oyy oyyy ben ne talihsizim hangi topiğe girsem dumura uğruyom bi daha gelen giden olmuyorr
vakit tamam
Eki Görüntüle 851803
Bugun ki ara öğünüm nescafe sekersiz bu ara da
Sabah kalkınca yarım litre su
Sabah kurtsaydım o yüzden kepekli ekmege beyaz peynir zeytin ezmesi domates salatalıklı sandviç, sekersiz cay
Bende bugün yediklerimi içtiklerimi yazayım
Sabah 1 dilim köy ekmeği, az peynir yanınada ballı limonlu şerbet giib bişi :))
Ara 2 mandalina 1 kaşıkda pekmez aldım
Akşam yemeğini etli patates yemeği yapmayı planlıyorum hadi bakalım çizgimdem çıkmam inşallah
iyi gidiyor gibi
Suff benide listene eklememiştim bende kalabalık bir grupta bulunmak isterim yaklaşık olarak
Ayın 1: 86 şuan ;84,5 hedef:68 yaş:25 boy:1.77
sabah 09.00
1 yumurta
4 tane zeytin
1 tane etimek
1 fincan yeşil çay
14.00
1fincan nescafe spor yapmadım bugün çocuğu yuvaya götürdüm geldim spor sayılır heralde
Suff cum rahatsızdım biraz giremedim. sana msj atamıyorum nie ki bu arada diyeti bozmadım kız :)
Merhabalarr bayadır yazamıyorum buraya kızlar nasılsınız bakalım :) ben çok iyiyim motiivasyonum hiç dağılmadan tamgaz ileriiii , hiç bozmadım diyetimi kaçamak ta yok üstelik midem de alıştı bu duruma artk canım çok yemek yemek istemior az la yetinmeyi biliyorum.4 gün sonra tartılıyoruz bakalım neler olmuş kilolara çok meraklar içerisindeyim :) bugün yediklerimi burayada yazayım
Sabah : kahvaltı öncesi maydonoz kürü ( 11.gün )
1 dilim peynir , 3 tane zeytin , 1 haşlanmış yumurta , 10 tane fındık , 2 kayısı , yarım dilim tambugday ekmeği
Ara : yok
Öğle : 5 kaşık mercimek çorbası , 2 tane çiğköfte , biraz roka ,4 kaşık pırasa yemeği, 4 kaşık yoğurt
Ara : 1 tane Mandalina
Akşam : 200 gr kadar kıymalı yumurta , 1 dilim tambugday ekmeği, 2 kaşık patlıcan ezmesi
Merhabalarr bayadır yazamıyorum buraya kızlar nasılsınız bakalım :) ben çok iyiyim motiivasyonum hiç dağılmadan tamgaz ileriiii , hiç bozmadım diyetimi kaçamak ta yok üstelik midem de alıştı bu duruma artk canım çok yemek yemek istemior az la yetinmeyi biliyorum.4 gün sonra tartılıyoruz bakalım neler olmuş kilolara çok meraklar içerisindeyim :) bugün yediklerimi burayada yazayım
Sabah : kahvaltı öncesi maydonoz kürü ( 11.gün )
1 dilim peynir , 3 tane zeytin , 1 haşlanmış yumurta , 10 tane fındık , 2 kayısı , yarım dilim tambugday ekmeği
Ara : yok
Öğle : 5 kaşık mercimek çorbası , 2 tane çiğköfte , biraz roka ,4 kaşık pırasa yemeği, 4 kaşık yoğurt
Ara : 1 tane Mandalina
Akşam : 200 gr kadar kıymalı yumurta , 1 dilim tambugday ekmeği, 2 kaşık patlıcan ezmesi
Kızlar bugun öğlende arkadaşımın Kuran'ı var dı oraya gittim tavuklu pilav vardır diye dedim sadece tavuk yerim dedin ama maalesef börek çörek yapmış 6 çeşit vardı sadece 2 çeşit birşey yedim::26::26::26:
Aksam 1 tabak kuru fasulye, 2 dilim Çavdar ekmegi küçük bir kase yoğurt
Ara :limon sıkılmış 1 soda
Gun içinde 2 litre su
Maydanoz kurunu nasıl yapıyorsun canım tarifii yazarmısın?
Taneleri mi serken canım bildigin sulu kuru fasulye yemeği işte
Öğle;
-1 tabak karnabahar
-1 kase yoğurt
-1 galeta
-1 dilim tam buğday ekmğ.
galeta ve ekmek olmamış bence ya ekmek ye ya diğerini
kızlar ben beyaz ekmekten tiksindim yaa bugün öğle ekmek yiyemedim birisi anlattı saç kıllarındaki bi maddeyi ekleniyormuş falan diyee töbe yarabbim yokluğunu aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?