• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen ve Nazlı Eşliğinde Diyet (Listeli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sporun süper.
10,30 kahvaltı için biraz geç cnm . Öğlene acıkmazsın az yersin akşama kdr dayanamazsın . Düzen düzen düzennnnnn
etimek öğleden sonra yensin cicim.
ÇAyın mükemmel çok yağ yakar yarın tartılacağız hadi hayırlısı.
Bak senide pıçaklarım kendimide uyacaksın !!!:ssz:

canım iki gündür geç yatıyorum geç kalkıyorum bende iki tane velet var baya zorluyorlar spor yapayım derken saat oluyo 10 11 o şekilde düzenledim ben kendimi oldum olası öğlen yemiyorum zaten iki öğün besleniyorum aralarda kahve ve elma yediğim için tok duruyorum :1:SEN ZATEN HER DURUMDA PIÇAKLIYACAKSIN BİZİ:2:

canım iki gündür geç yatıyorum geç kalkıyorum bende iki tane velet var baya zorluyorlar spor yapayım derken saat oluyo 10 11 o şekilde düzenledim ben kendimi oldum olası öğlen yemiyorum zaten iki öğün besleniyorum aralarda kahve ve elma yediğim için tok duruyorum :1:SEN ZATEN HER DURUMDA PIÇAKLIYACAKSIN BİZİ:2:

ben bu kilolorı niden aldım biliyormusun ?
öğün atladığım için
ve yemediğim için
yiyeceksin uleynnnn
uyacaksın bu listeye
ya aşkım bak 2 öğün yersen veremezsin bende seni pıçaklarım
yarın tartılacağız inşallah veremezsinden gazabımı görürsünnnn :47:

arkadaşlar ben nüfusu göre 36 kendime göre 22 yaşında çıtırım biraz pıtırım

2 çocuk annesiyim oturarak çalışıyorum bit türlü az yiyemiyorum

arkadaşlar ben nüfusu göre 36 kendime göre 22 yaşında çıtırım biraz pıtırım

2 çocuk annesiyim oturarak çalışıyorum bit türlü az yiyemiyorum

benimde yaşım 22 ruhum 26 bedenim 36 gülücüğüm daha 18 ama sinirim 80 fln :44:

bende oturarak çalışıyorum
bu listeyi uygula bak aç kalmıyorsun vallahi
hem toktor onaylı hem sağlıklı :ssz:

öğün atladığım için
ve yemediğim için
yiyeceksin uleynnnn
uyacaksın bu listeye

tamam canım dikkat ederim korkmaya başladım:4:

Bende sigarayı bıraktım cnm aynıymışız bak :ssz:
Senide listeye ekliyorum himennn
Aldım gitti neler yiyorsun neler yapıyorsun yazıver hele :45:

Ayyy çok hızlı oldu bee valla birden giriverdim hadi bakalım bismillah diyim ben yarından itibaren başlıyım yarın menümü yazarım sigara beni çok zorluyo bugün 4. gün içimden bir ses git yan komşudan al bi dane iç ama yok yakmıcam o kanser çubuğundan ev işlerine vurdum kendimi.

güzelim bende de iki velet var maşallah 06:00 da ayaktalar biz uykuya hasretiz yaa

öğün atladığım için
ve yemediğim için
yiyeceksin uleynnnn
uyacaksın bu listeye

ben daha pazartesi tartıldım yarın tartılmasam mı acaba 65 maşallah oynama yok kiii :2:

güzelim bende de iki velet var maşallah 06:00 da ayaktalar biz uykuya hasretiz yaa

yok bizim yatmamız 11-12 yi buluyor o yüzden bizimkiler 9 10 gibi kalkıyorlar birisinin yaşı 4 birisi 2 yaşında o yüzden uyuyorlar büyük ogluma kalsa sabah 5 kalkar küçüğüm sever uykuyu bide ben kalktımmı hemen kalkıyorlar bende kalkmıyorum canım seninkilerinin cinsiyetleri ve yaşları kaç merak ettim...

yok bizim yatmamız 11-12 yi buluyor o yüzden bizimkiler 9 10 gibi kalkıyorlar birisinin yaşı 4 birisi 2 yaşında o yüzden uyuyorlar büyük ogluma kalsa sabah 5 kalkar küçüğüm sever uykuyu bide ben kalktımmı hemen kalkıyorlar bende kalkmıyorum canım seninkilerinin cinsiyetleri ve yaşları kaç merak ettim...

ikiz kızlarım var benim 3 yaşındalar. Dün akşam misafir vardı yatmaları 11 di ama sabah maşallah çalar saat gibiler 6 da ayakta biri kalkınca diğeri durur mu :34: çok denedik kaçta yatarlarsa yatsınlar aynı saatte kalkarlar. 7 deydi saatler alınınca 6 oldu

ikiz kızlarım var benim 3 yaşındalar. Dün akşam misafir vardı yatmaları 11 di ama sabah maşallah çalar saat gibiler 6 da ayakta biri kalkınca diğeri durur mu :34: çok denedik kaçta yatarlarsa yatsınlar aynı saatte kalkarlar. 7 deydi saatler alınınca 6 oldu

allah bağışlasın canım:nazar:ay evet erken kalkan çocuk zor ama çokta iyi öğlen uykuları erken olur düzenli yani benimkilerde oğlan çocuğu çok zorluyorlar ama eşim sagolsun çok yardım ediyor:9:

ben aslında çok fazla kuru kayısı yiyorum ama faydasını göremedim
bunu deniyeceğim cnmmm
senide ekliyorum
80 çokmu ne acaba boyuna göre bir 70 fln iyimi ?:42:

doğru söylüyorsun canım 80 de çok ama bebek için okadar bekleyemicez ben 80 e düşsem dua edicem ve hemen çalışmalara başlıcam:D:D

Sabah: kahvaltı öncesi maydonoz kürü
kahvaltı: peynir, yarım domates, yarım havuç,1 dilim tambuğday ekmeği,1 adet zeytin
ara: yarım kase yoğurt , 1 adet mandalina,1 havuç
öğle: 4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık etli nohut yemeği,5 çatal patlıcan ezme
ara: yok
akşam: 1 porsiyon hamsi kızartma,3 kaşık bulgur pilavı ve bol salata
ara: 1 küçük mandalina

50 dk yürüyüş ... herşey bebek için:)

günaydınlarr

sabah

peynirli yumurta ve azıcık ekmek 3 zeytin yedim bolca çay içtim

ilk kilo benden gelsin tam tamına 65 kiloyum

ben daha pazartesi tartıldım yarın tartılmasam mı acaba 65 maşallah oynama yok kiii :2:

Kızzz ben 1 kilo vermişim bugün tartılma günü tartıl bakalım . umutsuz olma gız daha 3-5 gün oldu :50:

kızlar nerdesiniz yahu yoksa kaçamak mı yapıyorsunuz :47::47::47::47::47:

Ne kaçamağı kız pıçaklarım kaçamak yapanı. Biz gündüzcüyüz akşam koca oynuyor pc le :50:

Kızzzz ben 1 tane yapamadım sen 2 tane nasıl yaptın :1:

doğru söylüyorsun canım 80 de çok ama bebek için okadar bekleyemicez ben 80 e düşsem dua edicem ve hemen çalışmalara başlıcam:D:D

Sabah: kahvaltı öncesi maydonoz kürü
kahvaltı: peynir, yarım domates, yarım havuç,1 dilim tambuğday ekmeği,1 adet zeytin
ara: yarım kase yoğurt , 1 adet mandalina,1 havuç
öğle: 4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık etli nohut yemeği,5 çatal patlıcan ezme
ara: yok
akşam: 1 porsiyon hamsi kızartma,3 kaşık bulgur pilavı ve bol salata
ara: 1 küçük mandalina

50 dk yürüyüş ... herşey bebek için:)

Kız ben hem çalışıyorum hem diyet. Dr özellikle sordum hamile kalırsam diye. Bu listeyi uygula hamile kalırsan yine diyete devam edeceğiz dedi. Sağlıklı bir şekilde vereceğiz. öğle biraz çok olmuş sanırım ama arada düzenlemişsin cnm . Akşam hamsiyi yağda değil tost makinesi vs kızart yağsız. 50 dk yürüyüş süpersinnn :nazar:

günaydınlarr

sabah

peynirli yumurta ve azıcık ekmek 3 zeytin yedim bolca çay içtim

ilk kilo benden gelsin tam tamına 65 kiloyum

Günaydın aşkımmmm
çay kansızlık yapar bolca içme :19:
Ben seni listeye eklememişmiyim :S:S:S:S

Kızlar Dün ve bugüünü yazıyorum .

Dün arada 4 tane kuru kayısı yedim . akşama ne yapsam diyorken aklıma geldi tarif veriyorum . Ağırmı siz söyleyin.
Dün yarım saat yürüdüm kocişle . Eve geldim .
tavaya 1 yemek kaşığı sıvıyağ ekledim . 3 tane biber doğradım . Onlar biraz ölünce domates ekledim . Onları biraz harmanladım . Evde kıyma vardı. Köfte yerine bunu yapmak istedim . Kıymayı ekledim . Güzelce kapağı kapalı kendi suyunda pişti. Az tuz k.biber k.biber ekledim tabi. Piştikten sonra bir yumurtayı çırpıp içine ekledim . mmmm nefis oldu .

bundan 4 kaşık yedim. Bir dolu kase yoğurt içinede zencefil + tarçın ekledim . 1 dilim tam tahıllı ekmek. 20 dk sonra 1 lt. su ...

saat 10 bir elme. Yeşil. :44:

Ne dersiniz iyimi ?

Sabah 2 kibrit kutusu büyüklüğünde az yağlı peynir.
3 sarı zeytin
3 kara zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek.
1 bardak su.

Bu arada tartıldımmmmmm

Sabah wc çıkmadan ve kahvaltı etmiş şekilde.

:nazar:80:nazar:

1 kilo vermişimmmmmmmmmmmm:1::52::27:

Kızlar Dün ve bugüünü yazıyorum .

Dün arada 4 tane kuru kayısı yedim . akşama ne yapsam diyorken aklıma geldi tarif veriyorum . Ağırmı siz söyleyin.
Dün yarım saat yürüdüm kocişle . Eve geldim .
tavaya 1 yemek kaşığı sıvıyağ ekledim . 3 tane biber doğradım . Onlar biraz ölünce domates ekledim . Onları biraz harmanladım . Evde kıyma vardı. Köfte yerine bunu yapmak istedim . Kıymayı ekledim . Güzelce kapağı kapalı kendi suyunda pişti. Az tuz k.biber k.biber ekledim tabi. Piştikten sonra bir yumurtayı çırpıp içine ekledim . mmmm nefis oldu .

bundan 4 kaşık yedim. Bir dolu kase yoğurt içinede zencefil + tarçın ekledim . 1 dilim tam tahıllı ekmek. 20 dk sonra 1 lt. su ...

saat 10 bir elme. Yeşil. :44:

Ne dersiniz iyimi ?

Sabah 2 kibrit kutusu büyüklüğünde az yağlı peynir.
3 sarı zeytin
3 kara zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek.
1 bardak su.

Bu arada tartıldımmmmmm

Sabah wc çıkmadan ve kahvaltı etmiş şekilde.

:nazar:80:nazar:

1 kilo vermişimmmmmmmmmmmm:1::52::27:
tebrik derim canım :46::46:kıymayla yumurta aynı tur oldugu icin agır olmuş biraz

Back