyse 1 saat doktorumda sohbet ediyorduk herşeyi anlatıyor detaylı bilgi veriyor o yüzden birde normal doğuma daha çok meyilli olduğu için tercih ettim

Teşekkür ederim cnmmm
yüzyıl hastanesinde bu toktor cnm ben giderken yanımda gel istersen
Boğaziçinde doğum yapmak hiç istemiyorum ben
Beyin ismi ne belki tanıyorumdur.

aslında iyi fikir gelebilirim benimde yüzyıl hastanesinde hiç iyi anılarım yok o yüzden sevmiyorum orayı benim doğum dr adı Ceyhun ateş diğer beyin adı ilhan belki tanırsın :44:

Lise dönemiydi sanırım o zamanlar 48 kilo civarındayım. 52 ye falan çıktım arkadaşlarla diyet yapacaz çok anlıyoruz ya gazetede soda diyeti diye bi şey duymuştum bi heves girdik limon sıkmıyoduk ama günde 3-4 tane içiyoduk tabii sonrası ben mide ağrılarından ölüyodum doktor yolları gözüktü arkadaşlarda benim kadar yapmamışlar bırakmışlar. sonra lahana diyeti buldum onu yaptım aman hala aklımda tadı ben bu sefer hastanelik oldum doktorumuz çok tatlı bir adamdı sana artık diyet yapmayı yasaklıyorum demişti şeker tatlı hamurişi yeme kızım demişti ben iki hafta kendime gelememiştim ya ozamanlar nasıl dikkat etmeye çalışıyomuşum şimdi bi saldık toparlayamıyoruz

enammmmm o kadarda zorlamıyalım olursa olur napalım

bu soda sade mi limonlu mu içine limon mu sıkıyorsun hazır limonlu mu alıyorsun. ben sade içemiyorum. ama ben bayadır diyet yapıyorum yeşil çay içsem nasılsa hızlı veremiyorum kiii

Bende sade içemiyorum . valla toktor içme dedi bana ama sen bilirsin.
Zaten çaylar başlı başına kansızlık yapıyormuş .

sen o güzel haberi bize bi ver doktor hastane işi kolay ben nene hatunda doğum yapmıştım Hilal hanım vardı mükemmel bir doktor kızlarımla sorun yaşamadan hastaneden güle oynaya çıktık

Valla bana surat asmıyacak toktor lazım yoksa ben acaip sıkılıyorum gitmiyorum
Evde doğuruveririm inattan

ben bu akşam alışverişe çıkıcam listede var zaten soda. meyvesiz alcam meyvenin içinde şeker varmıştır gibime geliyor.
Ceyhun Ateşi çok fazla duydum ben . Aslında düşünebilirim ama acaba 9 ay boyunca sürekli erkeğe gitmem kocişin zoruna gidermi o var.. hani 1 kere gitsem birdaha gitmesem bişi olmazda. Kıskanç koca benmki :18:

aslında iyi fikir gelebilirim benimde yüzyıl hastanesinde hiç iyi anılarım yok o yüzden sevmiyorum orayı benim doğum dr adı Ceyhun ateş diğer beyin adı ilhan belki tanırsın :44:

haftaiçi bigün ayarlıyalm sende müsait olduğunda ben gelirim . beraber toktora gideriz aama söylemiyelim hep beraber yaptığımızı dicek kızım sen neler yapıyorsun böyle

Öğle ;

yağsız tam tahıllı ekmekle az yağlı peynrle tost .
1 tomates 1 salatalık

yaş 28
boy 155
şimdiki kilo 64
hadef kilo 56

1 ay içinde 4 kilo vermeyi planlıyorum...

sabah
4 zeytin
1kk peynir
1 ç.k pekmez
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
şekersiz çayy

öhhhhhh çok mu yemişim nee:26:
bugün yürüyüşede çıkıcam inşallah

Öğle ;

1 tomates 1 salatalık

hamilelik palnlıyosun sanırım,ben folikplus kullanıyorum
sen folık takviyesi kullanıyomusun canım merak ettim

canım fazlası zarar bende biliyorum o yüzden 1 tane içiyorum ama midende sorun varsa zorlama bencede
tamam olur zaten dr kızıyorlar diyet kişiye özeldir diye bide azar yemiyelim:2:
Öğle ;

1 tomates 1 salatalık
begendimmcanım evet meyvesiz al meyvelilerin içinde şeker var doktorlar hiç içmeyin daha iyi diyor
ben ilk çocuğuma hamileyken cihangir ay ve hakkı kuvvet vardı onun özel yerine gidiyordum her ay 150tl para veriyordum bana kendi numarasını vermişti ve 24 saat açık demişti benim doğumum pazar gününe geldi ve doktorlarımın hiç birini bulamadım bende kansızlık olduğu için hastanelerde kabul etmedi ben o sancılarla bogaziçi hastanesine gittik şansımıza Ceyhun bey nöbetçiymiş dedi ben yaptırırım ve sagolsun çok memnun kaldım benim eşim kadar kıskanç olamaz kimse seninki de bebeğin ve senin sağlığın için kabul eder ben düşük yaptığım için bizimki korkuyodu o yüzden hep benim dediğim oldu

yok canım güzel sağlıklı yemişsin 1 ay içinde 4 kiloyu rahatlıkla verirsin

SABAH MENÜM 08.30:
1 tane etimek
1 tane haşlanmış yumurta
domates
elma tarçın çayım
az yedim biraz canım tatlı istiyo ama yemiyecegim1 litre su içtim şimdilik 30 dk step yaptım spor olsun diye bulaşıkları bile makinaya atmıyorum çocuklarla oyun oynuyorum inat ettim illaki zayıflıyacagım belki bende 3 çocuğu yaparım heveslendim

bravoooo cesur kadınsın vesselam ben bunları büyütimm bi şeycik istemem

tatlı canın çektiğinde kuru kayısı ye canımmm
daha ben 1i yapamadım yahu

bravoooo cesur kadınsın vesselam ben bunları büyütimm bi şeycik istemem
ya aslında 1 tane kız çocuğu istiyorum ya inş.3 deneyeceğim kız çocuklarını çok seviyorum
tatlı canın çektiğinde kuru kayısı ye canımmm
daha ben 1i yapamadım yahu

kayısı ve 1 tane kuru incir yedim ne yapayım dayanamadımtatlım 1 tane yapınca devamı gelir olsun her zaman hayırlısını iste
öğlen 1 dilim tam tahıllı ekmek
2 tane küçük kasap köfte
1 bardak ayran içtim
akşam 18.00
bol yeşillikli salata yaptım içine az bir şey tavuk haşlamıştım onu koydum
1 bardak ayran içtim
21.00
1 tane elma yedim sodamıda içip yatıcam tartının pilinide çıkardım eşime saklattım dayanamayıp tartılırdım yoksa iyi oldu ayın 10 kadar bakalım kaç olucam aşırı motivasyon oldum bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…