hoşgeldin bacımmm
kimsin nesin anlatta bilgilerini ekliyelim listemizeee
kimse yoktu bende saldım mııııı bu ne kızzzz pıçağı hakettin sen
Hoşbulduk kısaca bahsedeyim kendimden. 2 yıl önce evlendim şehir değilştirdim zaten az buz olmayan kilolarum 72 ye dayandııı( 2 senelik evliyim artık bebek istiyoruz o sebeble acilen zayıflamam lazım ama kendime hakim olamıyorum şimdi tekrar arayıştayım inşallah bu sefer başarırım 60 lı kilolaroı görmek istiyorum artık :/
Bu arada aşırı derece demir eksikliğim var tedavi altındayım o sebeble tatlı krizlerim oldukça yüksek. Tslarımda sınırda iştahımın asıl sebebi hormanlar ama sınır olduğu için doktor ilaca gerek duymadı.
Ayrıca kan phtılaşması çıktı onun içinde tedavideyiz böyle yanı bu aralar hep hastanelerdeyiz irademi kullanıp tshlarımı düşürmem lazım bunun da ilacı boğazı kesmekten geçiyor tabi :/
1. sayfadaki bilgileri yazarmısın cnm bana listeye ekliyeyim senide
aaaa bu sorunlar varsa diyeti pek önermem
daha doğrusunu dr söylemeli bence size
Doktor diyet dedi ama
Abur cuburu bırak dedi bide akşam çok geç yemek yeme çok istersen tarçınlı süt içebilirsin bu şekilde hamile kalmanı önermem dedi yani diyet şart bana
Bende bugün yediklerimi içtiklerimiz yazayım bari
Sabahları geç kalktığım için
11 gibi felan 2 dilim salçalı ekmek , pekmezli süt içtim
Ara 4 adet şu eti formların pirinç patlağı var ya ondan yanına şekersiz nescafe
Akşamda 1 kase çorba salata yoğurt
Arada mandalina yemeği düşünüyor ve günü kapatma niyetindeyim..
Akşama maç var herkes bize toplaşcak o kargaşada cips neyin yemem inşallah
hoşgeldin rkadaşım
sana naçizane tavsiyem süt grubuyla pekmezi aynı anda alma sütteki kalsiyum demiri bağlayarak kullanamaz yapıyor pekmezle c vitaminini (mandalin portakal limon gibi) beraber alırsan demirin kullanımı artıyor .kan ilaçlarını portakal suyuyla tavsiye ediyor drlar
Eki Görüntüle 851803
Bugun ki ara öğünüm nescafe sekersiz bu ara da
Sabah kalkınca yarım litre su
Sabah kurtsaydım o yüzden kepekli ekmege beyaz peynir zeytin ezmesi domates salatalıklı sandviç, sekersiz cay
aşk olsun canım ya bırakırmıyız hiç benim nette sorun vardı o yüzden giremedim ama diyeti bozmadım 2 gündürde oruç tutuyordum zaten ama genede az yedim özelden msj yazamıyorum sen özelden msj atta ben seni ekliyeyimherkes gitti beni yarı yolda bıraktılar sende bırakma he !
sabah süper yapmışsın diyetteyiz diye yararlı şeyleri de bırakmamalıyız doğrusu. türk kahvesi umarım şekersizdir.
bende sabah 2 siyah 2 yeşil zeytin.
1 kk peynir1 light kızarmış form ekmeği
1 bardak (1kşk elma sirkesi, 1kşk bal bir bardak su)
öğle:
5 ızgara köfte
3 ızgara biber
1 ızgara domates
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 ayran
1 küçük kase yoğurt
2 dilim ekmek
1 kayısı meyveli yoğurdu
uyamıyorum artık sinnirim bozuldu çok yiyorum yine.
Merhaba Hanımlar bende geleyim mi aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?