Diyetisyen ve Nazlı Eşliğinde Diyet (Listeli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öğlen eve gitmeden muşmula yemiştim

evdede ıspanak sote az yağlı
yarım dilim ekmek
2 tane lahana dolması
2 çatalcık puding (puding suluydy biraz ,çatalla bile bile yedim)

Son düzenleme:

Kuzum sabah tartıldım 400 gr vermişim,bilginize sayın başkanım,öpüyorum datlım datlım

öğlen eve gitmeden muşmula yemiştim

evdede ıspanak sote az yağlı yarım dilim ekmek 2 tane lahana dolması 2 çatalcık puding (puding suluydy biraz çatalla bile bile yedim)

2 çatal miki çatal yok kızdım bak pıçaklarım seniiiiiiii
Puding çok kalorili ve zaten dr a gittiğimde tatlıya izin vermeye başladığı anda söyliyeceğim tatlı günü yapacağızzzz
nasıl yersin
Bide bile bile yedim diyor

kaşık dediğinin ölçüsü önemli yemek kaşığıysa gayet iyi ama servis kaşığıysa git kendini pıçakla

çatalla yedim ki sadece çatala bulaşığı kaldı demek istemiştim

pıçakla gitsin be yaaa

çok mutluyum 92 kilodan 90.2 ye düşmüşüm d
Herşey bebek içinnn:))

Bu ay 2 kiloyla şampiyonluk sende cnmmm + senin duruma extra ifade ekledim. Belli ol diyeee

çatalla yedim ki sadece çatala bulaşığı kaldı demek istemiştim

pıçakla gitsin be yaaa

Küstüm yarın barışırım senle

kaşık dediğinin ölçüsü önemli yemek kaşığıysa gayet iyi ama servis kaşığıysa git kendini pıçakla

Yemek kaşığııııı

Ay bu pıçakla lafınada bayıldım
ah bahattin ahhhh

Selam bayanlar bugun tartı gunu ama ben daha bugun başladım diyete 63,900 diyelim ayın 10 da görüşürüz aksam tam menümü yazarım optum hepicinizi......

canım stepi nasıl yapıyorsun cd falan mı aldın step tahtan var mı bende ünv.deyken gitmiştim eğlenceliydi baya

tatlım eşime step tahtasını yaptırdım bende daha önceden gitmiştim stepe ordan aklımda kalanlarla cd ye bağlı kalmıyorum inip çıkmam bile baya efor harcatıyor ben 88 kilodayken böyle yaparak zayıflamıştım şarkıyı açıyorum zaten ister istemez bi oynama zıplama isteği geliyor

tatlım bence pirinçle ekmeği aynı öğünde tüketme sebzeye ağırlık ver pişman olman doğal beynimize diyet kelimesini sokuyoruz sonra daha az yemeğe çalışıyoruz bu sefer belli bir zamandan sonra patlak veriyor sebzeye ağırlık verdiğin sürece korkma

[/QUOTE][/QUOTE]
tebrik ederim canım tam gaz devam

kendime kahve yapacam isteyen var mıııı

Şekersiz bir kahveeeee lütfennn

Evet haklısın yanlış yemişim
sağol canımmmm :26:

2 Galeta
5 kuru sayısı
1 elma
1 şekersiz çay

Yazmayanlar şişkodur şişşşkoooo

Son düzenleme:
suffcum ben yeni başlamadım ki geçen şubat ayında 74.5 falandım haziranda 66 oldum iki haftadır (bayramı saymıyorum ) diyetteydim 65 olmuştum yarım kilo benim için gayet eyii. ödem falan kalmadı ki

çok iyi bende yaptırsam benimki beceremez kiiiii

çok iyi bende yaptırsam benimki beceremez kiiiii

ay kız güldürdün beni aslında onun yüksekliğinde sert yüzeyli bir şey uydursan olur ben nette okumuştum bir tane hanım meyve sebze kasaları varya hani onunla yapmış ve baya kilo vermiş kadın istesin yeterki valla uzaya bile çıkarız biz

öğlen menüm:
2 tane avuç içi büyüklüğünde haşlanmış tavuk
1 tabak salata
1 bardak limonlu soda içtim 14.00 da yedim öğleni şimdide 1 fincan nescafe içtim baya tokum akşam da karnabahar haşlayıp yemeği düşünüyorum ayın onuna kadar iki kilo gitmeli kendimi pıçaklarım yoksa

ilk zamanlar çok kilo kaybı oluyor ödem falan gidiyor ama bir noktada direnç gösteriyor vücut işte o zamanlar pes etmemek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…