sen ol zaten heep görmedim kıss seni
peki öyleyse küstüm
Ben görünmeyecek kadınmıyım
80 kiloyum ben beeeee
cüsse öküz gibi
hep olayım dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ol zaten heep görmedim kıss seni
sporun süper.
10,30 kahvaltı için biraz geç cnm . Öğlene acıkmazsın az yersin akşama kdr dayanamazsın . Düzen düzen düzennnnnn
etimek öğleden sonra yensin cicim.
ÇAyın mükemmel çok yağ yakar yarın tartılacağız hadi hayırlısı.
Bak senide pıçaklarım kendimide uyacaksın !!!
canım iki gündür geç yatıyorum geç kalkıyorum bende iki tane velet var baya zorluyorlar spor yapayım derken saat oluyo 10 11 o şekilde düzenledim ben kendimi oldum olası öğlen yemiyorum zaten iki öğün besleniyorum aralarda kahve ve elma yediğim için tok duruyorum SEN ZATEN HER DURUMDA PIÇAKLIYACAKSIN BİZİ:2:
arkadaşlar ben nüfusu göre 36 kendime göre 22 yaşında çıtırım biraz pıtırım
2 çocuk annesiyim oturarak çalışıyorum bit türlü az yiyemiyorum
ben bu kilolorı niden aldım biliyormusun ?
öğün atladığım için
ve yemediğim için
yiyeceksin uleynnnn
uyacaksın bu listeye
ya aşkım bak 2 öğün yersen veremezsin bende seni pıçaklarım
yarın tartılacağız inşallah veremezsinden gazabımı görürsünnnn
Bende sigarayı bıraktım cnm aynıymışız bak
Senide listeye ekliyorum himennn
Aldım gitti neler yiyorsun neler yapıyorsun yazıver hele
canım iki gündür geç yatıyorum geç kalkıyorum bende iki tane velet var baya zorluyorlar spor yapayım derken saat oluyo 10 11 o şekilde düzenledim ben kendimi oldum olası öğlen yemiyorum zaten iki öğün besleniyorum aralarda kahve ve elma yediğim için tok duruyorum SEN ZATEN HER DURUMDA PIÇAKLIYACAKSIN BİZİ:2:
ben bu kilolorı niden aldım biliyormusun ?
öğün atladığım için
ve yemediğim için
yiyeceksin uleynnnn
uyacaksın bu listeye
ya aşkım bak 2 öğün yersen veremezsin bende seni pıçaklarım
yarın tartılacağız inşallah veremezsinden gazabımı görürsünnnn
güzelim bende de iki velet var maşallah 06:00 da ayaktalar biz uykuya hasretiz yaa
yok bizim yatmamız 11-12 yi buluyor o yüzden bizimkiler 9 10 gibi kalkıyorlar birisinin yaşı 4 birisi 2 yaşında o yüzden uyuyorlar büyük ogluma kalsa sabah 5 kalkar küçüğüm sever uykuyu bide ben kalktımmı hemen kalkıyorlar bende kalkmıyorum canım seninkilerinin cinsiyetleri ve yaşları kaç merak ettim...
ikiz kızlarım var benim 3 yaşındalar. Dün akşam misafir vardı yatmaları 11 di ama sabah maşallah çalar saat gibiler 6 da ayakta biri kalkınca diğeri durur mu çok denedik kaçta yatarlarsa yatsınlar aynı saatte kalkarlar. 7 deydi saatler alınınca 6 oldu
ben aslında çok fazla kuru kayısı yiyorum ama faydasını göremedim
bunu deniyeceğim cnmmm
senide ekliyorum
80 çokmu ne acaba boyuna göre bir 70 fln iyimi ?
ben daha pazartesi tartıldım yarın tartılmasam mı acaba 65 maşallah oynama yok kiii :2:
kızlar nerdesiniz yahu yoksa kaçamak mı yapıyorsunuz
ikiz kızlarım var benim 3 yaşındalar. Dün akşam misafir vardı yatmaları 11 di ama sabah maşallah çalar saat gibiler 6 da ayakta biri kalkınca diğeri durur mu çok denedik kaçta yatarlarsa yatsınlar aynı saatte kalkarlar. 7 deydi saatler alınınca 6 oldu
doğru söylüyorsun canım 80 de çok ama bebek için okadar bekleyemicez ben 80 e düşsem dua edicem ve hemen çalışmalara başlıcam
Sabah: kahvaltı öncesi maydonoz kürü
kahvaltı: peynir, yarım domates, yarım havuç,1 dilim tambuğday ekmeği,1 adet zeytin
ara: yarım kase yoğurt , 1 adet mandalina,1 havuç
öğle: 4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık etli nohut yemeği,5 çatal patlıcan ezme
ara: yok
akşam: 1 porsiyon hamsi kızartma,3 kaşık bulgur pilavı ve bol salata
ara: 1 küçük mandalina
50 dk yürüyüş ... herşey bebek için:)
günaydınlarr
sabah
peynirli yumurta ve azıcık ekmek 3 zeytin yedim bolca çay içtim
ilk kilo benden gelsin tam tamına 65 kiloyum
tebrik derim canım kıymayla yumurta aynı tur oldugu icin agır olmuş birazKızlar Dün ve bugüünü yazıyorum .
Dün arada 4 tane kuru kayısı yedim . akşama ne yapsam diyorken aklıma geldi tarif veriyorum . Ağırmı siz söyleyin.
Dün yarım saat yürüdüm kocişle . Eve geldim .
tavaya 1 yemek kaşığı sıvıyağ ekledim . 3 tane biber doğradım . Onlar biraz ölünce domates ekledim . Onları biraz harmanladım . Evde kıyma vardı. Köfte yerine bunu yapmak istedim . Kıymayı ekledim . Güzelce kapağı kapalı kendi suyunda pişti. Az tuz k.biber k.biber ekledim tabi. Piştikten sonra bir yumurtayı çırpıp içine ekledim . mmmm nefis oldu .
bundan 4 kaşık yedim. Bir dolu kase yoğurt içinede zencefil + tarçın ekledim . 1 dilim tam tahıllı ekmek. 20 dk sonra 1 lt. su ...
saat 10 bir elme. Yeşil. :44:
Ne dersiniz iyimi ?
Sabah 2 kibrit kutusu büyüklüğünde az yağlı peynir.
3 sarı zeytin
3 kara zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek.
1 bardak su.
Bu arada tartıldımmmmmm
Sabah wc çıkmadan ve kahvaltı etmiş şekilde.
80
1 kilo vermişimmmmmmmmmmmm
tebrik derim canım kıymayla yumurta aynı tur oldugu icin agır olmuş biraz
takma kafana yemissin bide 4 kasık diyorsun dengelemiştirAslında yumurta eklemiyecektim ama malum eşimde benim yediklerimi yemek zorunda
4 kaşık yedim sadece ama. Dengelenmemişmidir