• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen ve Nazlı Eşliğinde Diyet (Listeli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
36 yaşındayım
65 kiloyu
155 boy

hedefim şimdilik 60

geçen hafta 65,9 dum

Son düzenleme:
$068.jpg :nazar: geç kaldım ama geldim sabah sporumu yaptım kahvaltımı ettim tabi aç karnına tartıldım 1.4 gram vermişim :46::46:

Kızlar Dün ve bugüünü yazıyorum .

Dün arada 4 tane kuru kayısı yedim . akşama ne yapsam diyorken aklıma geldi tarif veriyorum . Ağırmı siz söyleyin.
Dün yarım saat yürüdüm kocişle . Eve geldim .
tavaya 1 yemek kaşığı sıvıyağ ekledim . 3 tane biber doğradım . Onlar biraz ölünce domates ekledim . Onları biraz harmanladım . Evde kıyma vardı. Köfte yerine bunu yapmak istedim . Kıymayı ekledim . Güzelce kapağı kapalı kendi suyunda pişti. Az tuz k.biber k.biber ekledim tabi. Piştikten sonra bir yumurtayı çırpıp içine ekledim . mmmm nefis oldu .

bundan 4 kaşık yedim. Bir dolu kase yoğurt içinede zencefil + tarçın ekledim . 1 dilim tam tahıllı ekmek. 20 dk sonra 1 lt. su ...

saat 10 bir elme. Yeşil. :44:

Ne dersiniz iyimi ?

Sabah 2 kibrit kutusu büyüklüğünde az yağlı peynir.
3 sarı zeytin
3 kara zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek.
1 bardak su.

Bu arada tartıldımmmmmm

Sabah wc çıkmadan ve kahvaltı etmiş şekilde.

:nazar:80:nazar:

1 kilo vermişimmmmmmmmmmmm:1::52::27:

:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46:

Eki Görüntüle 845584 :nazar: geç kaldım ama geldim sabah sporumu yaptım kahvaltımı ettim tabi aç karnına tartıldım 1.4 gram vermişim :46::46:

Kahvaltıda ne var hanfendiiiii öyle kaçış yok .

sağolasın canım benim buda bana moral oldu

Biz niçin varız efenim ?

amaninnn tablonun en kısası ve en yaşlısı benmişimmmmm:36::36:

Ablamızsın sen bizim :51:

ben özel msj atamıyorum :2:

banamı atmaya çalışıyorsun aşkm :50:
ne yazıyor neden atamıyorsun :44:

Kahvaltıda ne var hanfendiiiii öyle kaçış yok .

Biz niçin varız efenim ?

Ablamızsın sen bizim :51:

banamı atmaya çalışıyorsun aşkm :50:
ne yazıyor neden atamıyorsun :44:
08.00 4 zeytin
1 lokma peynir
yarım poğaça yedim:17:
elmalı tarçınlı çayımı içtim
30 dk step yaptım
sana kilomu bildirecektim msj sayım dolmadığı için atamadım:2:

tünaydın kızlarrr. nasılsınız bakalım. ben tartıldım 64,5 olmuşum :52:

kahvaltım 08:00 1 haşlanmış yumurta 1 parça peynir domates salatalık 2 zeytin 2 küçük parça helva :17:

11:30 ara 1 yeşil çay 10 adet fındık

08.00 4 zeytin
1 lokma peynir
30 dk step yaptım

canım stepi nasıl yapıyorsun cd falan mı aldın step tahtan var mı bende ünv.deyken gitmiştim eğlenceliydi baya

merhaba kızlarr:) çok mutluyum 92 kilodan 90.2 ye düşmüşüm diyeti 2 gündür yapıorm ama 6 gündür maydonoz kürü yapıp içiyordum sanırım bunun büyük faydasını görüyorum,yaşasın çikolatasız şekersiz hayat yaşasınnnn sağlıklı beslenme ( beynime bunu öğretiyorum:)

Sabah: kahvaltı öncesi maydonoz kürü(bugün 6.gün)
kahvaltı: peynir , yarım havuç , 6 tane fındık, 1 dilim tam bugday ekmeği,bir tutam maydonoz ve şekersiz erik suyu
Herşey bebek içinnn:))

Merhaba hanımlar :3:
Öncelikle hepinize hayırlı Cumalar...
İlk sayfadaki dengeli ve diyetisyen tarafından verilmiş bir liste olunca merak edip tüm sayfaları okudum:1:
Hepinizi tebrik ederim:46: :nazar:

Küçük bir ayrıntı var konu sahibi - Suff - dikkatimi çekti yazmadan geçmek istemedim
Eğer ki et ürünü pişirecekseniz , kıyma gibi, onu kendi halinde yağ eklemeden pişirmenizi öneririm, genelde diyet listelerinde bu detay vardır notlar kısmında (elimde bir sürü diyet listesi arşivi var da :37: )
Bir de ben yemek yaparken soğanı falan yağda "öldürerek" pişirmem. Ne pişireceksem hepsini tencereye koyarım, üstüne 1-2 kaşık zeytinyağı gezdiririm salçayı da sulandırıp üstüne dökerim, kısık ateşte kendi halinde pişer. Yani hem yağ az oluyor hem besin değerlerini çok kaybetmiyoruz hem de salçayı sulandırdığında yemek kendi buharında pişmiş oluyor yanmanın önüne geçiliyor. Sadece bir öneri tabii ki benimkisi...:34:

Son düzenleme:
Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 50 veya daha fazlası olması gerekmektedir.

Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 18 olup şu anda sadece bu kullanıcılara özel mesaj gönderebilirsiniz :

08.00 4 zeytin
1 lokma peynir
30 dk step yaptım

Buradan yaz cnmmm

tünaydın kızlarrr. nasılsınız bakalım. ben tartıldım 64,5 olmuşum :52:

kahvaltım 08:00 1 haşlanmış yumurta 1 parça peynir domates salatalık 2 zeytin 2 küçük parça helva :17:

11:30 ara 1 yeşil çay 10 adet fındık

süperrrrr :nazar:
yarım kilo ama olsun daha yeni başladık . Vermekte güzelll:nazar:
Tebrik ederim :nazar:

merhaba kızlarr:) çok mutluyum 92 kilodan 90.2 ye düşmüşüm diyeti 2 gündür yapıorm ama 6 gündür maydonoz kürü yapıp içiyordum sanırım bunun büyük faydasını görüyorum,yaşasın çikolatasız şekersiz hayat yaşasınnnn sağlıklı beslenme ( beynime bunu öğretiyorum:)

Sabah: kahvaltı öncesi maydonoz kürü(bugün 6.gün)
kahvaltı: peynir , yarım havuç , 6 tane fındık, 1 dilim tam bugday ekmeği,bir tutam maydonoz ve şekersiz erik suyu
Herşey bebek içinnn:))

vaaaaayyyyy tebrik ederimmmmm
en fazla sen vermişsin şimdiye kadar :nazar:
Maydonoz kürünü uygulamak şart oldu.
Bebiş çalışması varmıııı :44:

Merhaba hanımlar :3:
Öncelikle hepinize hayırlı Cumalar...
İlk sayfadaki dengeli ve diyetisyen tarafından verilmiş bir liste olunca merak edip tüm sayfaları okudum:1:
Hepinizi tebrik ederim:46: :nazar:

Küçük bir ayrıntı var konu sahibi - Suff - dikkatimi çekti yazmadan geçmek istemedim
Eğer ki et ürünü pişirecekseniz , kıyma gibi, onu kendi halinde yağ eklemeden pişirmenizi öneririm, genelde diyet listelerinde bu detay vardır notlar kısmında (elimde bir sürü diyet listesi arşivi var da :37: )
Bir de ben yemek yaparken soğanı falan yağda "öldürerek" pişirmem. Ne pişireceksem hepsini tencereye koyarım, üstüne 1-2 kaşık zeytinyağı gezdiririm salçayı da sulandırıp üstüne dökerim, kısık ateşte kendi halinde pişer. Yani hem yağ az oluyor hem besin değerlerini çok kaybetmiyoruz hem de salçayı sulandırdığında yemek kendi buharında pişmiş oluyor yanmanın önüne geçiliyor. Sadece bir öneri tabii ki benimkisi...:34:

Hoşgeldinnn
Teşekkür ederizz :)
Biber ve domates tavaya yapışmasın diye biraz ekledim cnm :50:
Tavsiyelerine dikkat edeceğim :ssz:

öğle yemeğim

ızgara tavuk göğsü 2 ince parça
bol limonlu yağsız patlıcan salatası

bence 2 tanede ekmek yerine ceviz ye cnm :50:

1 kaşık karnbahar yemeğiii
1 kaşık fasulyeydi sanırımmm
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğday ekmeği